İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

iyiyim canim. yumurtlama donemindeyim. degerlendiriyoruz. burayi da takip etmeye calisiyorum. insallah bu ay guzel haberler paylasirim. sen nasilsin?
Bende aynı yumurtlama zamanı yeni geçti. 9 gun kaldı adete. Yarın dr randevum var bakalım neler olcak nasıl gecicek :) bir de hamile oldugumu öğrenirmişim diye hayal kuruyorm ama sanmam zaten daha çok erken :)

Benim bat bu salı ama eşimde sperm hareket ve sayısı 0 olduğu için hiç heyecan yapmıyorum ilaçları bitsin tüp bebeğe başlayalım derdindeyim sadece.önceden gün sayardım bugün yarın diye o heyecanım yok ne yazık ki

Düzeldim çok şükür eski haline geri döndü bugun .

Hayırlsı olsn canm üzme kendini rabbim ol derse olur
Dün eşimle de konuştuk da biz çocuk olsun diye evlenmedik birbirimizi sevdiğimiz için evlendik ha olsa güzel olur tedavimizi oluruz tevekkülü Allah'a yaparız hayırlısını versin diye konuştuk ama ben isyan edip kötü düşünmekten korkuyorum herkesin sormasından sıkıldım etrafımdakilerden bebek haberi almaktan bile sıkıldım çok seviniyotum onlar adına ama kötü hissediyorum kendimi

Bende maalesef. hakkımızda hayırlısı olsun :)

Çok iyi anlıyorum. Bu çevre yok mu bu çevre. Keşke kendimizi kontrol edebilsek ama etraftakilerle zor maalesef. Hele direk hamile kalanlar, hatta henüz istemiyorduk ama oldu işte gibi cümleler... Olmadığı için mi bu denli hissediyoruz o yokluğu, hasreti acaba.çok Yoğun duygular içinde oluyor insan çünkü.
Benim eşimin önceki evliliğinden bi çocuğu var. Bazen diyorum ki acaba benim çocuğum olmayacak diye mi Allah onunla karşılaştırdı beni.
Onunla konuştuğumuzda, Allah kısmet ederse olur diyor. Olup da hayırsız olacaksa, iyi olmayacaksa olmasın der. Çocuğum olmasaydı da aynı şeyleri söylerdim der.
Rabbim hayırlı ise nasip eder inşallah bana da sizlere de.

Aynı şeyi eşim de diyor ne insanlar doğduktan sonra kaybediyor veya yıllar sonra evlat acısı yaşıyor ya da hayırsız çıkıyor sen hep herşeyi acele istiyorsun hayırlısını istemiyorsun dedi akışına bırak hayırlısını iste diyor hak veriyorum ama inan etraftan olur olmadık kişilerden duydukça isyana düşmekten korkuyorum..en basiti bi tanıdığımızdan duydum 70 yaşındaki amca 40 mı 45 mi yaşında bi kadınla evleniyo 70 yaşındaki amcanın 2 sene arayla bebeği olmuş ya bu kadar kı sağlıklısınız arkadasım yaşlar desen geç hani geç yaşta gebelik zorlsıyor erkeklerin sperm yavaşlıyordu. Yaş 28 ama herşeyimiz sıfır maşallah ((

Biz daha duygusalız ve derin hissediyoruz her şeyi. Şükür ki böyle eşlere sahibiz canım. Kimin nasibinde ne varsa onlar yaşanır. Ne güzel söylüyoruz işte, hayırlısı ne ise o olsun. Hissettiklerini çok iyi anlıyorum ve haklısın da ama sakın isyana düşme, düşmeyelim. Apartmanda en yakın arkadaşım 6 aylık hamile. Üstelik birlikte yapalım demiştik. 17 yıllık arkadaşım bi kaç haftaya doğuracak. Görümcem bi hafta önce doğurdu Başka görümcemin gelini benden yaşça çok küçük 2. Yi doğuracak. Bu hafta bi arkadaşımın bebeğini görmeye gideceğiz. Falan falan. Aynı şey sende de vardır. Allah bize sabır versin,Hayırlı ise de en güzel zaman da çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Bende aynı yumurtlama zamanı yeni geçti. 9 gun kaldı adete. Yarın dr randevum var bakalım neler olcak nasıl gecicek :) bir de hamile oldugumu öğrenirmişim diye hayal kuruyorm ama sanmam zaten daha çok erken :)
canim belli olmaz. nasipte varsa olur. belkide yarin paylasirsin bizimle guzel haberlerini. ben de bu donemi iyi degerlendirdim mi, tutmus mudur, tutacak mi kafamda bir suru soru. yarin tam ovulasyon gunum gorunuyor. akinti basladiktan itibaren degerlendiriyoruz. insallah benim de bu ay nasip olur. cok istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…