- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Benimde adetim 2 gün geçti bende öyle çok çabuk açıkıyorum midem kazınıyor ama canım sonra istemiyor dediginiz gibi midemde çok fenaKizlar midem bulanıyor yemek görünce yiyesim gelmiyor sonra hemen acıkıyorum hadi diyorum birşeyler atistirayim yok mutfakta geziyirum tam bunu yiyim ama yok yine canım istemiyor adetime 10gun var
şaşırdım size yazayım dedimKııızzz allah seni hahahah benimde yok valla
Bugün çok kötüyüm bide ishal başladıUmarım başına böyle bişey gelen yardımcı olur kuzum mide bulantısı bir belirti ama bu kadar erken olurmu bilemiyorum..
şaşırdım size yazayım dedim
İnşallah vardır birşeyler test yaptinmiBenimde adetim 2 gün geçti bende öyle çok çabuk açıkıyorum midem kazınıyor ama canım sonra istemiyor dediginiz gibi midemde çok fena
Valla çok güldüm akşam akşam bu arada benim emojeler gözükmüyor böylede okuyunca değişik geldi yazdığımYapan varmış.valla çok forumda okudum bunuda bir ebe yazmış foruma ben şok oldum tabi ama eskiden adet olucahın zaman rahim aşağıda oldugunu biliyordum ama tuhaf geldi bana bu eskiden boyleymiş testte çıkmayanlad için yazdım.belkş boyle anlarlar diye
Valla bilemiyorum ki canım inşallah vardır :) yaptığım hatayı yapıp sakın test yapayom demede 10 gün önce sonuç vermiyo çünküBugün çok kötüyüm bide ishal başladı
Benimde ishal başladı iki gündür kasık ağrısı bugun başladı. Test yapmadım geçen ay bütün belirtiler vardı hatta 5 gün geçti adet oldum cumartesi gününe kadar beklicem cumartesiye kadar adet olmazsam eğer o zaman yaparım çok kaptırmamaya çalışıyorumİnşallah vardır birşeyler test yaptinmi
Adetten iki üç gün sonra testi yapmaya başlıyorsun idrar ben sıvı alımına dikkat ediyorsun. İkisi de aynı koyuluğa geldiğinde silikleşene kadar değerlendiriyorsun :) nette 30 Tane ovulasyon 2 gebelikte testi ve bir tanede erken gebelik testi 30 tl laboquick markalı :)Şu ovulasyon test için biri bilgi verebilirmi acaba bana lütfen A Annelerin en yorgunu @MeylenUmutlu Anne Bekleyiste
Banada komik gelmişti ama belki gerçeklik payı vardır forumda herkes oyle anlamış gebe oldugunuValla çok güldüm akşam akşam bu arada benim emojeler gözükmüyor böylede okuyunca değişik geldi yazdığım
Teşekkür ederim canım eger zaten bu ay gebe degilsem diger ay kesinlikle denicemAdetten iki üç gün sonra testi yapmaya başlıyorsun idrar ben sıvı alımına dikkat ediyorsun. İkisi de aynı koyuluğa geldiğinde silikleşene kadar değerlendiriyorsun :) nette 30 Tane ovulasyon 2 gebelikte testi ve bir tanede erken gebelik testi 30 tl laboquick markalı :)
Asla aslaaaBanada komik gelmişti ama belki gerçeklik payı vardır forumda herkes oyle anlamış gebe oldugunu
Ayy insalinş hayirlh sonuç alırsın banada haber versene canım ben hudut bölgesinde yaşıyorum ayda bir şehire geçiyoruz yapamıyorum testBenimde ishal başladı iki gündür kasık ağrısı bugun başladı. Test yapmadım geçen ay bütün belirtiler vardı hatta 5 gün geçti adet oldum cumartesi gününe kadar beklicem cumartesiye kadar adet olmazsam eğer o zaman yaparım çok kaptırmamaya çalışıyorum
Canım bu marka hata veriyor benim hep silik çıkıyorAdetten iki üç gün sonra testi yapmaya başlıyorsun idrar ben sıvı alımına dikkat ediyorsun. İkisi de aynı koyuluğa geldiğinde silikleşene kadar değerlendiriyorsun :) nette 30 Tane ovulasyon 2 gebelikte testi ve bir tanede erken gebelik testi 30 tl laboquick markalı :)
Tamam canım yazarım tabi iyi yada kötü ama senin belirtiler erken başmaış İnşallah hamilesindir :)Ayy insalinş hayirlh sonuç alırsın banada haber versene canım ben hudut bölgesinde yaşıyorum ayda bir şehire geçiyoruz yapamıyorum test
Rahim filmi çekildi geçen ay ondan bir heves var belirtilerde böyle oluncaTamam canım yazarım tabi iyi yada kötü ama senin belirtiler erken başmaış İnşallah hamilesindir :)
canim benmde oyle adet olmadim olaxak gbidr degilm midem cok bulaniyorKızlar konu dışı ama belim çok kötü. Oturunca da yatınca da, her türlü kötü. Napabilirim sizce? Hiç böyle ağrım olmamıştı bu zamana kadar.
Rica ederim canım ne demek yardımcı olduysam ne mutlu :)Teşekkür ederim canım eger zaten bu ay gebe degilsem diger ay kesinlikle denicem
yok balim uc kere hamile kaldim hic ole bise olmadiKızlar yeni bir yontem ogrendim. eskiden ebeler kadının hamile olduğunu böyle anlarlarmış. ellerini güzelce yıkayıp orta parmağını vajinaya sokuyorsun. gittiği yere kadar. eğer parmağının ucuna birşey dayanıyorsa hamile değilsin. adet olacağın için rahim aşağıda ve elin ona değiyor. eğer parmağının ucuna birşey değmez sonsuz bi boşluk gibi hissedersen rahim yukarıda hamilesin demekmiş . Ne kadar dogru bilemem . Cesareti olan yapsın benim yok açıkcası korkıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?