İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bnmde hiç belirti yok. Sanırım bu ayda tutmadı :/ bugun çok basım agırıyor

Canim allah ne zaman nasip ederse o zaman olsun diyorum ben gecen hafta bi arkadasim vardi 19haftalikken bebegini dogurmak zorunda kaldi ve bebegini kayip etti ondan sonra hep öyle düsündüm allahim hayirlisini versin hepimiz icin o aciyi hic birimize yasatmasin

Canim af edilcek gibi degilki ama ailesine söyle sadece annesine degil tüm ailesine söyle rezil et onu tüm cevrenize söyle sonucta seni aldagi kadin bi o..... kusura bakmayin onun bunun masasina oturan öyledir benim icin. Sen tatli canini üzme allahim sana sabir versin bebislerin var onlar saril smski onlar sana güc versin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ailesi bilsin başkalarına gerek yok gaz vermemek lazım. Kimse bu şekil bilmesin onları. Fevri hareket edilmemesi lazım. Allahım sana güzel bir kapı açar inşallah @canli anne

Ben de n11 den laboquick marka 30 ovu testi 2 gebelik testi bir tane de erken gebelik testini 29.90 tl ye almıştım . Ayrıca bir de 50 tane gebelik testini 39.90 TL’ye almıştım .

Amin amin hayırlısıyla saglıkla gelsin miniklerimiz inşallaaahhh :)

Tabiki
Tabiki öyle canım bu kadın olmaz başkazı ama çevremde o kadar çok karşılayıyorum ki bu durumla adamın evli olduğunu bile bile yapışan kızları hatta evlilik hayali bile kuranlar var evli adamlar daha cazip geliyor onlara bilmiyorum ya gerçekten çok zor bi durum bende eşime evlenince tek şart koşmuştum ne altın ne başka bişey istemedim tek beni aldatma yeter çünkü kaldıramacağım tek şey buydu

cok .dogru dedin suc galibaa bende safligimda guler yuzlulugumde niye boyleyim bilmiyorm
Abla senin saflığın değil sakın öyle kendini düşürme sen çocuklarına iyi anne eyinede iyi eş oldun sende sıkıntı yok ne biliym eşi benimle konuş falan derse tekrar sana bakınca o mesajlar geliyo aklıma midem bulanıyor de

Tamam da canım benim kadın adamın evli olduğunu bile bile diyorsun. Bunu ilk olarak düşünmesi gereken kişi o kadın değil. Adam evli olduğu halde nasıl başkasına yönelebiliyor.. Asıl yanlış olan bu. Asıl suçlu olan adam. Adam evli, kendisi bunu yok saymış ve başka kadına gidiyorken gittiği kadın niye bunu dert etsin.
Asla o kadın suçsuzdur demiyorum. Ama Adamın ki daha büyük kabahat.

Kızlarrr bugun sancılı bir şekilde adet oldum. 1 damla koyu geldi ondan sonrası hep kahverengi ve sulu pembe kan geliyor. Acaba daha adetim başlamadımı yani ilk gün kaç ped degiştiren biriydim ama bu sefer oyle olmadı. Kasıklarımda hala agrı var ama sebebini çok merak ediyorum yarında gelmez kesilirse doktora gorunucem nettem araştırdım pko diyorlar ama ben ultrasona girdim bu ay olsaydı gözükmezmiydi?

Olsa gözükürdü büyük ihtimalle. Acaba bebek olabilir mi canım ? PKo da lekelenme oluyor adet önünde ama olsa derdi doktor .

Olsa gözükürdü büyük ihtimalle. Acaba bebek olabilir mi canım ? PKo da lekelenme oluyor adet önünde ama olsa derdi doktor .
Anlamış degilim valla hala az ve açık renk geliyor ama kan testi yapmıştım geçen hafta negatifti. Bebek olsa bu kadar çok karnım agrımaz ama

Anlamış degilim valla hala az ve açık renk geliyor ama kan testi yapmıştım geçen hafta negatifti. Bebek olsa bu kadar çok karnım agrımaz ama
Ben pcoluyum.,adetlerim bu şekilde başlar. Hatta geçen ay adete 3 kala direkt açık kırmızı kan gelince noluyoo yaa düşük mü yapıyorum demiştim kendi kendime o kadar çok yumurta vardı ki direkt öyle başlamış.
İlacım dün bitti. Ve dün akşam kahve lekelenme ile adetim başladı. Benim için normal yani.

Biz pkolular anlamıyoruz ne yazık ki hamilelikte de yerleşme lekesi oluyor ama biz adet mi deriz .

Biz pkolular anlamıyoruz ne yazık ki hamilelikte de yerleşme lekesi oluyor ama biz adet mi deriz .
Aynen yaaa, dün akşamki kahve akıntıların da devamı gelmedi. Bi kaç güne adet olurum inşallah. Ovu testi aldım ama nasıl yapıcam bu değişken hormonlarla o da belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…