- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Şükür kuzum sen nasılsıniyi geceler hatunlar nasılsınız bakalim
Kuzular siz beltilernz ne zamn başladı anltsanz keşke hamiş kalanlar bize umud olrTeyzeler günaydınn
nasılsınız var mı yeni gelişmeler :)
Kuzular siz beltilernz ne zamn başladı anltsanz keşke hamiş kalanlar bize umud olr
iNŞALLAH döllenmeden sonraki ağrıdır canım yerleşiyodur bebişin inşallahKizlar kafam cok karisik gecen hafta cuma gunu 27 kasimda iki yumurtam catlamisti daha sonra sali gunu diger uc yumurta ve buyuyen yumurta icin catlama ignesi oldum onunda6. Gunu ama dun geceden beri kasiklarm belim ayaklarim agriyo
Günaydiinnn canım bende. Hiç bir belirti yok 10 gün var daha bataTeyzeler günaydınn
nasılsınız var mı yeni gelişmeler :)
Günaydiinnn canım bende. Hiç bir belirti yok 10 gün var daha bata
Amiiinnnnn İnşallaah canım sen nasılsın nasıl gidiyodaha çok erken inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)
daha çok erken inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)
Kuzum ben de adet olacağım herhalde dün gece kasık ağrım oldu hatta batma ve gerilme oldu ama sanırım adetten . Siz nasılsınız :)daha çok erken inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)
aaşırı uyuklama problemim var bide kasık ağrım devam hayırlısı bakalımAmiiinnnnn İnşallaah canım sen nasılsın nasıl gidiyo
inşallah olmazsın bebeğe yoralım biz o ağrıyı bebiş olsun :) iyi canım napalım üzüyo beni kasık ağrım geçmedi hala çarşamba doktora gidicem tekrarKuzum ben de adet olacağım herhalde dün gece kasık ağrım oldu hatta batma ve gerilme oldu ama sanırım adetten . Siz nasılsınız :)
99daha çok erken inşallah hayırlı haberlerini alırız canım :)
Üzülme canım. Rahat ol. Şiddetli değilse sorun yoktur bence. Doktorun lá da paylaşırsın gittiğinde. Keyfini çıkar canım :)inşallah olmazsın bebeğe yoralım biz o ağrıyı bebiş olsun :) iyi canım napalım üzüyo beni kasık ağrım geçmedi hala çarşamba doktora gidicem tekrar
99
Üzülme canım. Rahat ol. Şiddetli değilse sorun yoktur bence. Doktorun lá da paylaşırsın gittiğinde. Keyfini çıkar canım :)
İnşaAllah kuzum sağ olinşallah olmazsın bebeğe yoralım biz o ağrıyı bebiş olsun :) iyi canım napalım üzüyo beni kasık ağrım geçmedi hala çarşamba doktora gidicem tekrar
Aklına hiç bir zaman kötü bir şey getirme sağlıklı bir gebelik geçireceksin ve sağlıkla doğacak Allah’ın izniyle.valla bazen o kadar şiddetli giriyordu anlatamam yani bakalım çarşamba günü ne dicek :)
amin canım Allah razı olsun. En kısa zamanda sende kavuş inşallahAklına hiç bir zaman kötü bir şey getirme sağlıklı bir gebelik geçireceksin ve sağlıkla doğacak Allah’ın izniyle.
Senden de Aminnnn inşaAllah Rabbim her duayı işitir sağ ol hele hamilelerin duasını .amin canım Allah razı olsun. En kısa zamanda sende kavuş inşallah
Yerleşme ağrisidir inşalalhh yer ariyodur kendine bıcırıkaaşırı uyuklama problemim var bide kasık ağrım devam hayırlısı bakalım
Günün geldimi ki canim senin inşalalhh bebiştendir hayirlısiylaKuzum ben de adet olacağım herhalde dün gece kasık ağrım oldu hatta batma ve gerilme oldu ama sanırım adetten . Siz nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?