- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
en iyisini yspiyorsunn. canm .cok tehlikeli aslinda kaynanm bir tane cocugunu bu yuzden kaybetmisİnan bende manyaklik derecesinde kullaniyodum çamaşir suyunu bu ara dkkat ederk kullaniyorum en aza indirgedim
herkes uymusss bizim tembel gelinlerdr yok piyass da bir bitmedi isleriniz hee:)) herkese iyi geceler
Boyun tutulması oldu ben de sabah doktora gittim geldim uyudum uyandım şimdi uyuyamıyorum :)Hayırlı gecelercanımmmmherkes uymusss bizim tembel gelinlerdr yok piyass da bir bitmedi isleriniz hee:)) herkese iyi geceler
Ben misafirlikteydim yahu eve geldim mutfağı toparladım ancak bakıyorumherkes uymusss bizim tembel gelinlerdr yok piyass da bir bitmedi isleriniz hee:)) herkese iyi geceler
Niye ki ?Galibaa ama değerlendircek halim yok
Kız valla sabah 6.30 da kalkıyorum. O yüzden erken uyumaya çalışıyorum. Uykusuz olmuyorherkes uymusss bizim tembel gelinlerdr yok piyass da bir bitmedi isleriniz hee:)) herkese iyi geceler
Ayy dün açamıyordm gözlerimiO bende hep var
Günaydıın canmGünaydın kızlar
günaydın canımmmGünaydın kızlar
Valla bende yemekten gelir gelmez yatağa attım kendimi eşim diyo ki tavuk gibi bişey oldun senAyy dün açamıyordm gözlerimideğişikti. 5 dk uyumusm zaten öyle
Ynen canm ben en az 10 kere kalkiyormmKız valla sabah 6.30 da kalkıyorum. O yüzden erken uyumaya çalışıyorum. Uykusuz olmuyor
oy oy canm benm kedin kizin olcak senin:)Valla bende yemekten gelir gelmez yatağa attım kendimi eşim diyo ki tavuk gibi bişey oldun sendoymuyorum uyumalara bu akşam yine kına var gelir gelmez sızarım heralde
Sağlıklı olsun da canım hiç problem değil :)oy oy canm benm kedin kizin olcak senin:)
amin canm benm hep kizlarda erkenden uykum gelirdi oglumdada. ilerleyen haftalarda olmustu hayirlisi olsunSağlıklı olsun da canım hiç problem değil :)
Valla bende yemekten gelir gelmez yatağa attım kendimi eşim diyo ki tavuk gibi bişey oldun sendoymuyorum uyumalara bu akşam yine kına var gelir gelmez sızarım heralde
Varsa cıkar canm :)Kızlar yumurtlama tarihine göre adetim 4 gün uygulamaya göreyse 2 gün gecikti. Bugün gidip kan vereyim diyorum sizce varsa çıkar mı ? Yoksa da şüpheden kurtulmuş olurum
çıkar canım :)Kızlar yumurtlama tarihine göre adetim 4 gün uygulamaya göreyse 2 gün gecikti. Bugün gidip kan vereyim diyorum sizce varsa çıkar mı ? Yoksa da şüpheden kurtulmuş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?