Ayy canım ne diyosun sen eminmisin bu konuda yanlış anlamış olmayasın canımben onu beni bu sekilde incitmesini hak edecek. bise yapmadim 6 senedir esek gibi calistim iki hamileligimde calistim hata 3 de calistim rahatsizlanca ciktim dunya kadar borc vardi kendi askwrdeydi. o borcu bitrdim yetmedi araba aldik. koydeki evini yaptrdik bogazmdan kistim 6 sene boyunya kaynana kayinbeder kahri cektim birlik oturdk gene tek oglan diye soyu buyusun diye bes bese cocuk yaptim iki cocugum ana sevgisinden mahrum kaldi ama is aldatma olunca herse bos
çok haklısın inan ne diceğimi bilmiyorum Allah ıslah etsin inşallah yanlışının farkına varır da seni başına tac edercanm haklisiniz evett ama sandiginiz gibi evlilik tartismasi degil ben esimden sogudum cocuklarim icin susarim ama af etmem
yo direk gozumle gordum dun egitime gitii geldi bu gece nobetim var dedi yemek verdim ama unuformlarini giymedi ben bugun sivil gidecem bugun emineyeteyim dedi bende inandim bir baktim sabah 5 dogru eve geldi sasirdim niye erken geldim dedim erken biraktilar bende. saf inandim sonra sabahb icime bir kurt dustu telefonunu kurcaladim bunu nobet listesinde adi yok .bunlarin grubu var. orda ismi yoktu mesajlara girdim orda bir tane kadinla konusmus kadina ac telefonu sadece yemek yiyecegiz diye mesajlar atmis kadin telefonu acmayinca krize girmis tamam beni unut bende seni unutuyorm bir dha seni aramayacm bilmem ne. soka girdim kendimden aradim baktim bir kadin krize girdim bunu uyardim saydirdim bir yandan agliyorm sana anlatacm bilmem neler diyo bitti bu evlilik dedim. oda ayaklarima kapandi seni aldatmadim kadin maslaara oturan kadin ordan tanistik bir aptalikti kadinla yatmadim ben seni seviyorm dedi sonra kadini tekra aradim kadin kocana sahip ciksaydin na yapiyim dedi suan soktayim na yapacagimi bilmiyormmAyy canım ne diyosun sen eminmisin bu konuda yanlış anlamış olmayasın canım
Gerçekten diyecek bir şey bulamadım ama haketmediğine Emin’imben onu beni bu sekilde incitmesini hak edecek. bise yapmadim 6 senedir esek gibi calistim iki hamileligimde calistim hata 3 de calistim rahatsizlanca ciktim dunya kadar borc vardi kendi askwrdeydi. o borcu bitrdim yetmedi araba aldik. koydeki evini yaptrdik bogazmdan kistim 6 sene boyunya kaynana kayinbeder kahri cektim birlik oturdk gene tek oglan diye soyu buyusun diye bes bese cocuk yaptim iki cocugum ana sevgisinden mahrum kaldi ama is aldatma olunca herse bos
bu saaten sonra bir anlam ifade etmiyor canm sen olsan ne yaparsinçok haklısın inan ne diceğimi bilmiyorum Allah ıslah etsin inşallah yanlışının farkına varır da seni başına tac eder
erkek diye onu bunu yapmasina. gerek olmuyor erkektir aldatr erkek tr tecavuz eder erkektr laf atar icer. erkektr sover sover boyle bir dunya olma kimim kimsem yok annem oldu kime siginicagim allahtan baska siginacagim bir dayanagim yokGerçekten diyecek bir şey bulamadım ama haketmediğine Emin’imÇok zor İnan üzüldüm okuyunca şaşırdım da . Ama erkekler alacaksın neyse .
bu saaten sonra bir anlam ifade etmiyor canm sen olsan ne yaparsin
amin canim yapmayacam ona cok bile cocuk hani tabiri derlwr sacimi supurge ettim universiteyi bile biraktim onun icin hepsi bos bu saatem sonra 3 cocugum icin yasarim gerisi umrumda degil eskiden paramiz yoktu bole bisey yapmazdi simdi var ama evde huzur yok benm bir yerr gezmisligim yoktr siz sahitsiniz eczaneye. bile zor gittim . ama hic kocunmadim cunku evimi cocuklarimi cok sevoyorm kusura bakmayin kafanizi sisirdim hakkinizi helal edinAllahım hiç bi kadına yaşatmasın canım zor bi durum çok çok haklısın ama 4. çocuğu yapma be kuzu yanlış anlamada gerek yok yani diğer evlatlarına sağlık versin Rabbim hayatı kendine de zindan etme Allahından bulsun inşallah yapmasın bi daha üzmesin canım seni
sag olun canim cok sag olunAllah yardımcınız olsun zor bi durum gerçekten
Erkek diye yapacak diye bir şey hayatta olamaz yapmamalı da erkekte olsa. Allah yardımcın olsun cidden .erkek diye onu bunu yapmasina. gerek olmuyor erkektir aldatr erkek tr tecavuz eder erkektr laf atar icer. erkektr sover sover boyle bir dunya olma kimim kimsem yok annem oldu kime siginicagim allahtan baska siginacagim bir dayanagim yok
amin canim yapmayacam ona cok bile cocuk hani tabiri derlwr sacimi supurge ettim universiteyi bile biraktim onun icin hepsi bos bu saatem sonra 3 cocugum icin yasarim gerisi umrumda degil eskiden paramiz yoktu bole bisey yapmazdi simdi var ama evde huzur yok benm bir yerr gezmisligim yoktr siz sahitsiniz eczaneye. bile zor gittim . ama hic kocunmadim cunku evimi cocuklarimi cok sevoyorm kusura bakmayin kafanizi sisirdim hakkinizi helal edin
Kesinlikle aile sayılırız . Burda birbirimize destek oluyoruz illa bebek konusunda değil tabi dualarım seninle.@canli annesaçmalama aile sayılırız biz öle düşünme lütfen ne kafa şişirmesi inşallah iyi olursunuz bundan sonra seni yaşatır canım dilerim akıllanır kendine gelir de kıymetini bilir
ins da daha ona nasl guvenecem. ayaklarima kapandi elimi falan opuyor. ne biliyim bana yaramasinda cocuklarina yarasin allah razi olsun canm benmsaçmalama aile sayılırız biz öle düşünme lütfen ne kafa şişirmesi inşallah iyi olursunuz bundan sonra seni yaşatır canım dilerim akıllanır kendine gelir de kıymetini bilir
canlarim benim sag olun iyiki bu sayfaya uye olup sizin gibi insanlarla tanistimKesinlikle aile sayılırız . Burda birbirimize destek oluyoruz illa bebek konusunda değil tabi dualarım seninle.@canli anne
canim benm sag ol. zaten sakin bir kisiyim cabuk karar vermem. sadece haz etmek zamn alackCanım cok üzüldüm gerçektrn simdi sana boşan desem mi ne desem inan bilemedim cocuklarin küçük annem babam yok dedin içimi sızlattın ahh ne istedi bu adam daha bilmiyorum cok üzüldüm biraz sakinleş yine en iyi kararı sen vereceksin bizde yanında olmaya calısıcaz tabiki
Ben de ben de .Sen de sağ olcanlarim benim sag olun iyiki bu sayfaya uye olup sizin gibi insanlarla tanistim
Canım :) hayır olsun bi mutlulukla geldinKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?