- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Aynen sende haklısın ablamcanm bizde de tartisma falan oluyor inanin ben o kadar gulec ve sakaci bir insanim ki isi bosanmaya getrmem altan alirim kahir cekwrim ama asla yapmam bunu ama insanin kadinlik gururu zedelenince herswy degisiyor
Ooo aldatmaysa mesele değişir işte. Benmde kabullenemiyecegim bişy rabbim sabır versin allah yardımcın olsun. İnşallah düzelirben onu beni bu sekilde incitmesini hak edecek. bise yapmadim 6 senedir esek gibi calistim iki hamileligimde calistim hata 3 de calistim rahatsizlanca ciktim dunya kadar borc vardi kendi askwrdeydi. o borcu bitrdim yetmedi araba aldik. koydeki evini yaptrdik bogazmdan kistim 6 sene boyunya kaynana kayinbeder kahri cektim birlik oturdk gene tek oglan diye soyu buyusun diye bes bese cocuk yaptim iki cocugum ana sevgisinden mahrum kaldi ama is aldatma olunca herse bos
Off yemin ederim kalbim çarpıyo. Allahım hayır kapısı açsın yavrularının yuzu suyu hürmetine inşallah. Çok zor inan seni çok iyi anlıyorn. Başıma gelmedi ama geldiği düşündüğüm zman bile kalbim sıkısıyoryo direk gozumle gordum dun egitime gitii geldi bu gece nobetim var dedi yemek verdim ama unuformlarini giymedi ben bugun sivil gidecem bugun emineyeteyim dedi bende inandim bir baktim sabah 5 dogru eve geldi sasirdim niye erken geldim dedim erken biraktilar bende. saf inandim sonra sabahb icime bir kurt dustu telefonunu kurcaladim bunu nobet listesinde adi yok .bunlarin grubu var. orda ismi yoktu mesajlara girdim orda bir tane kadinla konusmus kadina ac telefonu sadece yemek yiyecegiz diye mesajlar atmis kadin telefonu acmayinca krize girmis tamam beni unut bende seni unutuyorm bir dha seni aramayacm bilmem ne. soka girdim kendimden aradim baktim bir kadin krize girdim bunu uyardim saydirdim bir yandan agliyorm sana anlatacm bilmem neler diyo bitti bu evlilik dedim. oda ayaklarima kapandi seni aldatmadim kadin maslaara oturan kadin ordan tanistik bir aptalikti kadinla yatmadim ben seni seviyorm dedi sonra kadini tekra aradim kadin kocana sahip ciksaydin na yapiyim dedi suan soktayim na yapacagimi bilmiyormm
Kıyamam abla inan okuyunca bile çok kötü oldum böyle sokak oruspuları yüzünden evlilikler ne hale geliyor rabbim sana yaşattığını yaşatmadan almasın canını eşinde umarım hatasını anlar bi daha yaşatmaz bunlarıyo direk gozumle gordum dun egitime gitii geldi bu gece nobetim var dedi yemek verdim ama unuformlarini giymedi ben bugun sivil gidecem bugun emineyeteyim dedi bende inandim bir baktim sabah 5 dogru eve geldi sasirdim niye erken geldim dedim erken biraktilar bende. saf inandim sonra sabahb icime bir kurt dustu telefonunu kurcaladim bunu nobet listesinde adi yok .bunlarin grubu var. orda ismi yoktu mesajlara girdim orda bir tane kadinla konusmus kadina ac telefonu sadece yemek yiyecegiz diye mesajlar atmis kadin telefonu acmayinca krize girmis tamam beni unut bende seni unutuyorm bir dha seni aramayacm bilmem ne. soka girdim kendimden aradim baktim bir kadin krize girdim bunu uyardim saydirdim bir yandan agliyorm sana anlatacm bilmem neler diyo bitti bu evlilik dedim. oda ayaklarima kapandi seni aldatmadim kadin maslaara oturan kadin ordan tanistik bir aptalikti kadinla yatmadim ben seni seviyorm dedi sonra kadini tekra aradim kadin kocana sahip ciksaydin na yapiyim dedi suan soktayim na yapacagimi bilmiyormm
insallah ama suc benm kocamda canimKıyamam abla inan okuyunca bile çok kötü oldum böyle sokak oruspuları yüzünden evlilikler ne hale geliyor rabbim sana yaşattığını yaşatmadan almasın canını eşinde umarım hatasını anlar bi daha yaşatmaz bunları
amin canm kimseye yasatmasinOoo aldatmaysa mesele değişir işte. Benmde kabullenemiyecegim bişy rabbim sabır versin allah yardımcın olsun. İnşallah düzelir
Amin amin amin. Binlerce kez amin.amin canm kimseye yasatmasin
allah kimseye yasatmasin aptal konumun gelmekOff yemin ederim kalbim çarpıyo. Allahım hayır kapısı açsın yavrularının yuzu suyu hürmetine inşallah. Çok zor inan seni çok iyi anlıyorn. Başıma gelmedi ama geldiği düşündüğüm zman bile kalbim sıkısıyor
canm yuzunde guler aciyor umarim sevincli haberler verirsinKızlar
Asla kendini aptal yerine koyma !!! Bunu yapanlar aptal kusura bakma abla eşin sonucda ama. Bu seninle alakalı bir şey değil. Onun nefsiyle alakalı sıkma o guzel canını.allah kimseye yasatmasin aptal konumun gelmek
Öyle deme aptal olan sen değilsin kusura bakma ama kocan aptal sen ona 3 cocuk vermişsin yedirmiş içirmişsin ihanet etmiş ben senin yerinde olsam eğer boşanmayacaksan onu köpek gibi süründür hemen barışma konuşma utandır yaptığına ben yatağımı döşeğimi bile ayırırım bir süre burnu sürtsünallah kimseye yasatmasin aptal konumun gelmek
konusmuyorum ki zaten eline ailahini almis af etmezsen kafama sikarim diyor sanki kolaydi hic konusmuyorm yemegeni yaptim koydum onune beraber yemek yemedik. bile markete giiti geldi hala konismayacan mi diyor .ben artk onu umursamiyorm ona en buyuk ceza onu umursamamÖyle deme aptal olan sen değilsin kusura bakma ama kocan aptal sen ona 3 cocuk vermişsin yedirmiş içirmişsin ihanet etmiş ben senin yerinde olsam eğer boşanmayacaksan onu köpek gibi süründür hemen barışma konuşma utandır yaptığına ben yatağımı döşeğimi bile ayırırım bir süre burnu sürtsün
Hala ne demek uzun bi süre konusmicam deseydin yaptığın sana yakıştımı deseydin yani kadın cevap atsa nolucaktı utanmicakmıydın eve gelip cocuklarının benim yüzüme bakmaya deseydin...konusmuyorum ki zaten eline ailahini almis af etmezsen kafama sikarim diyor sanki kolaydi hic konusmuyorm yemegeni yaptim koydum onune beraber yemek yemedik. bile markete giiti geldi hala konismayacan mi diyor .ben artk onu umursamiyorm ona en buyuk ceza onu umursamam
aynen oyle dedigin gibi. kadinla konustum bu arada. kadin ben istanbula yeni geldim esin bizim mekana geldi orda tanistik emineyete calistigini duyunca beni korur musun falan dedi ben ikinizede guvenmiyorum iainiz sizi seweiyor onunla sadece arkadsiz. hey allahim ne gunlerw. kadij kocam. masalara oturan kadinla arkadas onun. o kuruyacakmssHala ne demek uzun bi süre konusmicam deseydin yaptığın sana yakıştımı deseydin yani kadın cevap atsa nolucaktı utanmicakmıydın eve gelip cocuklarının benim yüzüme bakmaya deseydin...
vala umursamiyorm artk bacim. dunyada hic kimseye guven olmazAsla kendini aptal yerine koyma !!! Bunu yapanlar aptal kusura bakma abla eşin sonucda ama. Bu seninle alakalı bir şey değil. Onun nefsiyle alakalı sıkma o guzel canını.
bir de babasini cekmisim. cok zor gunlerdi hep guldum. ama hic sikayet etmedim. anlamadigim. boyle seyler bizim gibilerin neden basinA. gelir kocasinin sozunden cikmayan aman o kirilmasin. hasta olmasin bilmem ne amA hic hak etmemisim. konusmuyorum artk onunlaAhh canım benim Alllah yardimcin olsun inan okuyamadim bi kismini okuyabildim hayati burnundan getir sakinda boşanma rahat etmesin yok öyle ortada emek verilmiş bi hayat var sen diyosun o kadar çalişmissin 3 çocuk vermissin emek emek yuvani kurmussun yok öyle yağmaa Allahim ıslah etsin tez zamandaa gerçekten hepiniz iyiki varsiniz
Aynenn öyle valla yarın öbür gğn benm yasamayacagım ne malum. Kimse basıma gelmez dememelivala umursamiyorm artk bacim. dunyada hic kimseye guven olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?