- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
Canim ben dis gebelikte 2 ay adet gordum bana kisa bile gelmemisti ara kanamalar baslaynca anladim dusunÜstüne görme 2 gün sürer mi canım
kizlar ikiye kadar yatmayin kalkin bakiyim:)
Benim de adetim gecikti. Belim çok ağrıyordu. Ama geçti. Pko luyum brn de. Belki geciktiği içindir. Bi de stres bel ağrısına neden olurmuş.kızlar yabelim inanlmaz agrıyo adetim 10 günü geçti test yaptım çıkmadı pko var bnde bide 15 gün soğan kuru yapmıştım varmı fikri olan
umutlandım boşa yıne de bel için dr ye gdicem sanırım cok agrıyo batma oluyo kan testi yapıcam bakalımBenim de adetim gecikti. Belim çok ağrıyordu. Ama geçti. Pko luyum brn de. Belki geciktiği içindir. Bi de stres bel ağrısına neden olurmuş.
olmadın mı hala kuzum ? ilaca başladın mıBenim de adetim gecikti. Belim çok ağrıyordu. Ama geçti. Pko luyum brn de. Belki geciktiği içindir. Bi de stres bel ağrısına neden olurmuş.
Cnım bendede var pco geçen ay sogan kürünü yaptim 5 gün geçti benimde kanda negatif sonrad edet gördüm kanda baktir istersenkızlar yabelim inanlmaz agrıyo adetim 10 günü geçti test yaptım çıkmadı pko var bnde bide 15 gün soğan kuru yapmıştım varmı fikri olan
bi bize mi iyi gelmedi kız soğan kuru cok umutla yapmıştımCnım bendede var pco geçen ay sogan kürünü yaptim 5 gün geçti benimde kanda negatif sonrad edet gördüm kanda baktir istersen
He valla bende bide çok zor içtim yani ama tirt ama bidahaki ay hamile kalanda çok kismet bakalimbi bize mi iyi gelmedi kız soğan kuru cok umutla yapmıştım
umut fakirin ekmeği sefaf akıntımda cok ya 3 gündürHe valla bende bide çok zor içtim yani ama tirt ama bidahaki ay hamile kalanda çok kismet bakalim
Aynen canım bir yenisi şuan adete iki gün kaldı lakin benim her adet öncesi goguslerim siserdi hiç şişme yok sadece damarlar belli arada karın altıma ince kramplar giriyor şaştım kaldimbelirtiler hala devam mı aysenur hanım
Canım peki senin gebelik testinde belli oldumu yani ben hiç test yapmadım sana hatırlatmak istemiyorumCanim ben dis gebelikte 2 ay adet gordum bana kisa bile gelmemisti ara kanamalar baslaynca anladim dusun
Aynen bende canım hagta zdnu öğlen zor kalkıyorum ama :))Selam kızlar. Ben 6.30 da ayaktayım her gün. Hafta sonu uyurum ama :)
İnşallah senin gebeliktendir canım.umutlandım boşa yıne de bel için dr ye gdicem sanırım cok agrıyo batma oluyo kan testi yapıcam bakalım
Olmadım canım. Ilaca başladım zaten. Cumartesi ilaç bitecek. Haftaya adet Olurum inşallah.olmadın mı hala kuzum ? ilaca başladın mı
Selam kızlar. Ben 6.30 da ayaktayım her gün. Hafta sonu uyurum ama :)[/QUOT oyy oyy canm benm senin de okulun var .degil mi ne .ogretmeniydin
hadi inşallah bi an önceOlmadım canım. Ilaca başladım zaten. Cumartesi ilaç bitecek. Haftaya adet Olurum inşallah.
Merhaba canım. Senin kasik agrin var mi? Arada giren?hadi inşallah bi an önce
olmaz olur mu bel ve sırt ağrısıda cabası dün korktum doktora gittim o kadar şiddetliydiMerhaba canım. Senin kasik agrin var mi? Arada giren?
Şimdi de benim içim rahatladı sayende. Az önce uykudan uyandım 0 agri,lavaboya gittim geldim bel ve kasik agrisi basladi. Hayirli olsun canım keseyi görmek güzel bisey kafan azda olsa rahat ediyor :)olmaz olur mu bel ve sırt ağrısıda cabası dün korktum doktora gittim o kadar şiddetliydi
çok şükür keseyi gördüm ama içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?