İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Başta sıkıntılı bi gebelik geçirince ufacık bi ağrı sızı sabaha kadar uyutmuyor şiddeti değilde korkusu Sanki bu hamilelikte bitecekmiş gibi bir türlü sevinemiyorsun önce kan testi takibi yapalım sonra keseyi göreyim sonra kalp atışını duyayım derken her zaman stres
Bu konuda çok haklısın başka hamileler yani uğraşmadan yaşayanlar bu durumları hiç bilmiyor ama bunada şükür Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.. Siteye her girdiğimde senin içinde dua ediyorum canım inşallah mide bulantılarından şikayet ettiğin günleri göricezz :)

Bakalım ne dicek hayırlısı inşallah Allahtan
Aynı şeyleri bende yaşıyordum canım
Kalp atışlarını duydun mu bilmiyorum ama sonrasında biraz rahatlama oluyor
Bide benim çok başım dönüyordu midemde çok bulanıyordu doktorum ne güzel dedi yaşadığın her belirtili hamileliğin iyiye gittiğini gösterir dedi.. Meseala bugün ağrıları hissedince sevindim

Yok daha duymadım nasip olursa Çarşamba tekrar çağırdı bakalım görülcek mi henüz 5+2 deyim inşallah herşey yolunda gitsin

@Meylen canim sana hamiş biri olarak sorim diyorlarya kiprikler karişiyo hamile omunca sende varmi öyle bir durum en azindan dogruluk payini bilelim
Bende olmadı valla bu ara fazla makyaj yapıyorum hiç öyle bişey görmedim ama kaşlarım çabuk uzadı ve şekilsizleşiyo o dikkatimi çekti

İnşallaaah canım benim. Çok sağol. Öğürmek istiyorum ben deeeeee
Halden anlayan birileriyle konuşmak çok daha iyi geliyor insana. Daha güçlü oluyor insan. Burda birbirimize çok iyi destek oluyoruz bence. Bu hasreti en iyi siz anlıyorsunuz.

Aynen öyle canım sosyal hayatımızda ki insanlarla paylaşmak istemediğimiz herşeye burda cevap buluyoruz şaka bir yana inşallah öğürtülü bir hamileliğin olmaz herşey iyi olur çünkü çok çok fena bide çalıştığın için herşey iptal emin ol hiç beklemediğin anda en güzel zamanda gelicek mucizen ahh ezan okunuyor amin aminn

Yok daha duymadım nasip olursa Çarşamba tekrar çağırdı bakalım görülcek mi henüz 5+2 deyim inşallah herşey yolunda gitsin
İnşallah canım
Ben geçen hafta 6+3 te gittim az duyuldu dedi umarım artar dedi dün yani 7+1de tekrar çağırdı bide iğne yaptı o 4 gün geçmek bilmedi. Kesin yine olmadı kürtaj yaparlar diye umutsuzluğa düşmüştüm derken pıt pıt attı çok şükür. Aslında daha dün bebiş 6+1 olmuş sat bizi yanıltmış:))

Demem o ki sende benzer bi durum yaşarsan üzülme benim gibi kendine zehir etme günlerini herşey güzel olur umarım :))

Yok canım geç duyulabileceğini biliyorum zaten ben Çarşamba günü bebiş görülsün yeter diyorum kalp atışı için çok erken sadece düşük tehlikesi gözüyle baktığı için doktor ipleri sıkı tutuyo o kadar ama geçen hafta Çarşamba ben keseyi gördüm bakalım bu hafta ne kadar olmuş :) sağlıkla gelsin hepsi Rabbim korusun

Eşimin tabiriyle bu hafta deniz atına benziyecek :)) Amin artık Allah'a emanetler

ZAtem adet olmuşsun ki ilişkiden sonra bu ay da adet olacaksın onun başlamasına yoranilirsin o lekelenmeyi

Günaydin kizlarr bu sabah kasık ağrısıyla uyandim hayrolsun inşallahh
Ya kızlar bende bişey danışmak istiyorum daha önce olmadı hiç benim bat yarın ve afedersiniz dün akşam yakınlaşmamış oldu eşimle çok feci iki kasığıma birden ağrı girdi hemen wc gittim ama ne kanama ne bişey olmadı adetim yaklaştı onun ağrısı olsa biraz kanama gelirdi 15 dk filan sürdü. Öyle kasılma gibi gaz sancısı gibi tuhaf bi ağrıydı sonra sıcak duşa girdim geçti sabah da bişeyim yoktu.kist filan olabilir mi acaba

canim ben uc defa yasadim dedigin seyi. ucunde de doktora gittigimde smear yapildi ve candida mantari cikti.tedavi ile gecti.

canim ben uc defa yasadim dedigin seyi. ucunde de doktora gittigimde smear yapildi ve candida mantari cikti.tedavi ile gecti.
Ayyy hadi ya adetim bitsin bende gideyim bi o zaman. Canım bide bu mantar adetlerin sancılı olmasını tetikler mi benim ağrım sızım hiç olmazdı geçen ay tansiyonum yükselecek derecede ağrılı geçirdim

canim seninki oyle diye bir sey yok. telaslanma ama. ben uc defa yasadim. normalde hicbir sikayetim yok ama iliski sirasinda ve sonrasinda dayanilmaz bor sanci. hemen doktora gittim ve ucunde de mantar cikti. adetlerim benim hep sancili oldugu icin onu etkiliyor mu bilmiyorum inan canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…