- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
vala . ne deyim bilmiyorm sanki. hic hamile kalmamis gibi belirti ariyorm. bende de sisilik vardi gecti kuzumYa abla afedersin bugün benim göbüş göğüs altından genital bölgeye kadar şiş ve sert bastırınca acıyor eşim bile bu ne hal böyle çok biçimsiz duruyon ilk defa seni böyle gördüm diyosen ne diyorsun bu işe A Annelerin en yorgunu
Hahahahahvala . ne deyim bilmiyorm sanki. hic hamile kalmamis gibi belirti ariyorm. bende de sisilik vardi gecti kuzum
Anca olacaktır canım her ay aynı gün olmayabiliyor yumurtlamaCanım bu marka hata veriyor benim hep silik çıkıyor
İnşallah canım hamilesindir senin belirtiler erken başlamış bu iyi bişey bence ama ben kendim için iki güne kırmızıları görürüm gibi hissediyorumRahim filmi çekildi geçen ay ondan bir heves var belirtilerde böyle olunca
İnşallah gormeyiz canım benim Rabb'im tez zamanda bizlerde yavrumuzu sağlıkla versinİnşallah canım hamilesindir senin belirtiler erken başlamış bu iyi bişey bence ama ben kendim için iki güne kırmızıları görürüm gibi hissediyorum
Hatalı olabilir testOvulasyon testi denemedim ama gebelik testi hata veriyor
Aminnn canım benimmm güzel güzel haberler alalım İnşallahİnşallah gormeyiz canım benim Rabb'im tez zamanda bizlerde yavrumuzu sağlıkla versin
Kocaman kocaman aminnAminnn canım benimmm güzel güzel haberler alalım İnşallah
Artık test yap ya da kan ver kuzum :)offf off bat da gecti
Test yap test eger şimdide Çıkmazsa gebe degilsindir zatenofff off bat da gecti
İnşallah çok tesekkur ederimmevlam bidaha yadatmasin olabilir bence inss gebesindir
yapacam canim :) once elle muyane etmem lazimmm haahayy ne guldum bi kendimizi parmaklamasgimiz. kaldi o degil esimiz falan gorsr tovbe tovbeArtık test yap ya da kan ver kuzum :)
Ay insallah ya cok cok tesekkur ederim yarin kan vericemBana gore sıfırlanmıştırö. Bende 8 haftalıkken bebegimi kaybettim aslında 6+2 ama bebek alınmadıgı içim hormon yükselir bende 8+5 te bebek alındı ve ben denemek amaçlı kürtajdan 20 sonra yapmıştım negatifti düşmüştü deger ama her bunye farklı olurmu bilemem yine sen 3 gün sonra tekrar yap
test alacam .da sutumde azaldi sanki cocuk emmek istemiyor gibiTest yap test eger şimdide Çıkmazsa gebe degilsindir zaten
Yaaa abla :)) valla forumda okudum diye yazdım eskiden oyleymiş tıp yok eskiden yani oyle anlıyorlarmış bende güldüm ama belki bilen vardır diye yazdım pişman oldum he yazdığıma inanki :)yapacam canim :) once elle muyane etmem lazimmm haahayy ne guldum bi kendimizi parmaklamasgimiz. kaldi o degil esimiz falan gorsr tovbe tovbe
Hahahaha yarın siz yapın cumarteside ben yapayım :)) yani testyapacam canim :) once elle muyane etmem lazimmm haahayy ne guldum bi kendimizi parmaklamasgimiz. kaldi o degil esimiz falan gorsr tovbe tovbe
test alacam .da sutumde azaldi sanki cocuk emmek istemiyor gibi[/QUOTE
Ya bşey sorucam abla hani pis süt derler ya o şeymi emziren anne hamile kalınca emzirirse yine onamı deniliuor yoksa başka bşeyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?