İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kızlar folik asidi değiştirdim eski hapıma döndüm kan testlerimde çıktı artık doktora gidebilirim bi sıkıntı var mı diye göstermek için

Aa tabikide ailen bilsin onların sana nazarı degmez aksi taktirde sana büyük destekçi olurlar bulantıların olur yemek yapamazsın yardım ederler iş güç olsun yardım ederler. Birde bana doktor şey dedi çok yürüyünce gezmek falan çocugun yerini oynatıyormuş . Bende çok gezmiştim hergün bir yerdeydim belkide ondan kaynaklandu bilemivem. Ama sen kendine dikkat et çok gezme karnın agrıdıgında ayaklarını altına yastık koy dinlen olurmu canım rabbim sana bagışlasın inş minigini

benim işim oturarak zaten eşim tek başına çalışıyo kendi işi hafta içi pek bişey yaptığımız söylenemez bi gezersek pazar günü arabadan in cafeye git avmye git arkadaşa git arabaya bin şeklinde yaptığım için heralde bi sıkıntı olmaz canım Allah razı olsun kendi bebişiniz gibi davranıyosunuz her biriniz :)

Aa teyzeleriyiz biz Susamın :)

ben aşırı aşırı tiryaki biriyim yalan yok sabah kalkar kalkmaz ilk sarıldığım şey sigara Rabbim güç kuvvet versinde tiksineyim canım istemesin
ben sarmadan tiksindim hamilelikte bulmassam içini yapar yerdim düşün inş aynısı sigara için sanada olur.

tabiki canim burasi bizim ortak evimiz kimseye. soyleyemdigimiz konulari burda rahatlikla. soyluyoruz testler yapiyoruz kimsenin haberi olmadan bizlerdn baska kimse gormuyo sanal ortam fakat gercek hayatlar var

Ovulasyon testine yorum yyaparmisiniz daha devammi edeyim

Eklentiler

• Screenshot_2018-10-25-14-32-01.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 51
En usstten en alta ve en alltaki bugun yapildi

bugünü mutlaka değerlendir canım bu birincisi
yarın testi tekrar et daha koyuda çıkabilir silikleşedebilir silikleşirse mutlaka yarını da değerlendir. Silikleştiği gün çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…