İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bencede alalım deneylim gerçi bende bişey değişirmi bilmiyorumki bu ay adet bitiminden bu ayki olacak son adetime kadar gün aşırı ilişki yaşadım muhakkak yumurtlama günüme denk gelmiştirde diyorum ya o kadar umutsuzumki adım kadar eminim ayın 3 ünde hasta olacağıma

Benimde sıkıntım olmadı çok şükür kanamam çok yoktu ağrım yoktu herşey yolundaydı ister istemez bi operasyon Olsun sağlığın yerindeyse çok takılma herşeyin hayırlısı Canım
İnşallah ya doktor da bi sorun olmaz rahimin çok güzel daha 20 yasindasin çok çabuk toparlanmış o yüzden dedi 1 sezaryenim var ona rağmen sorun olmaz dedi bakalim hayirlisi bende 6 7 ay kadar bebek istememiştim ama olduysa da basım gözüm ustune çok sevinirim

Olmayabilir ilk hamileliğim kasığımı patlatacak kadar ağrırdı kopkoyu akıntım olurdu bu sefer kaşığımda yok belim kopuyor mesela akıntım 2 gün deli gibi geldi bugün yok o değişiyor canım
Bende o ağrı nadir oluyo ama karnım şiş diyorum ya sadece bel ağrım gece yattığım zaman o kadar ağrıyorki ağlayasım geliyo şuan bel ağrım var ama gece olduğu kadar değil . Bide gece mide yanması vuruyo bana kulaklarım yüzün kızarık değil ama ben yanma hissediyorum sıcaklık olarak

hakkımızda hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim 25 günde sifirlanmis midir sence

Bide çocuğun mu var :) Allah bağışlasın maşallah Ne iyi ne kötü bilemeyiz Allahım aynı şeyleri yaşatmasın canım

Bende tam tersi çok üşümem sıcağı sevmem hamile kaldığımda çok üşüyorum buda benim için büyük bi belirti mesela kişiden kişiye değişiyor onu geçtim hamilelikten hamileliğe bile değişiyor bat gelsin bakalım anlarız inşallah seninledir Bebişin

Belki spermleri daha erken ölüyor alıp deniyelim koyulaşonva yapalım ne kaybederiz erken gebelik testleri zaten o fiyatta denemekte fayda var

hakkımızda hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim 25 günde sifirlanmis midir sence
Bana gore sıfırlanmıştırö. Bende 8 haftalıkken bebegimi kaybettim aslında 6+2 ama bebek alınmadıgı içim hormon yükselir bende 8+5 te bebek alındı ve ben denemek amaçlı kürtajdan 20 sonra yapmıştım negatifti düşmüştü deger ama her bunye farklı olurmu bilemem yine sen 3 gün sonra tekrar yap

Belki spermleri daha erken ölüyor alıp deniyelim koyulaşonva yapalım ne kaybederiz erken gebelik testleri zaten o fiyatta denemekte fayda var
Yooo yapalım yapalımda hani değişen bişey olmaz benim için gibime geliyo ne bilim kuzum ya o kadar moralim bozulduki hem napalım diyorum hemde inşallah bana tutunmaya çalışıyordu diyorum

Yooo yapalım yapalımda hani değişen bişey olmaz benim için gibime geliyo ne bilim kuzum ya o kadar moralim bozulduki hem napalım diyorum hemde inşallah bana tutunmaya çalışıyordu diyorum
O bendede var hala ufak bşey var içimde ama hayırlısı ya senelerdir bebek sahibi olamayanları yada hç olamivakları düşünüp şükredelim nasip eder inşallah bize rabbim

Eğer öyle bişey varsada sigara konusunda kendimi nasıl engelliycem onuda bilmiyorum sabah kalkar kalkmaz gözümü onla açıyorum valla

O bendede var hala ufak bşey var içimde ama hayırlısı ya senelerdir bebek sahibi olamayanları yada hç olamivakları düşünüp şükredelim nasip eder inşallah bize rabbim
Aynen yavru kuş bence bat günümüzde olmazsak test alıp yapalım seninki 1 gün önce nasılsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…