- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
O günleri bi görelim İnşaAllah daAyy evet o zaman ne yapacağız yahu
Valla onlara göre evde ne işi oluyo geçen çok hastaydım almış eline evi süpürürüm diye 2 dakika filan sürmüştür en fazla :) ev işi çok kolay geliyo onlaraKlasik erkek lafları işte . :) Yani onlarda haklı yoruluyorlar da
Ya ozaman farklı olur onun kokusu falan ne bileyim uykudan daha degerli olur onun herşeyi uykusuzluga deger gbime geliyorAyy evet o zaman ne yapacağız yahu
Neyse kızlar ben yatıyorum uykum geldi hayırlı geceler sizeValla onlara göre evde ne işi oluyo geçen çok hastaydım almış eline evi süpürürüm diye 2 dakika filan sürmüştür en fazla :) ev işi çok kolay geliyo onlara
Dimi :) senelerdir böyle gelmiş böyle de gider bu düzen sağlık olsunValla onlara göre evde ne işi oluyo geçen çok hastaydım almış eline evi süpürürüm diye 2 dakika filan sürmüştür en fazla :) ev işi çok kolay geliyo onlara
Tabi ki olmaz mı hiç . Hayırlı geceler canımYa ozaman farklı olur onun kokusu falan ne bileyim uykudan daha degerli olur onun herşeyi uykusuzluga deger gbime geliyor
aynen canm bizden kacmaz:)Okuduğumda aynı şeyleri düşünmüşüz onu gördüm :)
tembel gelin seni kaynan bir gorse:)Siz ne diyorsunuz ben geçen gün 2 buçukta uyandım oglen neredeyse kocam gelicek
Ayyy ablaa yaahadi hadi ben de inandimkolay gelsin iyi geceler sana:))
Ben daha önce kum döktüm canım kaşık, bel ağrısı ve mide bulantısı yapıyor . Hatta bu aralar ara ara ağrıyor üşüttüğümüz için büyük ihtimalleGünaydın kızlar bnm böbrek ve bel agrım biraz daha arttı sanki. Özellikle yere egilince oluyo . Yasayan var mı aranızda neden olur. Acaba enfeksiyon falan mı yoksa taş kum vs bişy mi. Korkmaya basladm
Hımm yok miğde bulantım yok çok şükür sadece yere egilince falan agrı oluyo. Ben üstü açık yattıgım için hep üşüttüm heraldeBen daha önce kum döktüm canım kaşık, bel ağrısı ve mide bulantısı yapıyor . Hatta bu aralar ara ara ağrıyor üşüttüğümüz için büyük ihtimalle
Ben çoookdan uyandm 8 de uyanıyorm hergunkizlar ikiye kadar yatmayin kalkin bakiyim:)
helal sana. bugun bizde erken kalktik 7 falandiBen çoookdan uyandm 8 de uyanıyorm hergun
Benim hep aynı ya 7 bçk yada 8 eşime kahvaltı hazırlamıycaksam eger 9 bçk falanhelal sana. bugun bizde erken kalktik 7 falandi
belirtiler hala devam mı aysenur hanım6 gun var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?