- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
Benimde valla evlendim evleneli 2 kere yemek 3 4 kere çaya gelmişlerdir kapıdan uğrar gider hastaysak bende çok rahatımBenim kaynanam bana gelmezki biz gidiyoruz rahatm yani
Yemek hazirliği malum saat sen nasilsinKızlar napıyosunz ??
biz coktan yedik caya gececegizYemek hazirliği malum saat sen nasilsin
Bnde iyi vlla oturuyorm öyle :)Yemek hazirliği malum saat sen nasilsin
Aynen bizdebiz coktan yedik caya gececegiz
Ben hala kocamı bekliyorum yemeğe gidicez misafirimiz var :)Bnde iyi vlla oturuyorm öyle :)
Canım evet hamileyim :) 4+3Kurumus-Maskara canım hamile misin
Benim kaynana burda değil bin şükürler olsun rabbime :) çöpsüz üzüm valla. Burda olsaydi çoktan boşanmıştık eşimle o derece sevimsiz bir kadın :) pat diye daldim amaBenimde valla evlendim evleneli 2 kere yemek 3 4 kere çaya gelmişlerdir kapıdan uğrar gider hastaysak bende çok rahatımbiz hafta 1 gidiyoruz
Hımmn ooohh gidin valla :) bnmde aşırı uykum var anlatamam ya dehset bir şekildeBen hala kocamı bekliyorum yemeğe gidicez misafirimiz var :)
Ay bnmde öyle ama maalesef birlik oturuyorzBenim kaynana burda değil bin şükürler olsun rabbime :) çöpsüz üzüm valla. Burda olsaydi çoktan boşanmıştık eşimle o derece sevimsiz bir kadın :) pat diye daldim ama
Yumurtlama gunun mu acaba ?Selam kizlarr benim bugun acayip bi şekilde karnim ağriyo yaa
Benim de kasık, bel ve boyun tutulması yaşıyorumSelam kizlarr benim bugun acayip bi şekilde karnim ağriyo yaa
Galibaa dün akintim başlamişti. Hafif migrenimde tuttu gibii bilmiyom bapcam ilaçlta alamiyormYumurtlama gunun mu acaba ?
Ahhh o migren ömrümü yedi ilaç alma mümkün olduğunca zor oluyor biliyorum avmigren kullanıyorum normalde ben deGalibaa dün akintim başlamişti. Hafif migrenimde tuttu gibii bilmiyom bapcam ilaçlta alamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?