büyüdükleri için bağlar geriliyomuş o ani giren sancılar ondanmış çok şükür iyi olsunlarda ben ağrıya razıyım :)Şimdi de benim içim rahatladı sayende. Az önce uykudan uyandım 0 agri,lavaboya gittim geldim bel ve kasik agrisi basladi. Hayirli olsun canım keseyi görmek güzel bisey kafan azda olsa rahat ediyor :)
Valla kat kat ağrıya razıyım yeter ki miniğim iyi olsun. Malum geçmişim yüzünden korkuyorum. Sadece eşim biliyor aileme daha söylemedimbüyüdükleri için bağlar geriliyomuş o ani giren sancılar ondanmış çok şükür iyi olsunlarda ben ağrıya razıyım :)
benimde kaybım olduğu için çok temkinliyim Rabbime emanet olsun hepsi evet bizde sadece ikimiz :)Valla kat kat ağrıya razıyım yeter ki miniğim iyi olsun. Malum geçmişim yüzünden korkuyorum. Sadece eşim biliyor aileme daha söylemedim
:) bu sefer bende temkinliyim valla hayırlısı olsun hakkımızda inşallahbenimde kaybım olduğu için çok temkinliyim Rabbime emanet olsun hepsi evet bizde sadece ikimiz :)
amin canım inşallah senin sat'ın ne zamandı:) bu sefer bende temkinliyim valla hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
27 Eylül,bat 29 ekimdiamin canım inşallah senin sat'ın ne zamandı
27 Eylül,bat 29 ekimdi
Sata göre öyle ama yumurtlamaya göre 4+3 çünkü adet döngüm 32-33 gün :)tam 5 haftalıksın yani şuan benden 2 gün ilerdesin :)
Sata göre öyle ama yumurtlamaya göre 4+3 çünkü adet döngüm 32-33 gün :)
Evet biliyorum ama ilk hamileliğimde sata göre baktılar,baktilar 4 gün geriden geliyor yumurtlamaya göre hesap etmeye başladılar. Sata göre 16 Aralık'ta doğum olacaktı sonra 20 Aralık dedilersata göre bakıyolar ya gerçi ultrason ölçümünde anlaşılır o
olsun sağlıkla gelsinde önemli değil geç döllenme erken döllenmeEvet biliyorum ama ilk hamileliğimde sata göre baktılar,baktilar 4 gün geriden geliyor yumurtlamaya göre hesap etmeye başladılar. Sata göre 16 Aralık'ta doğum olacaktı sonra 20 Aralık dediler
:) ah ah keşke 5 haftalik olsa miniğim. Siz şanslısıniz valla kanamanız olsa (allah korusun) hemen doktor bakıyor ilac veriyor. Keseyi hemen görüyorsunuz,kalp atışı öyle. Ben bebeğimi 11. Haftada kalbi durmuştu ama kalbini hiç duymadım dinletmediler asla unutamıyorum bunuolsun sağlıkla gelsinde önemli değil geç döllenme erken döllenme
öyle deme hayırlısı keşke bende hiç duymasaydım dedim kaybettiğimde:) ah ah keşke 5 haftalik olsa miniğim. Siz şanslısıniz valla kanamanız olsa (allah korusun) hemen doktor bakıyor ilac veriyor. Keseyi hemen görüyorsunuz,kalp atışı öyle. Ben bebeğimi 11. Haftada kalbi durmuştu ama kalbini hiç duymadım dinletmediler asla unutamıyorum bunu
Kıyamam çok zor günlerdi. Allah bidaha yaşatmasın ne sana,ne bana ve kimseye inşallahöyle deme hayırlısı keşke bende hiç duymasaydım dedim kaybettiğimde
aminnnnn canım inşallahKıyamam çok zor günlerdi. Allah bidaha yaşatmasın ne sana,ne bana ve kimseye inşallah
Onemli degil canim insan zaten untmuyo canim adet oldugum icin test yaomadim iki aylikti iste ogrendigimde patlamak uzereymis hemen ameliyata girdim benm artik agrilar cok artmis ve kanamalar baslamistiCanım peki senin gebelik testinde belli oldumu yani ben hiç test yapmadım sana hatırlatmak istemiyorum
Anlüdım canım çok geçmiş rabbim güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin İnşallahOnemli degil canim insan zaten untmuyo canim adet oldugum icin test yaomadim iki aylikti iste ogrendigimde patlamak uzereymis hemen ameliyata girdim benm artik agrilar cok artmis ve kanamalar baslamisti
Benim kaynanam bana gelmezki biz gidiyoruz rahatm yanitembel gelin seni kaynan bir gorse:)
Biz hem gidiyoruz hem geliyorlar :)Benim kaynanam bana gelmezki biz gidiyoruz rahatm yani
ohhh ne sanslisin:)Benim kaynanam bana gelmezki biz gidiyoruz rahatm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?