İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım, kadın da hatalı ama asıl suçlu kocası. Pardon ama adam karısını, çocuklarını hiçe saymış neler yapıyor, kadına ne adamın karısından çocuklarından. Adam niyeti bozmuşsa bu kadın olmaz başkası olurdu illaki. Bunu düşünecek olan o adam diğer kadın değil bence.

Kendinden ne kadar çok ödün verirsen o kadar kıymet bilinmez. Söylesen,, yapmasaydın der. Kimse kendinden önce başkasını düşünmemeli. Ne yapıyorsa önce kendi için yapmalı. ( çocukları ayrı tutuyorum tabii ki )

cok .dogru dedin suc galibaa bende safligimda guler yuzlulugumde niye boyleyim bilmiyorm

canim benm iyi ki varsiniz en azindan aglamiyorm gayet. normal hayatima devam ediyorm cunki hayat esten ibaret degil o hatayi yaparak kendine yapti. eger vicdani varsa o uzuntu o ayip ona yetecek yoksada onu artk umursamam dogru bir karar verdigimi gostereck

Ağlama tabi her zaman dik dur Aslan gibi yüreğe sahip birisin . Hem kesinlikle kızlara katılıyorum iyice sürtsün burnu ..

Kızlarr benim adete 9 gun kaldı Kimlerin ne kadar kaldı ? Bnde hiç bir belirti yok. Dümdüzüm hayırlısı olsun. Pekde zaten bu ay üzerine düşmedim. Bakalım ne olcak. Rabbim isteyen herkesede banada nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla

Ağlayadabilirsin canım. İçine atma sakın. Daha kötü olur. Umursama canım. Burnu sürtsün mutlaka. aynı şeyi ben yapsaydım napardın diye de sor ama bi gün. O düşüncenin dehşeti bile onu sarsacaktır. Afedersin canım ama nasıl bir bok yediğini çok net anlamış olur.

cok .dogru dedin suc galibaa bende safligimda guler yuzlulugumde niye boyleyim bilmiyorm
Böyle olmak suç değil canım. Hep de öyle kal.Ama kişiye göre. Kendinden ödün verip hele de istemediğin halde bi şey yapma. Kendisi için değil de başkası için yapılan şeylerde, ben senin için şunu yaptım dediğin de yapmasaydını çok duyar insan çünkü.

9 çok erken erken daha kuzum. Bi de ben bu ay yaşadıklarımdan sonra belirtiye falan inanmam. Kendim için söylüyorum tabii kuzum :)

9 çok erken erken daha kuzum. Bi de ben bu ay yaşadıklarımdan sonra belirtiye falan inanmam. Kendim için söylüyorum tabii kuzum :)
Bende de yok zaten bişy :) aynen erken daha. Zaten adet gunumden önce test yapmayı düşünmüyorum. Eger adetim geçerse 1 hafta daha beklerim. (Tabiiiiki sabredebilirsem ) snra yaparm testi :)

Adetinden bi kaç günce yapardım ben olsam :)
Yok valla canm bekliycem. Zaten su kaset testlerde sürekli bir yalancı pozitif çıkıyor. Gerçekten hamile olsam yıne yalancı pozitif diyip çöpe atcam galiba pcoda var beklerim ki artık adet olayım. snra dr bi giderm bebek olms 3 aylk

İnşallah canım. Ne de güzel olur ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…