- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Amşn canım benim Benim dahaa koccamannn bi 12 gnüm varKızlarr benim adete 9 gun kaldıKimlerin ne kadar kaldı ? Bnde hiç bir belirti yok. Dümdüzüm hayırlısı olsun. Pekde zaten bu ay üzerine düşmedim. Bakalım ne olcak. Rabbim isteyen herkesede banada nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla
Hım arada 3 gun var :) yanlız bnm gözlerim çok değişik olms. 2 gundr acaba sarılık mı diye düşünüyorum. Nasıl anlayabilirm acaba ?Amşn canım benim Benim dahaa koccamannn bi 12 gnüm var
Allah Allah doktora git canım sararti varsa göz çevrende beyaz olan yerinde falanHım arada 3 gun var :) yanlız bnm gözlerim çok değişik olms. 2 gundr acaba sarılık mı diye düşünüyorum. Nasıl anlayabilirm acaba ?
Hım arada 3 gun var :) yanlız bnm gözlerim çok değişik olms. 2 gundr acaba sarılık mı diye düşünüyorum. Nasıl anlayabilirm acaba ?
İnşallah geç döllenmedir, hamilesindir ama stresten de kaynaklanabilir.Kızlar adetim 5 gün gecti dün test verdim negatif neden adet olmuyorum ya hiç olmamıştı böyle ;(((((
Geç döllenme olacağını sanmıyorum canım cünkü uzun zamandır ilişki olmadı yumurtlamadan sonraİnşallah geç döllenmedir, hamilesindir ama stresten de kaynaklanabilir.
Yaa kızarms gibi gri gibi geliyo anlayamadm :/Allah Allah doktora git canım sararti varsa göz çevrende beyaz olan yerinde falan
Bnmde hiç belirti yok. Sanırım bu ayda tutmadı :/ bugun çok basım agırıyorGünaydin canim benimde 7günüm var ama hic bi umudum yok bi kac gündür kasiklarim cok agriyor ama onu üsüttüm diye düsünüyorum
ruya bacim cok kotuyum af edemiyorm. ben onu cunku bagzi hareketleri aklima geldikce onayliyorum beni aldattigini. suan aglamaktan olebilirim. cunku ben esimin dedigim canavarin 3 4 ay once bir kadini faceden aradigini gordum. belki elli carpmistr konduramadim ve bugun o whatsoptaki resimle faceden aradigi kadin aynisi bana 10 gun once tanistim diyor yalan soyluyor bana evlilik. yil donumde aldigi yuzun. tektasi ni kadina almis. kadin paylasmis. kadin hep esim icin imkansiz diye paylasmis beni aldattigi gunu bile bana en yeni ic camasirimi ver .dedigini hatirladim simdi cok zoruma gidiyor herseyi yalanmis bu adamin allah bildigi gibi etsin annesine de anlatacam bugunA Annelerin en yorgunu canim ben sana bilerek yorum yapmiyorum cünkü hani biraz konu dagilsin düsünme diye yoksa seni umursamadigimdan degil sonucta kolay birsey degil okudugum kadariyla ama güclü bir kadinsin sen allahin iznyle en güzel karari verecegine inaniyorum
Tabikide anlat üzeri örtülecek bişy değil. Ailesi bilsin.r
ruya bacim cok kotuyum af edemiyorm. ben onu cunku bagzi hareketleri aklima geldikce onayliyorum beni aldattigini. suan aglamaktan olebilirim. cunku ben esimin dedigim canavarin 3 4 ay once bir kadini faceden aradigini gordum. belki elli carpmistr konduramadim ve bugun o whatsoptaki resimle faceden aradigi kadin aynisi bana 10 gun once tanistim diyor yalan soyluyor bana evlilik. yil donumde aldigi yuzun. tektasi ni kadina almis. kadin paylasmis. kadin hep esim icin imkansiz diye paylasmis beni aldattigi gunu bile bana en yeni ic camasirimi ver .dedigini hatirladim simdi cok zoruma gidiyor herseyi yalanmis bu adamin allah bildigi gibi etsin annesine de anlatacam bugun
İç çamasırı meselesini anlamadm kadına götürmek için mi.istedi ???? Yuh ya. Bir de çocuklarının rızkını böyle pislik kadına harcamıs inanmıyorn ya !r
ruya bacim cok kotuyum af edemiyorm. ben onu cunku bagzi hareketleri aklima geldikce onayliyorum beni aldattigini. suan aglamaktan olebilirim. cunku ben esimin dedigim canavarin 3 4 ay once bir kadini faceden aradigini gordum. belki elli carpmistr konduramadim ve bugun o whatsoptaki resimle faceden aradigi kadin aynisi bana 10 gun once tanistim diyor yalan soyluyor bana evlilik. yil donumde aldigi yuzun. tektasi ni kadina almis. kadin paylasmis. kadin hep esim icin imkansiz diye paylasmis beni aldattigi gunu bile bana en yeni ic camasirimi ver .dedigini hatirladim simdi cok zoruma gidiyor herseyi yalanmis bu adamin allah bildigi gibi etsin annesine de anlatacam bugun
ise gidecegi gun .benm yeni ve guzel ic camisilarimdan ver dedi bu. adam dedigim canar her gun dus aliyor. dusunun artkİç çamasırı meselesini anlamadm kadına götürmek için mi.istedi ???? Yuh ya. Bir de çocuklarının rızkını böyle pislik kadına harcamıs inanmıyorn ya !
Stresten midir o zamanGeç döllenme olacağını sanmıyorum canım cünkü uzun zamandır ilişki olmadı yumurtlamadan sonra
Sadece maddi değil de çocuklarıyla ve karısıyla geçireceği vakti de başkalarına harcamış olması da rezil bi durum bence.İç çamasırı meselesini anlamadm kadına götürmek için mi.istedi ???? Yuh ya. Bir de çocuklarının rızkını böyle pislik kadına harcamıs inanmıyorn ya !
Canım benim ailenden kimse yok mu? Oturduğunuz ev sizin mi?r
Allahım kimseye yasatmasın inşallaaahhhhhSadece maddi değil de çocuklarıyla ve karısıyla geçireceği vakti de başkalarına harcamış olması da rezil bi durum bence.
Canım ovulasyon testi markasının adı neyse bugun regl oldumda bu ay denemek istiyorumİnşallah canım
Laboquik kuzu gittigidiyordan almıştım 20lisini gebelik testi hediyesi vardı@k
Canım ovulasyon testi markasının adı neyse bugun regl oldumda bu ay denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?