Sakız çiğne sürekli belki ağzının hırsını alırsınKızlar bu arada sigara içmiyorum deli gibi zorlanıyorum çenemi sıkmaktan çenem ağrıdı resmen
Bvyle çatur çutur kalıyor tarzında konuşmak yanlış geliyor bana her insanın anatomisi farklı doğurganlığı falan rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.O zaman millet ilk geceden nasıl kalıyo canım ben ona inanmıyorum çok mantıksız bişey ilk geceden millet çatur çutur kalıyo valla
sakiz cign e kuzum sakin ha bir tane bile icmeKızlar bu arada sigara içmiyorum deli gibi zorlanıyorum çenemi sıkmaktan çenem ağrıdı resmen
Sakız çiğne sürekli belki ağzının hırsını alırsın
sakiz cign e kuzum sakin ha bir tane bile icme
canim. dayanmaya calis mucizeni dusun. kafani dagit kuzum yemek biseler yesakız çiğneyecek halde değilim inan çenem kas katı
canim. dayanmaya calis mucizeni dusun. kafani dagit kuzum yemek biseler ye
amin amin canm. zordur bak sana bise deyim yaninda. varsa o aigarayi kurtul at cope yada lavaboya at dahada almazsn bu saaten sonra. 1 tane bile icme bak ne umutlarla. bebegin tutundu sende dayan. canmAllah bana yardım etsin
Sağol canım. Her yumurtlama döneminde girilen ilişki sonrası gebe kalınsaydı ortalık çocuk kaynardıcanim ne guzel yazmissin. icim ferahladi okuyunca. ben de hep dedim. yumurtlama oldu bu ay. gunumu hesapladim. dogru zamanda oldu neden olmadi diye? ilk denememdi ve hemen olsun istedim. tabi sitreste cok yaptim ama simdi kendimi telkin ediyorum. insallah bana da bu ay hayirlisi ile nasip olur.
Dayannnnn bu senin imtihanın yapabilirsinnn başarabilirsinnnyemeği zor yedim çene ağrısındanzor çok zor ama dayanıyorum
görümcem çok zor hamile kaldı tüp bebek yaptırdı sonunda başardı ama 9 ay boyunca sigara içti. internette sen sigara içerken yada solurken bebeğe neler oluyoru seyret. çok etkileneceksin. birde ilk kızımı dünyaya sigara içilen bir ortamda getirdim Allah o içenleri bildiği gibi yapsın inş. videodaki gibi hep stresli bir çocuk ama oğlumda çok hasta olmama rağmen çok sigara içilen ortamda değildim sonuçta relax bir çocuk. iki çocuk ikside farklı.Allah bana yardım etsin
Aynı bahsettiğin şeyleri bende yaşıyorum benimde 10 günüm kaldı kasıklarım felaket ağrıyor hele bugün sanki adet olacakmışım gibi ve sabahları çok afedersin idrarım köpüklü oluyor ama kokuya dikkat etmedim. Bide bu ay klomen kullandım 5 gün. Acaba diyorum onun mu etkisi olduBata son 9 gün kaldı hanımlar halen aynı devam ediyor bende sigara içiyorum korkuyorumdabelim ağrıyo karnım şiş afedersiniz bugün lavaboya bile çıkamıyorum . Gündüz ev işi haliyle çok anlamıyorum ama gece belim feci vuruyor midem yanıyor karnım acıkıyor . Bilmiyorum ki adet sancısı gibi geliyor ağrılarım akıntım var bugün ara ara sarı sarı .
A Annelerin en yorgunu Dün dediğinede dikkat ettimde abla ya bana öyle geliyor dikkat ettiğimden bilemiyorum sabah idrara çıktığımda yine ağır bi koku vardı tuhaf çözümleyyemiyorum
Bende bilemiyorum canım bende yasminle korunuyordum bundan önce bu ay bıraktım 9 fün var benim ama ilk zamanlar hafif hafif vuruyordu bana bu gece çok şiddetli şekilde belim ağrıdı bat dönemimdeki gibi bugün yarın görücem gibime geliyor kırmızıları :)Aynı bahsettiğin şeyleri bende yaşıyorum benimde 10 günüm kaldı kasıklarım felaket ağrıyor hele bugün sanki adet olacakmışım gibi ve sabahları çok afedersin idrarım köpüklü oluyor ama kokuya dikkat etmedim. Bide bu ay klomen kullandım 5 gün. Acaba diyorum onun mu etkisi oldu
3 aylık olmadan kimseye deme nazar çok göz çok var ummadıgın kişi nazar degdirir. 2 ay sonra bence rahatlıkla soylersinçok güzel Allahım hevesimi yarım bırakmasın
yok hayır eşim bi arkadaşım bide kız kardeşim biliyo inşallah kalp atışından sonra açıklarız herkese :)
Kızlar bu arada sigara içmiyorum deli gibi zorlanıyorum çenemi sıkmaktan çenem ağrıdı resmen
amin amin canm. zordur bak sana bise deyim yaninda. varsa o aigarayi kurtul at cope yada lavaboya at dahada almazsn bu saaten sonra. 1 tane bile icme bak ne umutlarla. bebegin tutundu sende dayan. canm
inşallah canım inşalllahhhhhhhhDayannnnn bu senin imtihanın yapabilirsinnn başarabilirsinnn
görümcem çok zor hamile kaldı tüp bebek yaptırdı sonunda başardı ama 9 ay boyunca sigara içti. internette sen sigara içerken yada solurken bebeğe neler oluyoru seyret. çok etkileneceksin. birde ilk kızımı dünyaya sigara içilen bir ortamda getirdim Allah o içenleri bildiği gibi yapsın inş. videodaki gibi hep stresli bir çocuk ama oğlumda çok hasta olmama rağmen çok sigara içilen ortamda değildim sonuçta relax bir çocuk. iki çocuk ikside farklı.
3 aylık olmadan kimseye deme nazar çok göz çok var ummadıgın kişi nazar degdirir. 2 ay sonra bence rahatlıkla soylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?