- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Doktora gittim bu sefer yumurta takibi yapalım çatladı mı bakalım dedi combiye devam et dedi test yapsam daha geçmeden bakamam bir şey çıkmaz dedi.2 gün kaldı gösteriyor ama bugün gelecekmiş gibi hissediyorum.
Siz çok yaşayın emiİnşallah olmazsın da test yanıltır :)
çarşambaya kadar beklersin olmazsan sabah ilk idrarınla yaparsın canım çıkarsa inşallah kana gidersin hadi mutlu haberlere inşallahSiz çok yaşayın emiAllah razı olsun kuzum da inşaAllah.
Kız nie sanmayasn yarn ilk idrarla bidaha yap daha regl e var koyulaşma varsa ki inşaAllah vardr sen bekle kuzmAhhh kuzum Allah razı olsun teşekkür ederimİnşaAllah doğrudur da sanmam yani .
İnşaAllah kuzum :)çarşambaya kadar beklersin olmazsan sabah ilk idrarınla yaparsın canım çıkarsa inşallah kana gidersin hadi mutlu haberlere inşallah
İnşaAllah bir çizgi , bir puan insanın hayatını ne kadar çok etkiliyor ya . Anam çizgi göreyim diye testlerin içine dışına bak bakalım bi ara her yerde çizgi gördüm . :) İnşaAllah en kısa zamanda o çift çizgi hepimize bağırır böyle koyu koyuKız nie sanmayasn yarn ilk idrarla bidaha yap daha regl e var koyulaşma varsa ki inşaAllah vardr sen bekle kuzm
Bi kaç haftaya doğuracak olan arkadaşım okul ortamın nasıl, huzurlu musun diye sormuştu. Ben de çok şükür iyi demiştim. İyi olsun kuzum, hamilelikte sıkıntı çekersen en azından işin huzurlu olsun demişti. Şu an midem çok yanıyor falan demişti. Ben de dedim ki eğer hamile kalırsam her mide yanmasında ya da her bulantı da şükrederim. Senin de dediğin gibi canım, ağrıyı ve her türlü şikayeti çekmeye hazırız. Yeterki gebe kalalım ve bebek iyi olsun.valla bazen o kadar şiddetli giriyordu anlatamam yani bakalım çarşamba günü ne dicek :)
Canım hakkında hayırlısı olsun. Yılmak yok,, çalışmalara devam6 7 Kasım olarak bekliyorum canım inşaAllah da sanmam
canim ne guzel yazmissin. gercekten de oyle. benim.bu ikinci denemem olucak. ilk denememde tutmadi. daha yeni basladik ama ben de sonrasini zorlugunu hic dusunmuyorum. nedeni guzel sonucta cektigin zorluklarinda. hayirlisi ile hepimize hayirli, saglikli bebekler,kolay hamilelikler versin rabbim.Bi kaç haftaya doğuracak olan arkadaşım okul ortamın nasıl, huzurlu musun diye sormuştu. Ben de çok şükür iyi demiştim. İyi olsun kuzum, hamilelikte sıkıntı çekersen en azından işin huzurlu olsun demişti. Şu an midem çok yanıyor falan demişti. Ben de dedim ki eğer hamile kalırsam her mide yanmasında ya da her bulantı da şükrederim. Senin de dediğin gibi canım, ağrıyı ve her türlü şikayeti çekmeye hazırız. Yeterki gebe kalalım ve bebek iyi olsun.
Bi şeyleri kolay elde etmek kıymet görmüyor pek sanırım. O kadar çok bekliyoruz ki olduğunda ondan ne gelirse şükür diyecez.
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn inşaAllah ki öle okr
İnşaAllah bir çizgi , bir puan insanın hayatını ne kadar çok etkiliyor ya . Anam çizgi göreyim diye testlerin içine dışına bak bakalım bi ara her yerde çizgi gördüm . :) İnşaAllah en kısa zamanda o çift çizgi hepimize bağırır böyle koyu koyu
Tabi ki kuzum Rabbim nasip edene kadar devam .Canım hakkında hayırlısı olsun. Yılmak yok,, çalışmalara devam
Bu hasreti tattık bi kere. Rabbim nasip ederken kolaylık sağlar inşallah ama zor geçse de bu hasretlik geldikçe aklımıza şükür deriz hepimiz.canim ne guzel yazmissin. gercekten de oyle. benim.bu ikinci denemem olucak. ilk denememde tutmadi. daha yeni basladik ama ben de sonrasini zorlugunu hic dusunmuyorum. nedeni guzel sonucta cektigin zorluklarinda. hayirlisi ile hepimize hayirli, saglikli bebekler,kolay hamilelikler versin rabbim.
Korkutmasa İnan ağrı umrumda bile değil canım korku oluşuyor sadece koruma iç güdüsü endişe devreye giriyo yoksa bunun 1000 mislisini çekerim hiç sorun yokBi kaç haftaya doğuracak olan arkadaşım okul ortamın nasıl, huzurlu musun diye sormuştu. Ben de çok şükür iyi demiştim. İyi olsun kuzum, hamilelikte sıkıntı çekersen en azından işin huzurlu olsun demişti. Şu an midem çok yanıyor falan demişti. Ben de dedim ki eğer hamile kalırsam her mide yanmasında ya da her bulantı da şükrederim. Senin de dediğin gibi canım, ağrıyı ve her türlü şikayeti çekmeye hazırız. Yeterki gebe kalalım ve bebek iyi olsun.
Bi şeyleri kolay elde etmek kıymet görmüyor pek sanırım. O kadar çok bekliyoruz ki olduğunda ondan ne gelirse şükür diyecez.
Tabii ki bu defa o korku oluşur. Ama benim dediklerim normal sınırlar çerçevesinde olanlar. Riskli bi durum olsa yine de şükür ederiz ama endişe duymamak mümkün değil tabii.Korkutmasa İnan ağrı umrumda bile değil canım korku oluşuyor sadece koruma iç güdüsü endişe devreye giriyo yoksa bunun 1000 mislisini çekerim hiç sorun yok
Bakalım ne dicek hayırlısı inşallah AllahtanTabii ki bu defa o korku oluşur. Ama benim dediklerim normal sınırlar çerçevesinde olanlar. Riskli bi durum olsa yine de şükür ederiz ama endişe duymamak mümkün değil tabii.
Eğer olabiliyorsa doktorunla sürekli irtibatta ol canım. Çarşamba günü de ayrıntılı bilgi alırsın zaten. İnşallah sağlıklı bir şekilde keyfini süre süre tamamlarsınız birlikte bu süreci
Bence geek yok . Yakınlaşma sonrası normal zamanda normal bi şekilde 8 gün süren adetin olmuş zaten. Bu ay öncesinde leke görmen de anormal bi durum yok ve adet olacaksındır diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 20 Eylül’de erkek arkadaşımla bi yakınlaşmamız oldu aynı zamanda bakireyim de. İçime boşalmadı ama bazı şüphelerim var az miktar da olsa kaçmış olabilir mi diye. O tarihten sonra ekim ayında tam zamanında adet gördüm ilk gün hiç sökülmedim ama bir gün sonra söküldüm ve 8 gün sürdü adetim yani normal şekilde. Şimdi yine adet dönemim geldi iki gün varken dün kahverengi bi leke vardı hastalandım zannettim ama hala sökülmedi ve peçeteye silerken kahve leke geliyor sadece sizce hamilelik olabilir mi ? Eczaneden bi test alsam doğru sonuca ulaşabilir miyim
Umarım öyle olur teşekkürlerBence geek yok . Yakınlaşma sonrası normal zamanda normal bi şekilde 8 gün süren adetin olmuş zaten. Bu ay öncesinde leke görmen de anormal bi durum yok ve adet olacaksındır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?