İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amşn canım benim Benim dahaa koccamannn bi 12 gnüm var

Hım arada 3 gun var :) yanlız bnm gözlerim çok değişik olms. 2 gundr acaba sarılık mı diye düşünüyorum. Nasıl anlayabilirm acaba ?

Günaydin canim benimde 7günüm var ama hic bi umudum yok bi kac gündür kasiklarim cok agriyor ama onu üsüttüm diye düsünüyorum

A Annelerin en yorgunu canim ben sana bilerek yorum yapmiyorum cünkü hani biraz konu dagilsin düsünme diye yoksa seni umursamadigimdan degil sonucta kolay birsey degil okudugum kadariyla ama güclü bir kadinsin sen allahin iznyle en güzel karari verecegine inaniyorum

r
ruya bacim cok kotuyum af edemiyorm. ben onu cunku bagzi hareketleri aklima geldikce onayliyorum beni aldattigini. suan aglamaktan olebilirim. cunku ben esimin dedigim canavarin 3 4 ay once bir kadini faceden aradigini gordum. belki elli carpmistr konduramadim ve bugun o whatsoptaki resimle faceden aradigi kadin aynisi bana 10 gun once tanistim diyor yalan soyluyor bana evlilik. yil donumde aldigi yuzun. tektasi ni kadina almis. kadin paylasmis. kadin hep esim icin imkansiz diye paylasmis beni aldattigi gunu bile bana en yeni ic camasirimi ver .dedigini hatirladim simdi cok zoruma gidiyor herseyi yalanmis bu adamin allah bildigi gibi etsin annesine de anlatacam bugun

Tabikide anlat üzeri örtülecek bişy değil. Ailesi bilsin.

İç çamasırı meselesini anlamadm kadına götürmek için mi.istedi ???? Yuh ya. Bir de çocuklarının rızkını böyle pislik kadına harcamıs inanmıyorn ya !

İç çamasırı meselesini anlamadm kadına götürmek için mi.istedi ???? Yuh ya. Bir de çocuklarının rızkını böyle pislik kadına harcamıs inanmıyorn ya !
ise gidecegi gun .benm yeni ve guzel ic camisilarimdan ver dedi bu. adam dedigim canar her gun dus aliyor. dusunun artk

Sadece maddi değil de çocuklarıyla ve karısıyla geçireceği vakti de başkalarına harcamış olması da rezil bi durum bence.

Canım benim ailenden kimse yok mu? Oturduğunuz ev sizin mi?

Rabbim yardımcın olsun kuzum benim keşke babalar hiç böyle şeyler yapmasa anneler ve çocuklar böyle şeyler yaşamasa . Benim anne ve babam 18 senedir ayrı çok zor oluyor cidden en çok çocuklara oluyor olan inşaAllah Rabbim ıslah etsin ki kafasını duvarlara vursun kapında köle olsun bir daha da bakamasın senden başka kimseye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…