İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Oda iyiymiş nezaman aldın bilmiyorum ama adetten once baktığımda 23 tlydi şimdi 28 tl fiyatlar çıkmıştı galiba
2 hafta oldu alalı canım. En uygunu buydu. Kargo da ücretsiz. Ama bi gebelik testini kullanmıştım. İçinde idrarı topladığımız aparat yoktu.

Bu ay o kadar karisikki canim 17 sinde adet oldum 27 sinde iki yumurtam catladi 30 unda catlama ignesi oldum iki yumurta daha vardi hangisine gore adet olcam acaba ben

Bu ay o kadar karisikki canim 17 sinde adet oldum 27 sinde iki yumurtam catladi 30 unda catlama ignesi oldum iki yumurta daha vardi hangisine gore adet olcam acaba ben
Boşver adet olmayı. Inşallah gebe kalırsın canım. Ben kan vermeden önceki zamanlar idrar yapıyordum gölge çıkıyordu.. Hatta birinde silikti. Kandan sonra 12. Günde idrar yaptığımda sıfırdı. 13. Gün kan verdim 1.70 Di.
Sen idrar yapıyon mu?

CAnim yok yapmiyorum yaa keake yapsaydim testim yoktu kendimi kandirmim dedim ama simdi acaba ilactan mi diye merak edip icime kusku duscek netten 20 li aldim yarin gelcek yapmaya baslarim siliklesmeyi gorursem en azindan silindiginde yukselince anlarim

Eylülde iğneden 11 gün sonra erken test yaptığımda belli belirsiz gölge vardı. 13. Gün kan yapmıştım 0.6 çıkmıştı. Ben eylülde iğnenin yükselttiğini sonra indiğini düşünmüyorum. İğne her zaman yükseltmiyor yani bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…