İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Klasik erkek lafları işte . :) Yani onlarda haklı yoruluyorlar da
Valla onlara göre evde ne işi oluyo geçen çok hastaydım almış eline evi süpürürüm diye 2 dakika filan sürmüştür en fazla :) ev işi çok kolay geliyo onlara

Günaydın kızlar bnm böbrek ve bel agrım biraz daha arttı sanki. Özellikle yere egilince oluyo . Yasayan var mı aranızda neden olur. Acaba enfeksiyon falan mı yoksa taş kum vs bişy mi. Korkmaya basladm

Günaydın kızlar bnm böbrek ve bel agrım biraz daha arttı sanki. Özellikle yere egilince oluyo . Yasayan var mı aranızda neden olur. Acaba enfeksiyon falan mı yoksa taş kum vs bişy mi. Korkmaya basladm
Ben daha önce kum döktüm canım kaşık, bel ağrısı ve mide bulantısı yapıyor . Hatta bu aralar ara ara ağrıyor üşüttüğümüz için büyük ihtimalle

Ben daha önce kum döktüm canım kaşık, bel ağrısı ve mide bulantısı yapıyor . Hatta bu aralar ara ara ağrıyor üşüttüğümüz için büyük ihtimalle
Hımm yok miğde bulantım yok çok şükür sadece yere egilince falan agrı oluyo. Ben üstü açık yattıgım için hep üşüttüm heralde

kızlar ya belim inanlmaz agrıyo adetim 10 günü geçti test yaptım çıkmadı pko var bnde bide 15 gün soğan kuru yapmıştım varmı fikri olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…