- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
aynen bir tane tedtim hafif golge cikti .artk bilmiyorm:Hahahaha yarın siz yapın cumarteside ben yapayım :)) yani test
Ya hadi hayırlısı bakılım Rabbim gönlünüze göre versinaynen bir tane tedtim hafif golge cikti .artk bilmiyorm:
elle test yapma sakin:) sakinHahahaha yarın siz yapın cumarteside ben yapayım :)) yani test
Gece gece elif sayesinde iyi güldükelle test yapma sakin:) sakin
amin canim belirtilerime kirpik karismasida girdi ayy vallah pisikolojimiz bozuldu artk:)Ya hadi hayırlısı bakılım Rabbim gönlünüze göre versin
o zamn ne diyoruz parmaktan sonra:)))Gece gece elif sayesinde iyi güldükayy bir ay bile geçse yapmam yapamam
Aa şimdi nette şey okudum .dur kopyala yapıştır yapıcamtest alacam .da sutumde azaldi sanki cocuk emmek istemiyor gibi
Ay buna bende çk güldüm maskaranıx oldum heo zamn ne diyoruz parmaktan sonra:)))
aynen tuzlu olur da ama. 6 haftadan sonra anliyorlar galiba sut degisiyo benm azaldi sankiAa şimdi nette şey okudum .dur kopyala yapıştır yapıcam
Gebelikte sütün tadı değişir. Gebelikle beraber süt içinde protein miktarı artar şeker oranı düşer. Biraz tadı değişen sütü çocuğunuzun nasıl bir tepki vereceği bilinmez. Süte düşkünlüğü azalabilir, artabilir veya aynı kalabilir.
e ne yapalim hep uzulecekmiyiz balim azicikta gulelim:)Ay buna bende çk güldüm maskaranıx oldum he
He o kadarını bilemem şimdi sen oyle diyince baktım. Yarın yine test yapaynen tuzlu olur da ama. 6 haftadan sonra anliyorlar galiba sut degisiyo benm azaldi sanki
e ne yapalim hep uzulecekmiyiz balim azicikta gulelim:)[/QUOTE
Gülün tabi :))
Yok canım hem herkeste her belirti aynı olmaz :) Tamam doktor bakıyor dayapacam canim :) once elle muyane etmem lazimmm haahayy ne guldum bi kendimizi parmaklamasgimiz. kaldi o degil esimiz falan gorsr tovbe tovbe
o degilde kaynanam her gun soruyo gunun gecti mi diye kadinin kalbine inecek. bede gecti dedim kadinin tansiyonu tavan yapmis suan:)He o kadarını bilemem şimdi sen oyle diyince baktım. Yarın yine test yap
Bebişin içine doğuyor sanırım :)o degilde kaynanam her gun soruyo gunun gecti mi diye kadinin kalbine inecek. bede gecti dedim kadinin tansiyonu tavan yapmis suan:)
Yemin etme abla 3 gün oruç tutmak zorunda kalırsın :))bundan sonra teste para vermem vallah elle idare ederim artk:))
altan muyane ediyorlar dusunun artk karniniz burnunuzda mantikmen rahim. asaga kadar inmis olmasi lazim gene gittigi yere kadar gidiyor .usg le baltilari zamn. tam. vajina yakin yerdrn bastiriyorlar cihazi o yuzden el yokk:)Yok canım hem herkeste her belirti aynı olmaz :) Tamam doktor bakıyor da
o degilde kaynanam her gun soruyo gunun gecti mi diye kadinin kalbine inecek. bede gecti dedim kadinin tansiyonu tavan yapmis suan:)
Olsun bşey olmaz ama sende var gbime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?