İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

oda doğru ya çocuklar var eşine de alsın canım ilaç içicem varsa öğrenelim de alsın yani
gecen testleri o aldi zaten. iki gun daha gecsin diyecem al diye yarin cumaya giderkende alabilir canm kanat cekiyor dedim adam bugun almis hamile misin diyor bana yoksa:)

Kızlar bu ovulasyon testleri nasıl olıyor kaç tlye satılıyor içinde bir tanemi var bana yardımcı olıemusunuz bu ay kesin adet olıcam bir dahaki ay alıp deniyeyim diyorum .

Kızlar bu ovulasyon testleri nasıl olıyor kaç tlye satılıyor içinde bir tanemi var bana yardımcı olıemusunuz bu ay kesin adet olıcam bir dahaki ay alıp deniyeyim diyorum .
Evet ya bende bu sorunun cevabını merak ediyorum :) kızlar anlatın hiç bir bilgim yok bu konuda

Kızlar kusura bakmayin konunuza atlayacagim ama konu actim kimse bana yazmiyor her zamanki gibi. Size sorsam bilen var mi?
kızlar merhaba ben 25 gün önce kürtaj oldum. Kurtajdan 12 gün sonra korunmadık ve ertesi gün benim yumurtlama akintim geldi. Kolay hamile kalabildigim için acaba bu aydan hamike kalir miyim diye kafama takıldı doktora sorduğumda olabileceğini söyledi. Bugün ilişkiden 13 gün geçti ve sabah ilk idrarla evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim yoksa hala gebelik hormonum düşmedi de ondan mi böyle çıktı. Bir çok yerde arastirmam sonucu kucuk haftalik kurtajlarda 15 gunde deger 0 lanır diyor. Benim 25 gün oldu. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardim edin

kaybettigim bebegime de iliskiden 11 gun sonra idrar testinde silik cizgi yi görerek öğrenmiştim yine ayni o silik cizgi cikti ama acaba kürtaj sonrasi beta HCG daha düşmedi mi bilen var mi 25 gunde düşmesi gerekirdi dimi

Kaç haftalıkken bebegini kaybettin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…