Bazı fesat insanlar var benim olmuyo onunda olmasın diye düşünen Allah’a sığınıyorumTabikide bende etmiyorum birbirimize mujdeyi vermiştik zaten herkese duam bu acıyı kimse yaşamasın.
Ye ye ama aşırıyada kaçma geçen ay benden sonra evlenen bir arkadaşımın müjdeli haberini aldık ilk aydan 6 kilo almış yanımda bir kahvaltı etti bütün iştahımı açtı zilliEmin ol doymuyorum zaten sürekli açım av köpeği gibi oldum herşeyin kokusunu almaya başladım
Aminnnn rabbim her kişiye en az bir kere anneligi tattırsınBazı fesat insanlar var benim olmuyo onunda olmasın diye düşünen Allah’a sığınıyorum
Amin balım inşallah bu ayda birbirimize müjdelemeyi nasip eder rabbimAminnnn rabbim her kişiye en az bir kere anneligi tattırsın
İnşallah canım hayırlı haberlerle git gelDoktora gidiyorum kızlar görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle
Inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Doktora gidiyorum kızlar görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle
YaparimEn alttaki pik yapmış bugünleri iyi değerlendirin yarın tekrar yapın bence eğer silikleşirse çizgi yumurta çatlamış demekti :))
Güzel haberlerle gel bize canımDoktora gidiyorum kızlar görüşürüz inşallah hayırlı haberlerle
Ben maydonoz sapı kaynatıp içerdim o geçirirdi sizde aynı olurmu bilmiyorum ve hamileyseniz zararlı diyorlar maydonoz sapı içinKızlar konu dışı ama belim çok kötü. Oturunca da yatınca da, her türlü kötü. Napabilirim sizce? Hiç böyle ağrım olmamıştı bu zamana kadar.
Hiç sevmem yaaBen maydonoz sapı kaynatıp içerdim o geçirirdi sizde aynı olurmu bilmiyorum ve hamileyseniz zararlı diyorlar maydonoz sapı için
Bende hiç sevmem ama çok yararlı olduğunu duyduğumdan beri limonlayıp limonlayıp yerim :) Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu tattırsınHiç sevmem yaadeğilim canım. Kalamayanlardanım.
kim yapabilir ki bunuKızlar yeni bir yontem ogrendim. eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demekmiş . Ne kadar dogru bilemem . Cesareti olan yapsın benim yok açıkcası korkıyırum
Kııızzz allah seni hahahah benimde yok vallaKızlar yeni bir yontem ogrendim. eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demekmiş . Ne kadar dogru bilemem . Cesareti olan yapsın benim yok açıkcası korkıyırum
Umarım başına böyle bişey gelen yardımcı olur kuzum mide bulantısı bir belirti ama bu kadar erken olurmu bilemiyorum..Kizlar midem bulanıyor yemek görünce yiyesim gelmiyor sonra hemen acıkıyorum hadi diyorum birşeyler atistirayim yok mutfakta geziyirum tam bunu yiyim ama yok yine canım istemiyor adetime 10gun var
Yapan varmış.valla çok forumda okudum bunuda bir ebe yazmış foruma ben şok oldum tabi ama eskiden adet olucahın zaman rahim aşağıda oldugunu biliyordum ama tuhaf geldi bana bu eskiden boyleymiş testte çıkmayanlad için yazdım.belkş boyle anlarlar diyekim yapabilir ki bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?