İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hmm anladım daha ilk gecen ay sancılı adet geçirdim ve dün ilk ağrılı ilişkim oldu. Bende bitince bi görüneyim en iyisi. Tesekkür ederim yorumun için sağolasın :)

Kızlar bu yumurta akı akıntı olunca kesin yumurta var mı demek oluyor yoksa bu akıntı olup yumurtlama olmamış olabılır mi

Kızlar ovuslasyon test aldım netten geldi. Şuan adetimin 3. Günü ne zaman yapmaya başlıcam

Kızlar ovuslasyon test aldım netten geldi. Şuan adetimin 3. Günü ne zaman yapmaya başlıcam
Benimde bu ay olmazsa inşalalhh olurdaa bende almayi düşünüyorum ve arkanizdan geliyorumm pek bi bilgim yok adet bittikten 2 veya 3 cü günde başlaniyo diye duymuştum tabi sen yine araştir tatlim boşa gitmesin testlerin hadi hayirlısi bizlerede at yaptıkca test somuçlarini emi

Ay atarım inş birde çok uyguna aldım 20 ovuslasyon 4 gebelik testi 28 tlydi . Dün akşam şipariş verdim bugün geldi

7. Günde başlasak mı acaba? Hangi gün başlasam bilmiyorum ama her gün aynı saatte bak. Ben her gün akşam 6 da yapıcam
Şey nette diyorki günde bir tane yapıcaksınz oglen yapın diyor belki saat aralığı varmış 1 ve 6 gbi falan o saatlerde her gün bir saat belirleyip yapın diyor ama bilemiyorum yani

7. Günde başlasak mı acaba? Hangi gün başlasam bilmiyorum ama her gün aynı saatte bak. Ben her gün akşam 6 da yapıcam

Adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayın derim.Yumurtlama gördükten o günü ve sonraki 3 günü muhakkak değerlendirin.1 ay içinde her gün veya sık ilişkiniz olmuyorsa bir kaç gün üst üste ilişkiden sıkıntı olmuyor.Testlerinizi 12-16:00 arasında bir saatte yapın ve yapmadan 1-2 saat önce sıvu alımını durdurun.İyi şanşlar

Ay çok teşekkür ederiz valla

Yumurtlama görmek ne demek? Pozitifin ardından negatiflik mi

Ovülasyon testi alan arkadaşlar adetleriniz hangi uzunlukta olursa olsun 8.Günde başlamanız en güzeli Yetmesi açısından
1. Kural sıvı alımını azaltın en az 3 4 saat önceden
2. Kural sabah 10dan önce akşam 8den sonra yapmayın
3. Kural hep aynı damla sayısını kullanın 3se 3 4se 4 damla
4. Kural aynı saatte yapmaya çalışın
Bana sorarsanız en idaali 12 gibi tuvalete geçip su çay minimum seviyede tüketip 4 gibi yapmanız :)
Koyuyu yakalayana kadar 2 3 günde bir düzenli ilişki koyuyu yakaladığınız 3 gün peş peşe yapmanızı tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…