İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kızlar ya belim inanlmaz agrıyo adetim 10 günü geçti test yaptım çıkmadı pko var bnde bide 15 gün soğan kuru yapmıştım varmı fikri olan
Benim de adetim gecikti. Belim çok ağrıyordu. Ama geçti. Pko luyum brn de. Belki geciktiği içindir. Bi de stres bel ağrısına neden olurmuş.

Benim de adetim gecikti. Belim çok ağrıyordu. Ama geçti. Pko luyum brn de. Belki geciktiği içindir. Bi de stres bel ağrısına neden olurmuş.
umutlandım boşa yıne de bel için dr ye gdicem sanırım cok agrıyo batma oluyo kan testi yapıcam bakalım

kızlar ya belim inanlmaz agrıyo adetim 10 günü geçti test yaptım çıkmadı pko var bnde bide 15 gün soğan kuru yapmıştım varmı fikri olan
Cnım bendede var pco geçen ay sogan kürünü yaptim 5 gün geçti benimde kanda negatif sonrad edet gördüm kanda baktir istersen

olmaz olur mu bel ve sırt ağrısıda cabası dün korktum doktora gittim o kadar şiddetliydi
çok şükür keseyi gördüm ama içim rahatladı
Şimdi de benim içim rahatladı sayende. Az önce uykudan uyandım 0 agri,lavaboya gittim geldim bel ve kasik agrisi basladi. Hayirli olsun canım keseyi görmek güzel bisey kafan azda olsa rahat ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…