Yerleşme ağrisidir inşalalhh yer ariyodur kendine bıcırıkçalişiyordun dimi sen uyu diyicemde
6 7 Kasım olarak bekliyorum canım inşaAllah da sanmamGünün geldimi ki canim senin inşalalhh bebiştendir hayirlısiyla
Arkadaşlar öncelikle Rabbim tüm bebek isteyenlere sağ salim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah benim durumum biraz tuhaf gibi bende 3yildir adet düzensizliği var hep 1 hafta 10 gün 20 gün geçer adetin hormonlar da normal bi sorun bulunamıyor ve 1 yildir bebek istiyoruz buay yine 12 gün günüm geçti yarin doktora gidicem ama yaklaşık bir aydır bel ve kaşık agrim vardı son bir haftadır geçti derken 2gundur sanki afet olucakmisim gibi kaşık agrim var ve yüz ustu yattigimda kadınlarında doluluk hissi var sanki bi su şişesi varmista onun üzerine yatmisim gibi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mi
Canım öncelikle Rabbim en kısa zamanda kavuştursun. Bel kasık ağrısı oluyo daha doğrusu adet belirtilerinin hepsini yaşıyosun diyebilirim. İkisi birbirine çok benziyor. Yumurtlama takibi yapıyo musun yada yaptırıyomusun ?
düzensiz adet oluyosun ya anlaman zor olur diye benim adet günlerim değişti ovülasyon testi kullandım Rabbim vesile kıldı ve hamile kaldım 2. ayımda bence eğer hamile değilsen bi yumurta takibi yaptır yada evde kendin bak. Yardımcı oldu bana inşallah sanada olurYok cnm tlfdan yumurtlama takibi yapıyorum doktor da değil ama yumurtlama zamanımı anlıyorum biraz o günlerde çok kaşık agrim oluyor
Aa kusura bakma kuzm yinede saol ama bu belrtiler adete kaç gün kala başladı cnm duanızı eksik etmeynCanım yazdım ben daha önce ama sölim tekrar
Bel ağrısı çok oldu daha yeni yeni geciyo
arada bir göğsüme sancılar girip çıkıyodu
beyazdan sarıya dönen koyu kıvamlı bir akıntı
bide adet olucak gibi kasık ağrısı
inşallah hayırlı haberlerinizi alırız hepinizin.
7-8 gün kala canım her zaman duamdasınızAa kusura bakma kuzm yinede saol ama bu belrtiler adete kaç gün kala başladı cnm duanızı eksik etmeyn
Allah razı olsnn kuzm7-8 gün kala canım her zaman duamdasınız
Adetin geçtimi ki seninKızlar benim ne yazık ki yok test yaptım, adet bekliyorum inşaAllah Aralık ayı uğurla , bebekle gelir . Tabi sizler inşaAllah bu ay güzel haberleri alırsınız
Ay kiyamam canım ya Allahim yardimcın olsunbüyüdüğü içinmiş ama inşallah öyle olsun ben kat kat fazla ağrısına razıyım iyi olsun yeterki :)
malesef canım hele bu saatlerde gözümü zor açık tutuyorum
Yok geçmedi ama olacağım belli geldi gelecekAdetin geçtimi ki senin
aminnn canım inşallahhhhh cümlemizinAy kiyamam canım ya Allahim yardimcın olsun
İnşallah olmazsın da test yanıltır :)Kızlar benim ne yazık ki yok test yaptım, adet bekliyorum inşaAllah Aralık ayı uğurla , bebekle gelir . Tabi sizler inşaAllah bu ay güzel haberleri alırsınız
İnşalalh gelmez yaaa günün ne zamndiYok geçmedi ama olacağım belli geldi gelecek
Ahhh kuzum Allah razı olsun teşekkür ederim
2 gün kaldı gösteriyor ama bugün gelecekmiş gibi hissediyorum.İnşalalh gelmez yaaa günün ne zamndi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?