İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kuzular siz beltilernz ne zamn başladı anltsanz keşke hamiş kalanlar bize umud olr

Canım yazdım ben daha önce ama sölim tekrar
Bel ağrısı çok oldu daha yeni yeni geciyo
arada bir göğsüme sancılar girip çıkıyodu
beyazdan sarıya dönen koyu kıvamlı bir akıntı
bide adet olucak gibi kasık ağrısı
inşallah hayırlı haberlerinizi alırız hepinizin.

Kizlar kafam cok karisik gecen hafta cuma gunu 27 kasimda iki yumurtam catlamisti daha sonra sali gunu diger uc yumurta ve buyuyen yumurta icin catlama ignesi oldum onunda6. Gunu ama dun geceden beri kasiklarm belim ayaklarim agriyo

Kizlar kafam cok karisik gecen hafta cuma gunu 27 kasimda iki yumurtam catlamisti daha sonra sali gunu diger uc yumurta ve buyuyen yumurta icin catlama ignesi oldum onunda6. Gunu ama dun geceden beri kasiklarm belim ayaklarim agriyo
iNŞALLAH döllenmeden sonraki ağrıdır canım yerleşiyodur bebişin inşallah

Kuzum ben de adet olacağım herhalde dün gece kasık ağrım oldu hatta batma ve gerilme oldu ama sanırım adetten . Siz nasılsınız :)
inşallah olmazsın bebeğe yoralım biz o ağrıyı bebiş olsun :) iyi canım napalım üzüyo beni kasık ağrım geçmedi hala çarşamba doktora gidicem tekrar

daha çok erken inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)
99
inşallah olmazsın bebeğe yoralım biz o ağrıyı bebiş olsun :) iyi canım napalım üzüyo beni kasık ağrım geçmedi hala çarşamba doktora gidicem tekrar
Üzülme canım. Rahat ol. Şiddetli değilse sorun yoktur bence. Doktorun lá da paylaşırsın gittiğinde. Keyfini çıkar canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…