İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

soyle bir hayata bakiyorm ama elimde avucumda. dunyalar tatlisi 3 cocugum var. sadece biz 4 kisilik bir ailen ibaretmisiz onlarin hem annesi hem babariymissim insllah benm gibi olmazsiniz kizlr 4 de olirsa da oda aileye katilir boyle yasariz

soyle bir hayata bakiyorm ama elimde avucumda. dunyalar tatlisi 3 cocugum var. sadece biz 4 kisilik bir ailen ibaretmisiz onlarin hem annesi hem babariymissim insllah benm gibi olmazsiniz kizlr 4 de olirsa da oda aileye katilir boyle yasariz
erkek milleti napcaksın kadının omzunda herşey inşallah değişir canım öyle düşünme boşver Missler gibi evlatların var Allahım onlarla uzun yıllar nasip etsin

Neden öyle diyorsun ki canım
boswer balim boswer
Boşver üzülme ya. Evlilik bu oluyo böyle şeyler. Biz zaten ilk bir seneyi çok zor atlatmıstık. Ki bi ara boşanma asamasına bile geldik. Ama sonra çok şükür bir düzeldi sanki yeniden aşık olmusuz gibi oldu. Eşim hala söylüyor diyo sanki ben sana yeniden aşık oldm. Haa yıne sorunlar oluyo ama eskisi gibi uzamıyor. Umarım senimde ciddi bir sorun yoktr canm

canm bizde de tartisma falan oluyor inanin ben o kadar gulec ve sakaci bir insanim ki isi bosanmaya getrmem altan alirim kahir cekwrim ama asla yapmam bunu ama insanin kadinlik gururu zedelenince herswy degisiyor

keske tartisma olsa canmm
Malesef erkekler kadınlat kadar ince düşünür olamıyor ablam senin düşündüğün gibi asla düşünemez sonra dank ediyo ilerde boşver hiç kafana takma ben daha yeni evliyim ancak bir sene oldu belki seni anlayamam ama . Babam annemi anlamaya başladığı zaman çok geç olmuştu eninde sonunda anlayacaktır boşveer

canm haklisiniz evett ama sandiginiz gibi evlilik tartismasi degil ben esimden sogudum cocuklarim icin susarim ama af etmem

Kesinlikle oluyor ama İnşaAllah uzamaz tatlıya bağlarsınız
ben onu beni bu sekilde incitmesini hak edecek. bise yapmadim 6 senedir esek gibi calistim iki hamileligimde calistim hata 3 de calistim rahatsizlanca ciktim dunya kadar borc vardi kendi askwrdeydi. o borcu bitrdim yetmedi araba aldik. koydeki evini yaptrdik bogazmdan kistim 6 sene boyunya kaynana kayinbeder kahri cektim birlik oturdk gene tek oglan diye soyu buyusun diye bes bese cocuk yaptim iki cocugum ana sevgisinden mahrum kaldi ama is aldatma olunca herse bos

Allah yardımcınız olsun zor bi durum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…