İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Şimdi de benim içim rahatladı sayende. Az önce uykudan uyandım 0 agri,lavaboya gittim geldim bel ve kasik agrisi basladi. Hayirli olsun canım keseyi görmek güzel bisey kafan azda olsa rahat ediyor :)
büyüdükleri için bağlar geriliyomuş o ani giren sancılar ondanmış çok şükür iyi olsunlarda ben ağrıya razıyım :)

büyüdükleri için bağlar geriliyomuş o ani giren sancılar ondanmış çok şükür iyi olsunlarda ben ağrıya razıyım :)
Valla kat kat ağrıya razıyım yeter ki miniğim iyi olsun. Malum geçmişim yüzünden korkuyorum. Sadece eşim biliyor aileme daha söylemedim

sata göre bakıyolar ya gerçi ultrason ölçümünde anlaşılır o
Evet biliyorum ama ilk hamileliğimde sata göre baktılar,baktilar 4 gün geriden geliyor yumurtlamaya göre hesap etmeye başladılar. Sata göre 16 Aralık'ta doğum olacaktı sonra 20 Aralık dediler

olsun sağlıkla gelsinde önemli değil geç döllenme erken döllenme
:) ah ah keşke 5 haftalik olsa miniğim. Siz şanslısıniz valla kanamanız olsa (allah korusun) hemen doktor bakıyor ilac veriyor. Keseyi hemen görüyorsunuz,kalp atışı öyle. Ben bebeğimi 11. Haftada kalbi durmuştu ama kalbini hiç duymadım dinletmediler asla unutamıyorum bunu

öyle deme hayırlısı keşke bende hiç duymasaydım dedim kaybettiğimde

Onemli degil canim insan zaten untmuyo canim adet oldugum icin test yaomadim iki aylikti iste ogrendigimde patlamak uzereymis hemen ameliyata girdim benm artik agrilar cok artmis ve kanamalar baslamisti
Anlüdım canım çok geçmiş rabbim güzel sağlıklı bir hamilelik nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…