İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kizlar bise soracam ama gercekten basina gelen yada cevresinde diyan var mi benm psikolojik oldugunu sanmiyorm ama gebelik belirtilerim cok fazla bazen testte kendini belli etmwz mis. acaba benm de boyle mi gecik me olsa illaki ara kanamam olurdu diger cocuklari emzirirken adet olmazdim ama . ara kanamam olurdu buni cok iyi biliyorm munkun mu sizce

Zaten ben de çok zor görünür diyorsun. Evet psikoloji etkiliyor ama bunu zaten iyi biliyorsun . Olabilir niye olmasın ki .

Ben ellemeye korkuyorum deterjan . Evet en güzeli kan .
gecen sene calisiyordum kasiyer olarak. kan vermisim negatif cikmis nasl olsa gebe degilim diye is yerinde porcoz le camasir suyunu karistrip bir guzel lavabayi temizledim o gun cok kotuydum hem kusuyordum hemde kasiklarimib agrisindan olmustum nerdeyse kizim dusuyormus haberim olmadan iki sonra idrar tahlilinde bebisimi gormustum

Kız sen naptın porcözle çamasir suyumu tövbee allah korusun daha kötüsüde olabilrdi devam ediyomusun peki öyle yapmayaa

İnan bende manyaklik derecesinde kullaniyodum çamaşir suyunu bu ara dkkat ederk kullaniyorum en aza indirgedim

Hiçbir fikrim yok tatlim yaa nasil bir belirsizlikti böyle ya bi kan vermedin gitti kiz

Çok geçmiş olsun Allah korusun . Bir daha yaşatmasın Rabbim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…