İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ooo aldatmaysa mesele değişir işte. Benmde kabullenemiyecegim bişy rabbim sabır versin allah yardımcın olsun. İnşallah düzelir

Off yemin ederim kalbim çarpıyo. Allahım hayır kapısı açsın yavrularının yuzu suyu hürmetine inşallah. Çok zor inan seni çok iyi anlıyorn. Başıma gelmedi ama geldiği düşündüğüm zman bile kalbim sıkısıyor

Kıyamam abla inan okuyunca bile çok kötü oldum böyle sokak oruspuları yüzünden evlilikler ne hale geliyor rabbim sana yaşattığını yaşatmadan almasın canını eşinde umarım hatasını anlar bi daha yaşatmaz bunları

insallah ama suc benm kocamda canim

allah kimseye yasatmasin aptal konumun gelmek

allah kimseye yasatmasin aptal konumun gelmek
Öyle deme aptal olan sen değilsin kusura bakma ama kocan aptal sen ona 3 cocuk vermişsin yedirmiş içirmişsin ihanet etmiş ben senin yerinde olsam eğer boşanmayacaksan onu köpek gibi süründür hemen barışma konuşma utandır yaptığına ben yatağımı döşeğimi bile ayırırım bir süre burnu sürtsün

konusmuyorum ki zaten eline ailahini almis af etmezsen kafama sikarim diyor sanki kolaydi hic konusmuyorm yemegeni yaptim koydum onune beraber yemek yemedik. bile markete giiti geldi hala konismayacan mi diyor .ben artk onu umursamiyorm ona en buyuk ceza onu umursamam

Hala ne demek uzun bi süre konusmicam deseydin yaptığın sana yakıştımı deseydin yani kadın cevap atsa nolucaktı utanmicakmıydın eve gelip cocuklarının benim yüzüme bakmaya deseydin...

Ahh canım benim Alllah yardimcin olsun inan okuyamadim bi kismini okuyabildim hayati burnundan getir sakinda boşanma rahat etmesin yok öyle ortada emek verilmiş bi hayat var sen diyosun o kadar çalişmissin 3 çocuk vermissin emek emek yuvani kurmussun yok öyle yağmaa Allahim ıslah etsin tez zamandaa gerçekten hepiniz iyiki varsiniz

Hala ne demek uzun bi süre konusmicam deseydin yaptığın sana yakıştımı deseydin yani kadın cevap atsa nolucaktı utanmicakmıydın eve gelip cocuklarının benim yüzüme bakmaya deseydin...
aynen oyle dedigin gibi. kadinla konustum bu arada. kadin ben istanbula yeni geldim esin bizim mekana geldi orda tanistik emineyete calistigini duyunca beni korur musun falan dedi ben ikinizede guvenmiyorum iainiz sizi seweiyor onunla sadece arkadsiz. hey allahim ne gunlerw. kadij kocam. masalara oturan kadinla arkadas onun. o kuruyacakmss

bir de babasini cekmisim. cok zor gunlerdi hep guldum. ama hic sikayet etmedim. anlamadigim. boyle seyler bizim gibilerin neden basinA. gelir kocasinin sozunden cikmayan aman o kirilmasin. hasta olmasin bilmem ne amA hic hak etmemisim. konusmuyorum artk onunla

A Annelerin en yorgunu abla okudum hepsini. Buda senin bir sınavın diyelim . Rabbim tez Zamanda eşinin dogru yola ulaşmasını nasip eder inşallah . Sen çocuklarınla mutlu olda onların sevgisiyle unutursun inşallah. Kızların dediler gbi sert bir mizaçla degilde artk onu umursamıyormuş gbi sogumuş gbi davran peşinden gelir hatasını anlar seni başına tac eder inşallah. Üzme ama kendini dualarım seninle

A Annelerin en yorgunu canım çok üzgünüm bunları yaşamış olduğun için. Erkektir şunu yapar erkektir böyle yapar durumuyka ilgili düşüncelerin çok güzel. Bu şekilde düşünen bi anne olman gurur verici. Çocuklarını da bu düşünceyle yetiştireceğine eminim.
Kocanın yaptıklarına gelince, affedilemez bi durum aslında. Çocuklarıma babalık yapsın kendim için bi şey istemiyorum deme. Çünkü daha çok gençsin. Çocuklarının olması senin hayatından tat almayacağın anlamına gelmez. Tabii ki kimse sana şunu yap bunu yap diyemez. Çok zor bi durum ve zor alınabilecek kararlar. Ama en azından burnunun sürtmesi için bi şeyler yapmalısın bence.sürünsün azcık. Öyle hata yaptıktan sonra ayaklarına kapanıp özür dileyince her şeyi tamir edebileceğini düşünmemeli. Sen aynı şeyi yapsan ne der, ne tepki verirdi. Önce bunu bi düşünsün. Bunu düşünmesi bile nasıl bir halt yediğinin farkına varmasını sağlar.
Kimseyle konuşamasan bile bize yaz. Hiç olmadı rahatlarsın canım. Kendine de kuzucuklara da iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…