- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
NEden kızdırdı seni . Oyyy kuzucuklar ya .sonunda uyudular cok fenalar. ogluma bir dunya kizdim vicdan azabindan olebilrim
uyumuyacakmis iki kizim hemen. uyudu oglumu bir saat sallaadim ayagimda. birdr bole yarim yomalak uyku. bitti anne uyku yok:)bir bagirdimNEden kızdırdı seni . Oyyy kuzucuklar ya .
gecmisss olsun canim benmmm yaİki gün geçti yarinida ilaçsiz geçirirsem çok iyi olucak
Ben de öyleyim adet olacağım ondan herhalde. Uykusu bitmiş annesi :) Allah yardımcın olsun işte bu yüzden annelerin ayakları altında cennetuyumuyacakmis iki kizim hemen. uyudu oglumu bir saat sallaadim ayagimda. birdr bole yarim yomalak uyku. bitti anne uyku yok:)bir bagirdim
Zaten ben de çok zor görünür diyorsun. Evet psikoloji etkiliyor ama bunu zaten iyi biliyorsun . Olabilir niye olmasın ki .kizlar bise soracam ama gercekten basina gelen yada cevresinde diyan var mi benm psikolojik oldugunu sanmiyorm ama gebelik belirtilerim cok fazla bazen testte kendini belli etmwz mis. acaba benm de boyle mi gecik me olsa illaki ara kanamam olurdu diger cocuklari emzirirken adet olmazdim ama . ara kanamam olurdu buni cok iyi biliyorm munkun mu sizce
canm valla cok yoruyorlar .pofff sag. ol canm benm annemizin kiymetini bilemdik. bu yuzdenBen de öyleyim adet olacağım ondan herhalde. Uykusu bitmiş annesi :) Allah yardımcın olsun işte bu yüzden annelerin ayakları altında cennet
vala. bi 10 daha gecsin gercekten gidip kan verecem ben deterjanlarla cok hasir nesrim. en cok ta bu yuzden ogrenmek istiyormZaten ben de çok zor görünür diyorsun. Evet psikoloji etkiliyor ama bunu zaten iyi biliyorsun . Olabilir niye olmasın ki .
Ben ellemeye korkuyorum deterjan . Evet en güzeli kan .vala. bi 10 daha gecsin gercekten gidip kan verecem ben deterjanlarla cok hasir nesrim. en cok ta bu yuzden ogrenmek istiyorm
gecen sene calisiyordum kasiyer olarak. kan vermisim negatif cikmis nasl olsa gebe degilim diye is yerinde porcoz le camasir suyunu karistrip bir guzel lavabayi temizledim o gun cok kotuydum hem kusuyordum hemde kasiklarimib agrisindan olmustum nerdeyse kizim dusuyormus haberim olmadan iki sonra idrar tahlilinde bebisimi gormustumBen ellemeye korkuyorum deterjan . Evet en güzeli kan .
Kız sen naptın porcözle çamasir suyumu tövbee allah korusun daha kötüsüde olabilrdi devam ediyomusun peki öyle yapmayaagecen sene calisiyordum kasiyer olarak. kan vermisim negatif cikmis nasl olsa gebe degilim diye is yerinde porcoz le camasir suyunu karistrip bir guzel lavabayi temizledim o gun cok kotuydum hem kusuyordum hemde kasiklarimib agrisindan olmustum nerdeyse kizim dusuyormus haberim olmadan iki sonra idrar tahlilinde bebisimi gormustum
Hiçbir fikrim yok tatlim yaa nasil bir belirsizlikti böyle ya bi kan vermedin gitti kizkizlar bise soracam ama gercekten basina gelen yada cevresinde diyan var mi benm psikolojik oldugunu sanmiyorm ama gebelik belirtilerim cok fazla bazen testte kendini belli etmwz mis. acaba benm de boyle mi gecik me olsa illaki ara kanamam olurdu diger cocuklari emzirirken adet olmazdim ama . ara kanamam olurdu buni cok iyi biliyorm munkun mu sizce
yok canimKız sen naptın porcözle çamasir suyumu tövbee allah korusun daha kötüsüde olabilrdi devam ediyomusun peki öyle yapmayaa
Ayyy büyük geçmiş olsunnnyok canimyapmiyorm magza. sorulusu po2r coz dokmus. bende ustun3 camasir suyunu bi doktum sadece ben degil diger calisanlada gidiyordu:)
sag ol canm inan reklamlarda ki ayse teyzeyi gectimAyyy büyük geçmiş olsunnn
Çok geçmiş olsun Allah korusun . Bir daha yaşatmasın Rabbim .gecen sene calisiyordum kasiyer olarak. kan vermisim negatif cikmis nasl olsa gebe degilim diye is yerinde porcoz le camasir suyunu karistrip bir guzel lavabayi temizledim o gun cok kotuydum hem kusuyordum hemde kasiklarimib agrisindan olmustum nerdeyse kizim dusuyormus haberim olmadan iki sonra idrar tahlilinde bebisimi gormustum
amin canim benimÇok geçmiş olsun Allah korusun . Bir daha yaşatmasın Rabbim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?