- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
aynen canm ama allah bilyor. ki gene de cok sabirsisizm olsada olur olmasada modundayim ama olursada hic uzulmemİyi bari canım :) belirsizlik çok kötü
8 haftalikti canimKaç haftalıkken bebegini kaybettin canım
Canım laboquik kullandım ben çok şükür rabbim vesile kıldı 2. Ay hamile kaldım 20lisinden almıştım internette daha uygun fiyatı adetimin 9. Gününden başlayarak yaptım bildiğimiz gebelik testi gibi yapılıyor tek farkı silik değil koyu çizgi yakalaman gerekiyorKızlar bu ovulasyon testleri nasıl olıyor kaç tlye satılıyor içinde bir tanemi var bana yardımcı olıemusunuz bu ay kesin adet olıcam bir dahaki ay alıp deniyeyim diyorum .
Muhtemelen düşmüştür hormonun ki zaten kürtajdan sonra o ay çok yüksek gebe kalmak ama sen yinede 3 gün sonra tekrar dene bakalım aynı sonuç olıcak mı8 haftalikti canim
canim genelikle kimsal gebeliklerde .diger ayda kalma ihtimali var gorumcemin bir dusugu vardi ole kolay kolay gecmemisti degwri ilac vermisti. 6 ay sonra cok sukur hamile kaldiKızlar kusura bakmayin konunuza atlayacagim ama konu actim kimse bana yazmiyor her zamanki gibi. Size sorsam bilen var mi?
kızlar merhaba ben 25 gün önce kürtaj oldum. Kurtajdan 12 gün sonra korunmadık ve ertesi gün benim yumurtlama akintim geldi. Kolay hamile kalabildigim için acaba bu aydan hamike kalir miyim diye kafama takıldı doktora sorduğumda olabileceğini söyledi. Bugün ilişkiden 13 gün geçti ve sabah ilk idrarla evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim yoksa hala gebelik hormonum düşmedi de ondan mi böyle çıktı. Bir çok yerde arastirmam sonucu kucuk haftalik kurtajlarda 15 gunde deger 0 lanır diyor. Benim 25 gün oldu. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardim edin
kaybettigim bebegime de iliskiden 11 gun sonra idrar testinde silik cizgi yi görerek öğrenmiştim yine ayni o silik cizgi cikti ama acaba kürtaj sonrasi beta HCG daha düşmedi mi bilen var mi 25 gunde düşmesi gerekirdi dimi
Peki 20lisi ne kadara aldın canım ona gore bende netten alayımCanım laboquik kullandım ben çok şükür rabbim vesile kıldı 2. Ay hamile kaldım 20lisinden almıştım internette daha uygun fiyatı adetimin 9. Gününden başlayarak yaptım bildiğimiz gebelik testi gibi yapılıyor tek farkı silik değil koyu çizgi yakalaman gerekiyor
Canım kimse sana söylemedi mi ilk adetini yaklaşık 40 gün sonra oluyorsun ve ilk adetinin sonuna kadar korunman gerekiyor Rahminin dinlenmesi için adet olmasanda bu süre içinde tekrar yumurtlama oluyor ve gebelik gelişebiliyor her ikisi de mümkün hcg sıfırlanmamışta olabilir hamile de olabilirsinKızlar kusura bakmayin konunuza atlayacagim ama konu actim kimse bana yazmiyor her zamanki gibi. Size sorsam bilen var mi?
kızlar merhaba ben 25 gün önce kürtaj oldum. Kurtajdan 12 gün sonra korunmadık ve ertesi gün benim yumurtlama akintim geldi. Kolay hamile kalabildigim için acaba bu aydan hamike kalir miyim diye kafama takıldı doktora sorduğumda olabileceğini söyledi. Bugün ilişkiden 13 gün geçti ve sabah ilk idrarla evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı. Acaba hamile olabilir miyim yoksa hala gebelik hormonum düşmedi de ondan mi böyle çıktı. Bir çok yerde arastirmam sonucu kucuk haftalik kurtajlarda 15 gunde deger 0 lanır diyor. Benim 25 gün oldu. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardim edin
kaybettigim bebegime de iliskiden 11 gun sonra idrar testinde silik cizgi yi görerek öğrenmiştim yine ayni o silik cizgi cikti ama acaba kürtaj sonrasi beta HCG daha düşmedi mi bilen var mi 25 gunde düşmesi gerekirdi dimi
Üzülme tabiki Allah evlatlarının Canını sağ etsinaynen canm ama allah bilyor. ki gene de cok sabirsisizm olsada olur olmasada modundayim ama olursada hic uzulmem
Kuzu 30 mu 40 lira mıydı tam hatırlamıyorum da 5 tane de gebelik testi vardı yanında hediyesi gittigidiyordan bakabilirsinPeki 20lisi ne kadara aldın canım ona gore bende netten alayım
vala ben hic kullanmadim canm genelde adetim cok uzun suruyor. 8 9 gun falan. hemen bir gun sonra iliskiye giriyordu taki baslangic tarihden adete 10 gun kala sansimi degerlendiriyordum vala. mukkemmel sonuc hemen gebe kaliyordumŞu ovulasyon test için biri bilgi verebilirmi acaba bana lütfen A Annelerin en yorgunu @Meylen @Mrvttttttt
Her doktor farklı soylıyor ya ben kürtaj oldum 6 ay dedi sonra başka doktora gttm 3 ay dedi vitamin verdi sonra 3 hafta once başka doktora gttm bunlar yalan dedi kürtajdan sonra 15 gün sonra gebe kalabilir dedi herkes farklı bşey diyor ama ben rahimin toparlanmasından yanayum çünkü kürtaj oldum 3 hafta agrım devam etti içimde bir yara vardı sankiCanım kimse sana söylemedi mi ilk adetini yaklaşık 40 gün sonra oluyorsun ve ilk adetinin sonuna kadar korunman gerekiyor Rahminin dinlenmesi için adet olmasanda bu süre içinde tekrar yumurtlama oluyor ve gebelik gelişebiliyor her ikisi de mümkün hcg sıfırlanmamışta olabilir hamile de olabilirsin
Tabi ki ama en sağlıklısı en az 1 adet dönemi canım benim ki ben 5 ay korundum o ayrı psikolojim yüzündenHer doktor farklı soylıyor ya ben kürtaj oldum 6 ay dedi sonra başka doktora gttm 3 ay dedi vitamin verdi sonra 3 hafta once başka doktora gttm bunlar yalan dedi kürtajdan sonra 15 gün sonra gebe kalabilir dedi herkes farklı bşey diyor ama ben rahimin toparlanmasından yanayum çünkü kürtaj oldum 3 hafta agrım devam etti içimde bir yara vardı sanki
Tamam canım allah razı olsun bu ay beklicem eger olmazsam direk sipariş edivemKuzu 30 mu 40 lira mıydı tam hatırlamıyorum da 5 tane de gebelik testi vardı yanında hediyesi gittigidiyordan bakabilirsin
Psikoloji zaten ayrı bi durum rüyalarımda bile hala varTabi ki ama en sağlıklısı en az 1 adet dönemi canım benim ki ben 5 ay korundum o ayrı psikolojim yüzünden
İnşallah olmuştur Ama olmazsa yine yardım ederim ben sana atarsın bakarız tarif ederimTamam canım allah razı olsun bu ay beklicem eger olmazsam direk sipariş edivem
Acaba ben hamilemiyüm bu ay. Olmazsam Meylemin dediginden alıcam denicem. Sen bu arada adet olmadın dimi halavala ben hic kullanmadim canm genelde adetim cok uzun suruyor. 8 9 gun falan. hemen bir gun sonra iliskiye giriyordu taki baslangic tarihden adete 10 gun kala sansimi degerlendiriyordum vala. mukkemmel sonuc hemen gebe kaliyordum
Bu ay pek umudum bat 8 gün kaldı ama adet olucak hissediyorumgoguslerim şiş sol kasık agrısı falan ama akıntı yok. Çikılata çok yiyorum Sivilcelenme başlamadı başlarsa %100 adet olucam dicem her adetten once sivilcem çkarİnşallah olmuştur Ama olmazsa yine yardım ederim ben sana atarsın bakarız tarif ederim
Valla abla bende adet bitişinden birdahaki adetime son 10 gün kalaya devam etmiştim . Yanlız bugün okudum yasmin kullananlar diğer koruyucu hap kullananlara göre daha geç gebe kalıyormuş . Dün hafif bi akıntım vardı bugün oda yok sanki karnımın içine su basmışlar . Niyeyse hapla ilgili o konuyu okuyunca komple mod olarak düştüm hayırlısı ...vala ben hic kullanmadim canm genelde adetim cok uzun suruyor. 8 9 gun falan. hemen bir gun sonra iliskiye giriyordu taki baslangic tarihden adete 10 gun kala sansimi degerlendiriyordum vala. mukkemmel sonuc hemen gebe kaliyordum
O adet olma hissi yalancı his ben hala öyle hissediyorum :) takma kafana Allah’ın izniyle olur inşallah güzel düşünBu ay pek umudum bat 8 gün kaldı ama adet olucak hissediyorumgoguslerim şiş sol kasık agrısı falan ama akıntı yok. Çikılata çok yiyorum Sivilcelenme başlamadı başlarsa %100 adet olucam dicem her adetten once sivilcem çkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?