- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Başta sıkıntılı bi gebelik geçirince ufacık bi ağrı sızı sabaha kadar uyutmuyor şiddeti değilde korkusuTabii ki bu defa o korku oluşur. Ama benim dediklerim normal sınırlar çerçevesinde olanlar. Riskli bi durum olsa yine de şükür ederiz ama endişe duymamak mümkün değil tabii.
Eğer olabiliyorsa doktorunla sürekli irtibatta ol canım. Çarşamba günü de ayrıntılı bilgi alırsın zaten. İnşallah sağlıklı bir şekilde keyfini süre süre tamamlarsınız birlikte bu süreci
Aynı şeyleri bende yaşıyordum canımBakalım ne dicek hayırlısı inşallah Allahtan
Yok daha duymadım nasip olursa Çarşamba tekrar çağırdı bakalım görülcek mi henüz 5+2 deyim inşallah herşey yolunda gitsinAynı şeyleri bende yaşıyordum canım
Kalp atışlarını duydun mu bilmiyorum ama sonrasında biraz rahatlama oluyor
Bide benim çok başım dönüyordu midemde çok bulanıyordu doktorum ne güzel dedi yaşadığın her belirtili hamileliğin iyiye gittiğini gösterir dedi.. Meseala bugün ağrıları hissedince sevindim
Bende olmadı valla bu ara fazla makyaj yapıyorum hiç öyle bişey görmedim ama kaşlarım çabuk uzadı ve şekilsizleşiyo o dikkatimi çekti@Meylen canim sana hamiş biri olarak sorim diyorlarya kiprikler karişiyo hamile omunca sende varmi öyle bir durum en azindan dogruluk payini bilelim
İnşallaaah canım benim. Çok sağol. Öğürmek istiyorum ben deeeeeeBaşta sıkıntılı bi gebelik geçirince ufacık bi ağrı sızı sabaha kadar uyutmuyor şiddeti değilde korkusuSanki bu hamilelikte bitecekmiş gibi bir türlü sevinemiyorsun önce kan testi takibi yapalım sonra keseyi göreyim sonra kalp atışını duyayım derken her zaman stres
Bu konuda çok haklısın başka hamileler yani uğraşmadan yaşayanlar bu durumları hiç bilmiyor ama bunada şükürAllah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.. Siteye her girdiğimde senin içinde dua ediyorum canım inşallah mide bulantılarından şikayet ettiğin günleri göricezz :)
Teşekkür ederim canim kaşarin uzamasida hormonlarla alakalidir muhtemelenBende olmadı valla bu ara fazla makyaj yapıyorum hiç öyle bişey görmedim ama kaşlarım çabuk uzadı ve şekilsizleşiyo o dikkatimi çekti
Ya hep kirpiği karışık görünenler ne olacak . :)@Meylen canim sana hamiş biri olarak sorim diyorlarya kiprikler karişiyo hamile omunca sende varmi öyle bir durum en azindan dogruluk payini bilelim
Aynen öyle canım sosyal hayatımızda ki insanlarla paylaşmak istemediğimiz herşeye burda cevap buluyoruz şaka bir yana inşallah öğürtülü bir hamileliğin olmaz herşey iyi olur çünkü çok çok fena bide çalıştığın için herşey iptalİnşallaaah canım benim. Çok sağol. Öğürmek istiyorum ben deeeeee
Halden anlayan birileriyle konuşmak çok daha iyi geliyor insana. Daha güçlü oluyor insan. Burda birbirimize çok iyi destek oluyoruz bence. Bu hasreti en iyi siz anlıyorsunuz.
İnşallah canımYok daha duymadım nasip olursa Çarşamba tekrar çağırdı bakalım görülcek mi henüz 5+2 deyim inşallah herşey yolunda gitsin
Yok canım geç duyulabileceğini biliyorum zaten ben Çarşamba günü bebiş görülsün yeter diyorum kalp atışı için çok erken sadece düşük tehlikesi gözüyle baktığı için doktor ipleri sıkı tutuyo o kadar ama geçen hafta Çarşamba ben keseyi gördüm bakalım bu hafta ne kadar olmuş :) sağlıkla gelsin hepsi Rabbim korusunİnşallah canım
Ben geçen hafta 6+3 te gittim az duyuldu dedi umarım artar dedi dün yani 7+1de tekrar çağırdı bide iğne yaptı o 4 gün geçmek bilmedi. Kesin yine olmadı kürtaj yaparlar diye umutsuzluğa düşmüştüm derken pıt pıt attı çok şükür. Aslında daha dün bebiş 6+1 olmuş sat bizi yanıltmış:))
Demem o ki sende benzer bi durum yaşarsan üzülme benim gibi kendine zehir etme günlerini herşey güzel olur umarım :))
Herkese farklı bi etki veriyo demek ki ben kaşlarımı farkettim rimel sürüyorum kirpiklerim aynı yani :)Ya hep kirpiği karışık görünenler ne olacak . :)
Eşimin tabiriyle bu hafta deniz atına benziyecek :)) Amin artık Allah'a emanetlerYok canım geç duyulabileceğini biliyorum zaten ben Çarşamba günü bebiş görülsün yeter diyorum kalp atışı için çok erken sadece düşük tehlikesi gözüyle baktığı için doktor ipleri sıkı tutuyo o kadar ama geçen hafta Çarşamba ben keseyi gördüm bakalım bu hafta ne kadar olmuş :) sağlıkla gelsin hepsi Rabbim korusun
ZAtem adet olmuşsun ki ilişkiden sonra bu ay da adet olacaksın onun başlamasına yoranilirsin o lekelenmeyiMerhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. 20 Eylül’de erkek arkadaşımla bi yakınlaşmamız oldu aynı zamanda bakireyim de. İçime boşalmadı ama bazı şüphelerim var az miktar da olsa kaçmış olabilir mi diye. O tarihten sonra ekim ayında tam zamanında adet gördüm ilk gün hiç sökülmedim ama bir gün sonra söküldüm ve 8 gün sürdü adetim yani normal şekilde. Şimdi yine adet dönemim geldi iki gün varken dün kahverengi bi leke vardı hastalandım zannettim ama hala sökülmedi ve peçeteye silerken kahve leke geliyor sadece sizce hamilelik olabilir mi ? Eczaneden bi test alsam doğru sonuca ulaşabilir miyim
Ya kızlar bende bişey danışmak istiyorum daha önce olmadı hiç benim bat yarın ve afedersiniz dün akşam yakınlaşmamış oldu eşimle çok feci iki kasığıma birden ağrı girdi hemen wc gittim ama ne kanama ne bişey olmadı adetim yaklaştı onun ağrısı olsa biraz kanama gelirdi 15 dk filan sürdü. Öyle kasılma gibi gaz sancısı gibi tuhaf bi ağrıydı sonra sıcak duşa girdim geçti sabah da bişeyim yoktu.kist filan olabilir mi acabaGünaydin kizlarr bu sabah kasık ağrısıyla uyandim hayrolsun inşallahh
canim ben uc defa yasadim dedigin seyi. ucunde de doktora gittigimde smear yapildi ve candida mantari cikti.tedavi ile gecti.Ya kızlar bende bişey danışmak istiyorum daha önce olmadı hiç benim bat yarın ve afedersiniz dün akşam yakınlaşmamış oldu eşimle çok feci iki kasığıma birden ağrı girdi hemen wc gittim ama ne kanama ne bişey olmadı adetim yaklaştı onun ağrısı olsa biraz kanama gelirdi 15 dk filan sürdü. Öyle kasılma gibi gaz sancısı gibi tuhaf bi ağrıydı sonra sıcak duşa girdim geçti sabah da bişeyim yoktu.kist filan olabilir mi acaba
Ayyy hadi yacanim ben uc defa yasadim dedigin seyi. ucunde de doktora gittigimde smear yapildi ve candida mantari cikti.tedavi ile gecti.
canim seninki oyle diye bir sey yok. telaslanma ama. ben uc defa yasadim. normalde hicbir sikayetim yok ama iliski sirasinda ve sonrasinda dayanilmaz bor sanci. hemen doktora gittim ve ucunde de mantar cikti. adetlerim benim hep sancili oldugu icin onu etkiliyor mu bilmiyorum inan canim.Ayyy hadi ya(( adetim bitsin bende gideyim bi o zaman. Canım bide bı mantar adetlerin sancılı olmasını tetikler mi benim ağrım sızım hiç olmazdı geçen ay ya tansiyonum yükselecek derecede ağrılı geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?