Onu hiç bilmiyorum ama o bitince folidoce alabilirsin hem hafif hem b vitaminide var içindeAlmıyorum canım. Yazın miyositol positive vermişti bi doktor. Ondan kalma 12 tane var. Ona başladım bugün. Başka mı alayım
Ee kız benim net ilk belirtim bel ağrısıydı nefesim kesiliyordu resmen bel ağrısından daha yeni geçti inşallah bebiştendir canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım sende bebişin seninledirInsallah canimmm insallah bol bol dua et bizler icin.. son 5gün insallah
Amin canım. Inşallah gebesindir Senin de güzel haberlerini alırız.Allahim isteyen herkeze o güzel duyguyu nasip etsin allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım sende bebişin seninledir
Amin canım. Inşallah gebesindir Senin de güzel haberlerini alırız.
Onu hiç bilmiyorum ama o bitince folidoce alabilirsin hem hafif hem b vitaminide var içinde
Amin amin, hayırlı ise inşallah canımInsallah canim bu güzel kasim ayi sanada ugurlu gelir bebek isteyen herkeze ugurlu gelir siradan hamile kaliriz
Amin amin, hayırlı ise inşallah canım
Boyutu küçük mg iyi bebek için yeterli fazla folic asitte iyi değilHafif derken ?
Tamam canım. Bu bitince alırım o zaman. Çok sağol kuzum. Varsa başka bi şey yapam :)Boyutu küçük mg iyi bebek için yeterli fazla folic asitte iyi değil
2 hafta oldu alalı canım. En uygunu buydu. Kargo da ücretsiz. Ama bi gebelik testini kullanmıştım. İçinde idrarı topladığımız aparat yoktu.Oda iyiymiş nezaman aldın bilmiyorum ama adetten once baktığımda 23 tlydi şimdi 28 tl fiyatlar çıkmıştı galiba
Kullanımı nasıl canım?Boyutu küçük mg iyi bebek için yeterli fazla folic asitte iyi değil
Canim sna bisi sormak istiyorum catlama ignesi olmustun sanirim 5..88 likte aonucun vardi catlama ignesinin kacinci gunuydu acabaYumurtlama görmek ne demek? Pozitifin ardından negatiflik mi
10. Günü canım. Yaptın mı test sen?Canim sna bisi sormak istiyorum catlama ignesi olmustun sanirim 5..88 likte aonucun vardi catlama ignesinin kacinci gunuydu acaba
Yok canim daha 7. Gunum ama etkisinin gecip gecmedigini anlamak icin idrar testiyle takip etsemiydim diye dusundum ya siliklesmeleri gorurdum10. Günü canım. Yaptın mı test sen?
Boşver adet olmayı. Inşallah gebe kalırsın canım. Ben kan vermeden önceki zamanlar idrar yapıyordum gölge çıkıyordu.. Hatta birinde silikti. Kandan sonra 12. Günde idrar yaptığımda sıfırdı. 13. Gün kan verdim 1.70 Di.Bu ay o kadar karisikki canim 17 sinde adet oldum 27 sinde iki yumurtam catladi 30 unda catlama ignesi oldum iki yumurta daha vardi hangisine gore adet olcam acaba ben
CAnim yok yapmiyorum yaa keake yapsaydim testim yoktu kendimi kandirmim dedim ama simdi acaba ilactan mi diye merak edip icime kusku duscek netten 20 li aldim yarin gelcek yapmaya baslarim siliklesmeyi gorursem en azindan silindiginde yukselince anlarimBoşver adet olmayı. Inşallah gebe kalırsın canım. Ben kan vermeden önceki zamanlar idrar yapıyordum gölge çıkıyordu.. Hatta birinde silikti. Kandan sonra 12. Günde idrar yaptığımda sıfırdı. 13. Gün kan verdim 1.70 Di.
Sen idrar yapıyon mu?
Eylülde iğneden 11 gün sonra erken test yaptığımda belli belirsiz gölge vardı. 13. Gün kan yapmıştım 0.6 çıkmıştı. Ben eylülde iğnenin yükselttiğini sonra indiğini düşünmüyorum. İğne her zaman yükseltmiyor yani bence.CAnim yok yapmiyorum yaa keake yapsaydim testim yoktu kendimi kandirmim dedim ama simdi acaba ilactan mi diye merak edip icime kusku duscek netten 20 li aldim yarin gelcek yapmaya baslarim siliklesmeyi gorursem en azindan silindiginde yukselince anlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?