- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Perşembe günüydü kürtaj oldugumda o akşam sela okundu nasıl anlamıştm bebegimin selası gbi gelmişti çok aglamıştm inşallah mercimegimin yerini dolduran bir bebek gondersin inş
İnşallah kuzucum hamişlerin duası tutarmış dua et tüm anne olmak isteyenlere :)
Bol bol ediyorum herkeseeeİnşallah kuzucum hamişlerin duası tutarmış dua et tüm anne olmak isteyenlere :)
Yapalım.bakalım.:)Aynen yavru kuş bence bat günümüzde olmazsak test alıp yapalım seninki 1 gün önce nasılsa :))
İnşallah canım inşallah Rabbim yaşatmasın bi dahaPerşembe günüydü kürtaj oldugumda o akşam sela okundu nasıl anlamıştm bebegimin selası gbi gelmişti çok aglamıştm inşallah mercimegimin yerini dolduran bir bebek gondersin inş
He yaw valla bende en çok onu düşünüyorumBendegece uykumdan kalkıp içip geri yatan biriyim dişlerim öyle acıyo ki anlatamam çenemi sıkıyorum şuan
Sen beni iyi anladıgın için soylüyorum bir evlat gelmeden o acı dinmez . Inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde olurİnşallah canım inşallah Rabbim yaşatmasın bi daha
Bakalım nereye kadar direnicem inşallah iğrenirim diye dua ediyorum ondan kıymetli değil napimHe yaw valla bende en çok onu düşünüyorumbenim hamile bir arkadaşıma doktor günde 3 taneye kadar içebilirsiniz demiş ben ne kadar içme desemde sakınan göze çöp batar dedi yinede zararlı eti ne budu ne gelişimini muhakkak engeller içmemek en iyisi
mevlam bidaha yadatmasin olabilir bence inss gebesindirBenim kimyasal degildi 8 haftalik bebegimin kalbi durdu o yuzden kürtaj oldum 25 gun önce
Gelse de dinmez gelmese de dinmez ben bu ay Doğum yapıcaktım muhtemelen doğmuştu bile 10 tane evladım olsun o başka onlar başkaSen beni iyi anladıgın için soylüyorum bir evlat gelmeden o acı dinmez . Inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde olur
Umarım dirayetli çıkarsın ben kendime engel olamam gibime geliyor ya günde 2 3 tane içsem etvallahta iki günde 1 paket içiyorum yaniBakalım nereye kadar direnicem inşallah iğrenirim diye dua ediyorum ondan kıymetli değil napim
Benimle aynı ay hamile kalan arkadaşım var aynı haftalardaydık şuan o hamile goruşuyoruz 24 haftalık karnı çıkmış bayagı benimde olsaydı 24 haftalıktı nasip bu işlerGelse de dinmez gelmese de dinmez ben bu ay Doğum yapıcaktım muhtemelen doğmuştu bile 10 tane evladım olsun o başka onlar başka
Günde 1 paket içiyorum hele dışardaysam arkadaşlarla falan 1,5 çok içiyorum aşırı aşırı bırakmazsam eşimle de çok kötü oluruz bende vicdan azabı çekerim içersem 3 taneyle kalmam huyumu biliyorumUmarım dirayetli çıkarsın ben kendime engel olamam gibime geliyor ya günde 2 3 tane içsem etvallahta iki günde 1 paket içiyorum yani
Sağlıkla kucağına alsın inşallah canım ben seviniyorum bebişi olanları görünce gerçekten hiç haset etmiyorum yemin ederimBenimle aynı ay hamile kalan arkadaşım var aynı haftalardaydık şuan o hamile goruşuyoruz 24 haftalık karnı çıkmış bayagı benimde olsaydı 24 haftalıktı nasip bu işler
İçme canım tabiki hem sana zarar hemde fasulyene zarar ne biliyim faydalı sebzelerden meyvelerden aklına geldikçe yemeye çalış sen çok çok çok aşırı içiyormuşsun hemdeGünde 1 paket içiyorum hele dışardaysam arkadaşlarla falan 1,5 çok içiyorum aşırı aşırı bırakmazsam eşimle de çok kötü oluruz bende vicdan azabı çekerim içersem 3 taneyle kalmam huyumu biliyorum
En alttaki pik yapmış bugünleri iyi değerlendirin yarın tekrar yapın bence eğer silikleşirse çizgi yumurta çatlamış demekti :))Ovulasyon testine yorum yyaparmisiniz daha devammi edeyim
Sakız çiğniyorum durmadanİçme canım tabiki hem sana zarar hemde fasulyene zarar ne biliyim faydalı sebzelerden meyvelerden aklına geldikçe yemeye çalış sen çok çok çok aşırı içiyormuşsun hemde
Sakızıda insan boş boş çiğneyince karnı acıkıyor yaSakız çiğniyorum durmadançerez alıcam ofise ondan falan atıştırırım
Emin ol doymuyorum zaten sürekli açım av köpeği gibi oldum herşeyin kokusunu almaya başladımSakızıda insan boş boş çiğneyince karnı acıkıyor ya
Tabikide bende etmiyorum birbirimize mujdeyi vermiştik zaten herkese duam bu acıyı kimse yaşamasın.Sağlıkla kucağına alsın inşallah canım ben seviniyorum bebişi olanları görünce gerçekten hiç haset etmiyorum yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?