- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Hmm anladım daha ilk gecen ay sancılı adet geçirdim ve dün ilk ağrılı ilişkim oldu. Bende bitince bi görüneyim en iyisi. Tesekkür ederim yorumun için sağolasın :)canim seninki oyle diye bir sey yok. telaslanma ama. ben uc defa yasadim. normalde hicbir sikayetim yok ama iliski sirasinda ve sonrasinda dayanilmaz bor sanci. hemen doktora gittim ve ucunde de mantar cikti. adetlerim benim hep sancili oldugu icin onu etkiliyor mu bilmiyorum inan canim.
İnşaAllah:)Günaydin kizlarr bu sabah kasık ağrısıyla uyandim hayrolsun inşallahh
Benim de 2. Günü. Beraberiz . Bu ay Arkandan geliyorum sen ne yaparsanKızlar ovuslasyon test aldım netten geldi. Şuan adetimin 3. Günü ne zaman yapmaya başlıcam
Benimde bu ay olmazsa inşalalhh olurdaa bende almayi düşünüyorum ve arkanizdan geliyorumm pek bi bilgim yok adet bittikten 2 veya 3 cü günde başlaniyo diye duymuştum tabi sen yine araştir tatlim boşa gitmesin testlerin hadi hayirlısi bizlerede at yaptıkca test somuçlarini emiKızlar ovuslasyon test aldım netten geldi. Şuan adetimin 3. Günü ne zaman yapmaya başlıcam
7. Günde başlasak mı acaba? Hangi gün başlasam bilmiyorum ama her gün aynı saatte bak. Ben her gün akşam 6 da yapıcamKızlar ovuslasyon test aldım netten geldi. Şuan adetimin 3. Günü ne zaman yapmaya başlıcam
Tamam beraber başlayalım işteBenim de 2. Günü. Beraberiz . Bu ay Arkandan geliyorum sen ne yaparsan
Ay atarım inş birde çok uyguna aldım 20 ovuslasyon 4 gebelik testi 28 tlydi . Dün akşam şipariş verdim bugün geldiBenimde bu ay olmazsa inşalalhh olurdaa bende almayi düşünüyorum ve arkanizdan geliyorumm pek bi bilgim yok adet bittikten 2 veya 3 cü günde başlaniyo diye duymuştum tabi sen yine araştir tatlim boşa gitmesin testlerin hadi hayirlısi bizlerede at yaptıkca test somuçlarini emi
Şey nette diyorki günde bir tane yapıcaksınz oglen yapın diyor belki saat aralığı varmış 1 ve 6 gbi falan o saatlerde her gün bir saat belirleyip yapın diyor ama bilemiyorum yani7. Günde başlasak mı acaba? Hangi gün başlasam bilmiyorum ama her gün aynı saatte bak. Ben her gün akşam 6 da yapıcam
Valla iyi almissin canım sana zahmet paketin resmini atarmisinnAy atarım inş birde çok uyguna aldım 20 ovuslasyon 4 gebelik testi 28 tlydi . Dün akşam şipariş verdim bugün geldi
Hadi kizlar göreyim sizi olacak bu iş inşalalhh bu ay pes etmek yokkTamam beraber başlayalım işte
7. Günde başlasak mı acaba? Hangi gün başlasam bilmiyorum ama her gün aynı saatte bak. Ben her gün akşam 6 da yapıcam
Ay çok teşekkür ederiz vallaAdet bitiminden 2-3 gün sonra başlayın derim.Yumurtlama gördükten o günü ve sonraki 3 günü muhakkak değerlendirin.1 ay içinde her gün veya sık ilişkiniz olmuyorsa bir kaç gün üst üste ilişkiden sıkıntı olmuyor.Testlerinizi 12-16:00 arasında bir saatte yapın ve yapmadan 1-2 saat önce sıvu alımını durdurun.İyi şanşlar
Valla iyi almissin canım sana zahmet paketin resmini atarmisinn
Teşekkür ederim canım 10 tane var galibaaa hadi inşallahhh bol bol yumurtali çatlamali günler inşalallhhh
Yok canım her kutunun içinde 2 adet var ovuslasyon. İnşallah bakalım nasip te varsa olur inşallahTeşekkür ederim canım 10 tane var galibaaa hadi inşallahhh bol bol yumurtali çatlamali günler inşalallhhh
Yumurtlama görmek ne demek? Pozitifin ardından negatiflik miAdet bitiminden 2-3 gün sonra başlayın derim.Yumurtlama gördükten o günü ve sonraki 3 günü muhakkak değerlendirin.1 ay içinde her gün veya sık ilişkiniz olmuyorsa bir kaç gün üst üste ilişkiden sıkıntı olmuyor.Testlerinizi 12-16:00 arasında bir saatte yapın ve yapmadan 1-2 saat önce sıvu alımını durdurun.İyi şanşlar
Ben 30 ovu testi, 5 gebelik testi 38 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?