- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Canım, kadın da hatalı ama asıl suçlu kocası. Pardon ama adam karısını, çocuklarını hiçe saymış neler yapıyor, kadına ne adamın karısından çocuklarından. Adam niyeti bozmuşsa bu kadın olmaz başkası olurdu illaki. Bunu düşünecek olan o adam diğer kadın değil bence.Kıyamam abla inan okuyunca bile çok kötü oldum böyle sokak oruspuları yüzünden evlilikler ne hale geliyor rabbim sana yaşattığını yaşatmadan almasın canını eşinde umarım hatasını anlar bi daha yaşatmaz bunları
Kendinden ne kadar çok ödün verirsen o kadar kıymet bilinmez. Söylesen,, yapmasaydın der. Kimse kendinden önce başkasını düşünmemeli. Ne yapıyorsa önce kendi için yapmalı. ( çocukları ayrı tutuyorum tabii ki )bir de babasini cekmisim. cok zor gunlerdi hep guldum. ama hic sikayet etmedim. anlamadigim. boyle seyler bizim gibilerin neden basinA. gelir kocasinin sozunden cikmayan aman o kirilmasin. hasta olmasin bilmem ne amA hic hak etmemisim. konusmuyorum artk onunla
cok .dogru dedin suc galibaa bende safligimda guler yuzlulugumde niye boyleyim bilmiyormKendinden ne kadar çok ödün verirsen o kadar kıymet bilinmez. Söylesen,, yapmasaydın der. Kimse kendinden önce başkasını düşünmemeli. Ne yapıyorsa önce kendi için yapmalı. ( çocukları ayrı tutuyorum tabii ki )
canim benm iyi ki varsiniz en azindan aglamiyorm gayet. normal hayatima devam ediyorm cunki hayat esten ibaret degil o hatayi yaparak kendine yapti. eger vicdani varsa o uzuntu o ayip ona yetecek yoksada onu artk umursamam dogru bir karar verdigimi gostereckA Annelerin en yorgunu canım çok üzgünüm bunları yaşamış olduğun için. Erkektir şunu yapar erkektir böyle yapar durumuyka ilgili düşüncelerin çok güzel. Bu şekilde düşünen bi anne olman gurur verici. Çocuklarını da bu düşünceyle yetiştireceğine eminim.
Kocanın yaptıklarına gelince, affedilemez bi durum aslında. Çocuklarıma babalık yapsın kendim için bi şey istemiyorum deme. Çünkü daha çok gençsin. Çocuklarının olması senin hayatından tat almayacağın anlamına gelmez. Tabii ki kimse sana şunu yap bunu yap diyemez. Çok zor bi durum ve zor alınabilecek kararlar. Ama en azından burnunun sürtmesi için bi şeyler yapmalısın bence.sürünsün azcık. Öyle hata yaptıktan sonra ayaklarına kapanıp özür dileyince her şeyi tamir edebileceğini düşünmemeli. Sen aynı şeyi yapsan ne der, ne tepki verirdi. Önce bunu bi düşünsün. Bunu düşünmesi bile nasıl bir halt yediğinin farkına varmasını sağlar.
Kimseyle konuşamasan bile bize yaz. Hiç olmadı rahatlarsın canım. Kendine de kuzucuklara da iyi bak canım
Yok kuzum be inşaAllah güzel haberler alırım dacanm yuzunde guler aciyor umarim sevincli haberler verirsin
Ağlama tabi her zaman dik dur Aslan gibi yüreğe sahip birisin . Hem kesinlikle kızlara katılıyorum iyice sürtsün burnu ..canim benm iyi ki varsiniz en azindan aglamiyorm gayet. normal hayatima devam ediyorm cunki hayat esten ibaret degil o hatayi yaparak kendine yapti. eger vicdani varsa o uzuntu o ayip ona yetecek yoksada onu artk umursamam dogru bir karar verdigimi gostereck
Kuzum İnşaAllah hayırlı haberleri önümüzdeki günlerde alırımCanım :) hayır olsun bi mutlulukla geldin
ayni sekilde sende oylesin cok sag olun benm kocamn gizli ailemsinizAğlama tabi her zaman dik dur Aslan gibi yüreğe sahip birisin . Hem kesinlikle kızlara katılıyorum iyice sürtsün burnu ..
ayni sekilde sende oylesin cok sag olun benm kocamn gizli ailemsiniz
Ağlayadabilirsin canım. İçine atma sakın. Daha kötü olur. Umursama canım. Burnu sürtsün mutlaka. aynı şeyi ben yapsaydım napardın diye de sor ama bi gün. O düşüncenin dehşeti bile onu sarsacaktır. Afedersin canım ama nasıl bir bok yediğini çok net anlamış olur.canim benm iyi ki varsiniz en azindan aglamiyorm gayet. normal hayatima devam ediyorm cunki hayat esten ibaret degil o hatayi yaparak kendine yapti. eger vicdani varsa o uzuntu o ayip ona yetecek yoksada onu artk umursamam dogru bir karar verdigimi gostereck
Böyle olmak suç değil canım. Hep de öyle kal.Ama kişiye göre. Kendinden ödün verip hele de istemediğin halde bi şey yapma. Kendisi için değil de başkası için yapılan şeylerde, ben senin için şunu yaptım dediğin de yapmasaydını çok duyar insan çünkü.cok .dogru dedin suc galibaa bende safligimda guler yuzlulugumde niye boyleyim bilmiyorm
9 çok erken erken daha kuzum. Bi de ben bu ay yaşadıklarımdan sonra belirtiye falan inanmam. Kendim için söylüyorum tabii kuzum :)Kızlarr benim adete 9 gun kaldıKimlerin ne kadar kaldı ? Bnde hiç bir belirti yok. Dümdüzüm hayırlısı olsun. Pekde zaten bu ay üzerine düşmedim. Bakalım ne olcak. Rabbim isteyen herkesede banada nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla
İnşallah canımKuzum İnşaAllah hayırlı haberleri önümüzdeki günlerde alırımSizlerle konuşmak güzel o yüzden :)
Bende de yok zaten bişy :) aynen erken daha. Zaten adet gunumden önce test yapmayı düşünmüyorum. Eger adetim geçerse 1 hafta daha beklerim. (Tabiiiiki sabredebilirsem ) snra yaparm testi :)9 çok erken erken daha kuzum. Bi de ben bu ay yaşadıklarımdan sonra belirtiye falan inanmam. Kendim için söylüyorum tabii kuzum :)
Adetinden bi kaç günce yapardım ben olsam :)Bende de yok zaten bişy :) aynen erken daha. Zaten adet gunumden önce test yapmayı düşünmüyorum. Eger adetim geçerse 1 hafta daha beklerim. (Tabiiiiki sabredebilirsem ) snra yaparm testi :)
Yok valla canm bekliycem. Zaten su kaset testlerde sürekli bir yalancı pozitif çıkıyor. Gerçekten hamile olsam yıne yalancı pozitif diyip çöpe atcam galibaAdetinden bi kaç günce yapardım ben olsam :)
İnşallah canım. Ne de güzel olur ama :)Yok valla canm bekliycem. Zaten su kaset testlerde sürekli bir yalancı pozitif çıkıyor. Gerçekten hamile olsam yıne yalancı pozitif diyip çöpe atcam galibapcoda var beklerim ki artık adet olayım. snra dr bi giderm bebek olms 3 aylk
Ayyy hiç de guzel olmaz valla hamileliğimin tadını çıkarmak isterim :) Hele özellikle o idrar testinde kopkoyu çizgi görmeyi deli gibi istiyormİnşallah canım. Ne de güzel olur ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?