- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Çok pis gaza geldimOvülasyon testi alan arkadaşlar adetleriniz hangi uzunlukta olursa olsun 8.Günde başlamanız en güzeli Yetmesi açısından
1. Kural sıvı alımını azaltın en az 3 4 saat önceden
2. Kural sabah 10dan önce akşam 8den sonra yapmayın
3. Kural hep aynı damla sayısını kullanın 3se 3 4se 4 damla
4. Kural aynı saatte yapmaya çalışın
Bana sorarsanız en idaali 12 gibi tuvalete geçip su çay minimum seviyede tüketip 4 gibi yapmanız :)
Koyuyu yakalayana kadar 2 3 günde bir düzenli ilişki koyuyu yakaladığınız 3 gün peş peşe yapmanızı tavsiye ediyorum
4 te çıkıyorum okuldan. 6 iyidir bence benim için. Ne dersin??Ovülasyon testi alan arkadaşlar adetleriniz hangi uzunlukta olursa olsun 8.Günde başlamanız en güzeli Yetmesi açısından
1. Kural sıvı alımını azaltın en az 3 4 saat önceden
2. Kural sabah 10dan önce akşam 8den sonra yapmayın
3. Kural hep aynı damla sayısını kullanın 3se 3 4se 4 damla
4. Kural aynı saatte yapmaya çalışın
Bana sorarsanız en idaali 12 gibi tuvalete geçip su çay minimum seviyede tüketip 4 gibi yapmanız :)
Koyuyu yakalayana kadar 2 3 günde bir düzenli ilişki koyuyu yakaladığınız 3 gün peş peşe yapmanızı tavsiye ediyorum
Sen adet bitimi başlayabilirsin fazla alıp canım adetin uzun sürdü çünkü adet olmasanda yumurtlama olabiliyor biter bitmez sen başla senin durumun farklı burdayım hepinizin mutlu haberini alıcam inşallah :)Çok pis gaza geldimadet bitince buna benzer bi konuşma istiyorum canım. Gazı tazelemek lazım o zaman
Tamam o zaman 2 gibi tuvalete geç sıvı alma azalt 6 gibi yap kuzu4 te çıkıyorum okuldan. 6 iyidir bence benim için. Ne dersin??
30 tane almıştım canım. Peki canım. Kız senin tavsiyelere hamile kalırsam gelicem seni görmeye.Sen adet bitimi başlayabilirsin fazla alıp canım adetin uzun sürdü çünkü adet olmasanda yumurtlama olabiliyor biter bitmez sen başla senin durumun farklı burdayım hepinizin mutlu haberini alıcam inşallah :)
Nasıl akıntı canım?Iyi aksamlar kizlar merhaba..
Benim batima 5gün kaldi ama 2gün önce akintim basladi normalde adete 2gün kala baslardi ve karnim cok sis acaba umutlanmalimiyim?
Beklerim her zamannnn folik asit alıyorsun dimi ? Sorucam demiştin30 tane almıştım canım. Peki canım. Kız senin tavsiyelere hamile kalırsam gelicem seni görmeye.
Nasıl akıntı canım?
Hayır rahim canım kalınlaşıp dökülüyor şöyle bana dediki doktor o zaman kürtaj olunca 20 gün ilişki yaşama ama ilk ay korun adet olmuyorum diye hamile kalmam sanma kalırsın dedi ki arkadaşım söyledi iş yerinde kız kürtajdan 15 gün sonra hamile kalmış ki adeti 40 50 gün sonra görüyorsun yaniKızlar! Biliyorsunuz ki gebe kalamadım. Adet de olmadığıma göre yumurta çatlamadı bence. Ilaçla adet oldum ya şimdi, bu kanayan rahim mi yoksa yumurta da çatlamış mıdır sizce?
Akıntı bende sürekli var ama hamile kaldığım zaman sarıya dönüyo bunu çok net anladım Beyaz krem gibi başlayıp karın şişliğine gelince evet o oluyoIyi aksamlar kizlar merhaba..
Benim batima 5gün kaldi ama 2gün önce akintim basladi normalde adete 2gün kala baslardi ve karnim cok sis acaba umutlanmalimiyim?
O Yumurta çatlamadıysa kiste dönüşmüştür. Bu adetle atıladabilir atılmayadabilir. Çok karışık işlerHayır rahim canım kalınlaşıp dökülüyor şöyle bana dediki doktor o zaman kürtaj olunca 20 gün ilişki yaşama ama ilk ay korun adet olmuyorum diye hamile kalmam sanma kalırsın dedi ki arkadaşım söyledi iş yerinde kız kürtajdan 15 gün sonra hamile kalmış ki adeti 40 50 gün sonra görüyorsun yani
İnşallah hamilesindir canım. Başka belirtin var mı?Ah bi bilsem canim bazen böyle sivi gibi oluyo bazen daha kati oluyor ama koku falan yok
Almıyorum canım. Yazın miyositol positive vermişti bi doktor. Ondan kalma 12 tane var. Ona başladım bugün. Başka mı alayımBeklerim her zamannnn folik asit alıyorsun dimi ? Sorucam demiştin
Akıntı bende sürekli var ama hamile kaldığım zaman sarıya dönüyo bunu çok net anladım Beyaz krem gibi başlayıp karın şişliğine gelince evet o oluyo
İnşallah hamilesindir canım. Başka belirtin var mı?
Ee kız benim net ilk belirtim bel ağrısıydı nefesim kesiliyordu resmen bel ağrısından daha yeni geçti inşallah bebiştendir canımSuan rengi beyaz canim ama hani ne bilim bu aydan hic ümidim yok bide belim cok agriyor ama bel agrisini fitiga bahane buluyorum o her zaman geliyo agir kaldirdigin zaman falan ama bilemiyorum cok tuhaf hisler icindeyim
Oda iyiymiş nezaman aldın bilmiyorum ama adetten once baktığımda 23 tlydi şimdi 28 tl fiyatlar çıkmıştı galibaBen 30 ovu testi, 5 gebelik testi 38 lira
İnşallah hamilesindir canım. Başka belirtin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?