İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bende gece uykumdan kalkıp içip geri yatan biriyim dişlerim öyle acıyo ki anlatamam çenemi sıkıyorum şuan
He yaw valla bende en çok onu düşünüyorum benim hamile bir arkadaşıma doktor günde 3 taneye kadar içebilirsiniz demiş ben ne kadar içme desemde sakınan göze çöp batar dedi yinede zararlı eti ne budu ne gelişimini muhakkak engeller içmemek en iyisi

Bakalım nereye kadar direnicem inşallah iğrenirim diye dua ediyorum ondan kıymetli değil napim

Sen beni iyi anladıgın için soylüyorum bir evlat gelmeden o acı dinmez . Inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde olur
Gelse de dinmez gelmese de dinmez ben bu ay Doğum yapıcaktım muhtemelen doğmuştu bile 10 tane evladım olsun o başka onlar başka

Bakalım nereye kadar direnicem inşallah iğrenirim diye dua ediyorum ondan kıymetli değil napim
Umarım dirayetli çıkarsın ben kendime engel olamam gibime geliyor ya günde 2 3 tane içsem etvallahta iki günde 1 paket içiyorum yani

Gelse de dinmez gelmese de dinmez ben bu ay Doğum yapıcaktım muhtemelen doğmuştu bile 10 tane evladım olsun o başka onlar başka
Benimle aynı ay hamile kalan arkadaşım var aynı haftalardaydık şuan o hamile goruşuyoruz 24 haftalık karnı çıkmış bayagı benimde olsaydı 24 haftalıktı nasip bu işler

Umarım dirayetli çıkarsın ben kendime engel olamam gibime geliyor ya günde 2 3 tane içsem etvallahta iki günde 1 paket içiyorum yani
Günde 1 paket içiyorum hele dışardaysam arkadaşlarla falan 1,5 çok içiyorum aşırı aşırı bırakmazsam eşimle de çok kötü oluruz bende vicdan azabı çekerim içersem 3 taneyle kalmam huyumu biliyorum

Benimle aynı ay hamile kalan arkadaşım var aynı haftalardaydık şuan o hamile goruşuyoruz 24 haftalık karnı çıkmış bayagı benimde olsaydı 24 haftalıktı nasip bu işler
Sağlıkla kucağına alsın inşallah canım ben seviniyorum bebişi olanları görünce gerçekten hiç haset etmiyorum yemin ederim

İçme canım tabiki hem sana zarar hemde fasulyene zarar ne biliyim faydalı sebzelerden meyvelerden aklına geldikçe yemeye çalış sen çok çok çok aşırı içiyormuşsun hemde

İçme canım tabiki hem sana zarar hemde fasulyene zarar ne biliyim faydalı sebzelerden meyvelerden aklına geldikçe yemeye çalış sen çok çok çok aşırı içiyormuşsun hemde
Sakız çiğniyorum durmadan çerez alıcam ofise ondan falan atıştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…