İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yerleşme ağrisidir inşalalhh yer ariyodur kendine bıcırık çalişiyordun dimi sen uyu diyicemde

büyüdüğü içinmiş ama inşallah öyle olsun ben kat kat fazla ağrısına razıyım iyi olsun yeterki :)
malesef canım hele bu saatlerde gözümü zor açık tutuyorum

Arkadaşlar öncelikle Rabbim tüm bebek isteyenlere sağ salim hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah benim durumum biraz tuhaf gibi bende 3yildir adet düzensizliği var hep 1 hafta 10 gün 20 gün geçer adetin hormonlar da normal bi sorun bulunamıyor ve 1 yildir bebek istiyoruz buay yine 12 gün günüm geçti yarin doktora gidicem ama yaklaşık bir aydır bel ve kaşık agrim vardı son bir haftadır geçti derken 2gundur sanki afet olucakmisim gibi kaşık agrim var ve yüz ustu yattigimda kadınlarında doluluk hissi var sanki bi su şişesi varmista onun üzerine yatmisim gibi bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mi

Canım öncelikle Rabbim en kısa zamanda kavuştursun. Bel kasık ağrısı oluyo daha doğrusu adet belirtilerinin hepsini yaşıyosun diyebilirim. İkisi birbirine çok benziyor. Yumurtlama takibi yapıyo musun yada yaptırıyomusun ?

Yok cnm tlfdan yumurtlama takibi yapıyorum doktor da değil ama yumurtlama zamanımı anlıyorum biraz o günlerde çok kaşık agrim oluyor

Yok cnm tlfdan yumurtlama takibi yapıyorum doktor da değil ama yumurtlama zamanımı anlıyorum biraz o günlerde çok kaşık agrim oluyor
düzensiz adet oluyosun ya anlaman zor olur diye benim adet günlerim değişti ovülasyon testi kullandım Rabbim vesile kıldı ve hamile kaldım 2. ayımda bence eğer hamile değilsen bi yumurta takibi yaptır yada evde kendin bak. Yardımcı oldu bana inşallah sanada olur

Aa kusura bakma kuzm yinede saol ama bu belrtiler adete kaç gün kala başladı cnm duanızı eksik etmeyn

Kızlar benim ne yazık ki yok test yaptım, adet bekliyorum inşaAllah Aralık ayı uğurla , bebekle gelir . Tabi sizler inşaAllah bu ay güzel haberleri alırsınız

Eklentiler

• 8F9D0CF4-25E0-41B3-A4E5-E6EA5ADFBA72.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…