- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Yumurtlama döneminde olabilirsin canm ondandır belkiGalibaa dün akintim başlamişti. Hafif migrenimde tuttu gibii bilmiyom bapcam ilaçlta alamiyorm
Baş ağrısı da belirti ya canımAhhh o migren ömrümü yedi ilaç alma mümkün olduğunca zor oluyor biliyorum avmigren kullanıyorum normalde ben de
Allah sabır versin canımAy bnmde öyle ama maalesef birlik oturuyorz
Amin amin canm :/Allah sabır versin canım
Galibaa ama değerlendircek halim yokYumurtlama gunun mu acaba ?
Almiyorum ama zor tutuyorum kendimi inan basil zonkluyo başimAhhh o migren ömrümü yedi ilaç alma mümkün olduğunca zor oluyor biliyorum avmigren kullanıyorum normalde ben de
Evet öyleymiş doktorum da öyle dedi ilaç alma. Dedi ama basil dayancam bilmiyorumBaş ağrısı da belirti ya canım
Ayy Allah yardimcını iz olsun canım bende 5 sene oturdum biliriiiimmmmmAmin amin canm :/
Aynen benimde 2 kere falan geldi 2 senedir evliyim biz biraz uzakta oldugumuz içinBenimde valla evlendim evleneli 2 kere yemek 3 4 kere çaya gelmişlerdir kapıdan uğrar gider hastaysak bende çok rahatımbiz hafta 1 gidiyoruz
Ya gelmelerini isterimtabikide ama işteohhh ne sanslisin:)
Ne güzel canım :)Biz hem gidiyoruz hem geliyorlar :)
İyi ettinSelam kızlar. K Kutsal pamuk geçmiş olsun canımBiz arkadaşlarla müslüm filmine gittik. Ağlaştık geldik. Tavsiye ederim. İnanılmaz bir hikaye
sağol canımSelam kızlar. K Kutsal pamuk geçmiş olsun canımBiz arkadaşlarla müslüm filmine gittik. Ağlaştık geldik. Tavsiye ederim. İnanılmaz bir hikaye
O bende hep varHımmn ooohh gidin valla :) bnmde aşırı uykum var anlatamam ya dehset bir şekilde
Napcan kuzum eşin için katlanıcaksın:) çok şükür bizim sorunumuz yokBenim kaynana burda değil bin şükürler olsun rabbime :) çöpsüz üzüm valla. Burda olsaydi çoktan boşanmıştık eşimle o derece sevimsiz bir kadın :) pat diye daldim ama
Bende çooooook uzaktayım annemlere 10 dakika kaynanamlara 3 dakikaAynen benimde 2 kere falan geldi 2 senedir evliyim biz biraz uzakta oldugumuz için
Seni çok iyi anlıyorum bir şekilde engel ol kendine bebeğin olduğunu düşün ben öyle yapıyordum .Evet öyleymiş doktorum da öyle dedi ilaç alma. Dedi ama basil dayancam bilmiyorum
Ay çok uzakmuş sormaBende çooooook uzaktayım annemlere 10 dakika kaynanamlara 3 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?