- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Oyle yapıyorum zaten test alıcaktım bugun boşver erken daha negatif çıkar varsada belli olmaz dedim. O yüzden bat gününü beklicem hem.ne kadar geç ogrenirsem o kadar iyiO adet olma hissi yalancı his ben hala öyle hissediyorum :) takma kafana Allah’ın izniyle olur inşallah güzel düşün
Soyledi doktorum elbetteki ama oldu işte 1 kezCanım kimse sana söylemedi mi ilk adetini yaklaşık 40 gün sonra oluyorsun ve ilk adetinin sonuna kadar korunman gerekiyor Rahminin dinlenmesi için adet olmasanda bu süre içinde tekrar yumurtlama oluyor ve gebelik gelişebiliyor her ikisi de mümkün hcg sıfırlanmamışta olabilir hamile de olabilirsin
Keşke kullanmasaydın canım ya 1,5 yıllık evliyim hiç hapla korunmadım eşin kendini kontrol etseydi yada condom kullandaydın keşke en korktuğum şey Doğum kontrol hapı sadece çocuk için değil hani hormon olduğu içinValla abla bende adet bitişinden birdahaki adetime son 10 gün kalaya devam etmiştim . Yanlız bugün okudum yasmin kullananlar diğer koruyucu hap kullananlara göre daha geç gebe kalıyormuş . Dün hafif bi akıntım vardı bugün oda yok sanki karnımın içine su basmışlar . Niyeyse hapla ilgili o konuyu okuyunca komple mod olarak düştüm hayırlısı ...
Benim kimyasal degildi 8 haftalik bebegimin kalbi durdu o yuzden kürtaj oldum 25 gun öncecanim genelikle kimsal gebeliklerde .diger ayda kalma ihtimali var gorumcemin bir dusugu vardi ole kolay kolay gecmemisti degwri ilac vermisti. 6 ay sonra cok sukur hamile kaldi
Malesef eşim bu konuda bana yardımcı olmadığı için mecbur kaldım napalım yapacak birşey yokKeşke kullanmasaydın canım ya 1,5 yıllık evliyim hiç hapla korunmadım eşin kendini kontrol etseydi yada condom kullandaydın keşke en korktuğum şey Doğum kontrol hapı sadece çocuk için değil hani hormon olduğu için
En özendiğim şey neydi biliyo müsün ay adet oldum sandım meğerse yerleşme kanamasıymış çocuk 2 aylık olmuş diyorlar ya mükemmel bi olay benceOyle yapıyorum zaten test alıcaktım bugun boşver erken daha negatif çıkar varsada belli olmaz dedim. O yüzden bat gününü beklicem hem.ne kadar geç ogrenirsem o kadar iyi
Çok sağol canim tesekkur ederimMuhtemelen düşmüştür hormonun ki zaten kürtajdan sonra o ay çok yüksek gebe kalmak ama sen yinede 3 gün sonra tekrar dene bakalım aynı sonuç olıcak mı
Ah kocalıklar ahhMalesef eşim bu konuda bana yardımcı olmadığı için mecbur kaldım napalım yapacak birşey yok
Sen bi kaç gün bekleyip tekrarla en iyisi testini bakalım çıkacak mı canım hayırlısı olsun yanlış anlama ama en az 20 gün ilişki bile önermiyorlar senin sağlığın çok önemli bende kürtaj oldum o yüzden söylüyorum bunlarıSoyledi doktorum elbetteki ama oldu işte 1 kez
O kadar üzüldümki okuyunca . Hayırlısı çok kızıyorum kendime .Ah kocalıklar ahh
O zaman o üzülmeni boşa çıkarayım Yanımda bi kız çalışıyordu düzensiz adet gören hormonları düzensiz olan bi kız Doğum kontrol hapıyla adet oluyodu hemde korunuyodu yasminle ve kız hapla hamile kaldı bırakınca falan değil :) nasip edecekse Rabbim herşey boşO kadar üzüldümki okuyunca . Hayırlısı çok kızıyorum kendime .
Benim hic agrim olmadi canim kanamam bile olmadi 1 damla dahi. Kurtajdan 15 gun sonra kontrole gittim hersey yolunda dedi doktor bu adete kadar korun sonra korunmana gerek yok dedi yani 1 ay korun dedi. Bende 1 kez korunmadigimi ve yumurtlama akintimin geldiğini soyledim hamilelik oluşabileceğini soyledi bekliyodum iste 25 gun geçti kurtajdan sifirlanmadiysa onun etkisi mi acaba diyorum testin pozitif cikmasiHer doktor farklı soylıyor ya ben kürtaj oldum 6 ay dedi sonra başka doktora gttm 3 ay dedi vitamin verdi sonra 3 hafta once başka doktora gttm bunlar yalan dedi kürtajdan sonra 15 gün sonra gebe kalabilir dedi herkes farklı bşey diyor ama ben rahimin toparlanmasından yanayum çünkü kürtaj oldum 3 hafta agrım devam etti içimde bir yara vardı sanki
Aynen ya biz çok aceleciyiz galiba annemde kız kardeşime 3 aylık hamileyken anlamış ben şokEn özendiğim şey neydi biliyo müsün ay adet oldum sandım meğerse yerleşme kanamasıymış çocuk 2 aylık olmuş diyorlar ya mükemmel bi olay bence
Ne demek inşllah aynı acilari yaşamayız tekrardanÇok sağol canim tesekkur ederim
Çok sagol allah razi olsun ben bi sıkıntı cekmedim hala da iyiyim cok şükür hic kürtaj olmamis gibiyim ama en iyisi 3 ay bari bekleme olurduSen bi kaç gün bekleyip tekrarla en iyisi testini bakalım çıkacak mı canım hayırlısı olsun yanlış anlama ama en az 20 gün ilişki bile önermiyorlar senin sağlığın çok önemli bende kürtaj oldum o yüzden söylüyorum bunları
inşallah yaAynen ya biz çok aceleciyiz galiba annemde kız kardeşime 3 aylık hamileyken anlamış ben şok
Ne demek inşllah aynı acilari yaşamayız tekrardan
Ama kürtajdan sonra kan olması adetin ilk günü diye sayarlar. Ve kan olması içinin hemen temizleyici anlamına gelir neyse sen yinede biraz bekle dua et inşallah hayırlı birgebeliktir acını dindirmeye çalışan bir melektirBenim hic agrim olmadi canim kanamam bile olmadi 1 damla dahi. Kurtajdan 15 gun sonra kontrole gittim hersey yolunda dedi doktor bu adete kadar korun sonra korunmana gerek yok dedi yani 1 ay korun dedi. Bende 1 kez korunmadigimi ve yumurtlama akintimin geldiğini soyledim hamilelik oluşabileceğini soyledi bekliyodum iste 25 gun geçti kurtajdan sifirlanmadiysa onun etkisi mi acaba diyorum testin pozitif cikmasi
Benimde sıkıntım olmadı çok şükür kanamam çok yoktu ağrım yoktu herşey yolundaydı ister istemez bi operasyon Olsun sağlığın yerindeyse çok takılma herşeyin hayırlısı CanımÇok sagol allah razi olsun ben bi sıkıntı cekmedim hala da iyiyim cok şükür hic kürtaj olmamis gibiyim ama en iyisi 3 ay bari bekleme olurdu
Sen hamile degilsen bende degilimdir aynen bat günler ve aynı belirtiler ikinizdede akıntı yk bak bu ay olmazsak sende bende ovulasyon testi alalım nette baktım 20 adet ovulasyon test. Iki adet gebelik testi 27 tl diyor sipariş edelimOda doğru ben kendimi o kadar umutlandırmamaya çalışıyorum ama gerçekten bel ağrım mide yanmam halen devam ediyor sadece akıntım yok oda herkeste olurmu bilmiyorum . @Meylen
Olmayabilir ilk hamileliğim kasığımı patlatacak kadar ağrırdı kopkoyu akıntım olurdu bu sefer kaşığımda yok belim kopuyor mesela akıntım 2 gün deli gibi geldi bugün yok o değişiyor canımOda doğru ben kendimi o kadar umutlandırmamaya çalışıyorum ama gerçekten bel ağrım mide yanmam halen devam ediyor sadece akıntım yok oda herkeste olurmu bilmiyorum . @Meylen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?