İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar midem bulanıyor yemek görünce yiyesim gelmiyor sonra hemen acıkıyorum hadi diyorum birşeyler atistirayim yok mutfakta geziyirum tam bunu yiyim ama yok yine canım istemiyor adetime 10gun var
Benimde adetim 2 gün geçti bende öyle çok çabuk açıkıyorum midem kazınıyor ama canım sonra istemiyor dediginiz gibi midemde çok fena

Valla çok güldüm akşam akşam bu arada benim emojeler gözükmüyor böylede okuyunca değişik geldi yazdığım

İnşallah vardır birşeyler test yaptinmi
Benimde ishal başladı iki gündür kasık ağrısı bugun başladı. Test yapmadım geçen ay bütün belirtiler vardı hatta 5 gün geçti adet oldum cumartesi gününe kadar beklicem cumartesiye kadar adet olmazsam eğer o zaman yaparım çok kaptırmamaya çalışıyorum

Teşekkür ederim canım eger zaten bu ay gebe degilsem diger ay kesinlikle denicem

Ayy insalinş hayirlh sonuç alırsın banada haber versene canım ben hudut bölgesinde yaşıyorum ayda bir şehire geçiyoruz yapamıyorum test

Canım bu marka hata veriyor benim hep silik çıkıyor

Ya abla afedersin bugün benim göbüş göğüs altından genital bölgeye kadar şiş ve sert bastırınca acıyor eşim bile bu ne hal böyle çok biçimsiz duruyon ilk defa seni böyle gördüm diyo sen ne diyorsun bu işe A Annelerin en yorgunu

yok balim uc kere hamile kaldim hic ole bise olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…