İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İçini ferah tut. İnşallah hayırlı ise olur canım. Test yaptığında silik görürsen bile her ihtimale karşı inancını çok yüksek tutma. Sonrasında üzülme diye diyorum bekle sadece canım. Sabırla bekle

Yok canim suan silik cizgi cikcagini tahmin ediyorun ignenin etkisi yabi yarin 8. Gun ama yarin uapip silik ciksa erteai gun yine yaparim giderek siliklesirse sorun yok

canlarim benm cok hastayim 2 gundur kalomu kipirtamiyorm sizlerde yoksunuz ve moralim cok bozuktu cok sukur esimle sorunlari cozduk ilginiz icin gercekten sag olun
Çok geçmiş olsun canım vallahi çok merak ettik seni sevindim sorunlarini hallettiğine inşallh tekrar dan yaşamazsin canım benim son olur

Çok geçmiş olsun canım vallahi çok merak ettik seni sevindim sorunlarini hallettiğine inşallh tekrar dan yaşamazsin canım benim son olur
amin insallah canm . zaten onun yuzunden hasta oldum agla agla. artk maf oldum .aldatmadim diyor ama kadinla arkadasligini kabul etti salaklik ettim dedi iki gun boyunca surun du biraz annesi falan araya girdi na yapacak haliyle yuvanizi tikmayin diyeck nese umarim bidaha yasmayiz sen naslsln canm var mi gelismeler

7. Günde başlasak mı acaba? Hangi gün başlasam bilmiyorum ama her gün aynı saatte bak. Ben her gün akşam 6 da yapıcam
Aksam yapmayim 12 ile 4 arasi lh hormonu en yuksek seviyede oluyor ve yapmadan en az 2 saat once sivi alimi olmasin

Ay kıyamam canımm çok çok gelmiş geçmiş olsunn ben bekliyorum daha 8 gün var bata bugun kasık ağrısıyla uyandim başkada bişey yok erken daha zatn ama olmadi gibi içime öyle doğuyo bakalim

Ay kıyamam canımm çok çok gelmiş geçmiş olsunn ben bekliyorum daha 8 gün var bata bugun kasık ağrısıyla uyandim başkada bişey yok erken daha zatn ama olmadi gibi içime öyle doğuyo bakalim
kasik agrisi tam yumurtalikta oluyorsa gebelik belirtisi . olabilir canm inss gebeain

Günaydin kizlar ..

Benim akintilatim cogaldi ara ara böyle su gibi geliyor anlamadim ben bu durumdan hic birsey böyle olipte hamile kalan var mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…