Günde 1 tokKullanımı nasıl canım?
Merci canım :)Günde 1 tok
İçini ferah tut. İnşallah hayırlı ise olur canım. Test yaptığında silik görürsen bile her ihtimale karşı inancını çok yüksek tutma. Sonrasında üzülme diye diyorumCAnim yok yapmiyorum yaa keake yapsaydim testim yoktu kendimi kandirmim dedim ama simdi acaba ilactan mi diye merak edip icime kusku duscek netten 20 li aldim yarin gelcek yapmaya baslarim siliklesmeyi gorursem en azindan silindiginde yukselince anlarim
Valla ben de çok merak ediyorum. Umarım iyidir.A Annelerin en yorgunu kizz nerelerdesin senn
Yok canim suan silik cizgi cikcagini tahmin ediyorun ignenin etkisi yabi yarin 8. Gun ama yarin uapip silik ciksa erteai gun yine yaparim giderek siliklesirse sorun yokİçini ferah tut. İnşallah hayırlı ise olur canım. Test yaptığında silik görürsen bile her ihtimale karşı inancını çok yüksek tutma. Sonrasında üzülme diye diyorumbekle sadece canım. Sabırla bekle
Tamam canım. Beni de haberdar et.Yok canim suan silik cizgi cikcagini tahmin ediyorun ignenin etkisi yabi yarin 8. Gun ama yarin uapip silik ciksa erteai gun yine yaparim giderek siliklesirse sorun yok
Ederim canim cok sik idrara cikma var su icmedigim halde galiba igneden bunlarTamam canım. Beni de haberdar et.
Aslinda sayfaya giriyo gözüküyo ama inşalalh iyidirValla ben de çok merak ediyorum. Umarım iyidir.
İnşaAllah kızlar ben de merak ediyorum.Aslinda sayfaya giriyo gözüküyo ama inşalalh iyidir
Çok geçmiş olsun canım vallahi çok merak ettik seni sevindim sorunlarini hallettiğine inşallh tekrar dan yaşamazsin canım benim son olurcanlarim benm cok hastayim 2 gundur kalomu kipirtamiyorm sizlerde yoksunuz ve moralim cok bozuktu cok sukur esimle sorunlari cozduk ilginiz icin gercekten sag olun
amin insallah canm . zaten onun yuzunden hasta oldum agla agla. artk maf oldum .aldatmadim diyor ama kadinla arkadasligini kabul etti salaklik ettim dedi iki gun boyunca surun du biraz annesi falan araya girdi na yapacak haliyle yuvanizi tikmayin diyeck nese umarim bidaha yasmayiz sen naslsln canm var mi gelismelerÇok geçmiş olsun canım vallahi çok merak ettik seni sevindim sorunlarini hallettiğine inşallh tekrar dan yaşamazsin canım benim son olur
Aksam yapmayim 12 ile 4 arasi lh hormonu en yuksek seviyede oluyor ve yapmadan en az 2 saat once sivi alimi olmasin7. Günde başlasak mı acaba? Hangi gün başlasam bilmiyorum ama her gün aynı saatte bak. Ben her gün akşam 6 da yapıcam
Ay kıyamam canımm çok çok gelmiş geçmiş olsunn ben bekliyorum daha 8 gün var bata bugun kasık ağrısıyla uyandim başkada bişey yok erken daha zatn ama olmadi gibi içime öyle doğuyo bakalimamin insallah canm . zaten onun yuzunden hasta oldum agla agla. artk maf oldum .aldatmadim diyor ama kadinla arkadasligini kabul etti salaklik ettim dedi iki gun boyunca surun du biraz annesi falan araya girdi na yapacak haliyle yuvanizi tikmayin diyeck nese umarim bidaha yasmayiz sen naslsln canm var mi gelismeler
kasik agrisi tam yumurtalikta oluyorsa gebelik belirtisi . olabilir canm inss gebeainAy kıyamam canımm çok çok gelmiş geçmiş olsunn ben bekliyorum daha 8 gün var bata bugun kasık ağrısıyla uyandim başkada bişey yok erken daha zatn ama olmadi gibi içime öyle doğuyo bakalim
İnşallaah canim evet tam olarak ordaydi ağri bide acayşp yatasim var 3 gün ellemeseler yatarimkasik agrisi tam yumurtalikta oluyorsa gebelik belirtisi . olabilir canm inss gebeain
ay inss cektigin agri yerlesme agrisifir cok istiyorm rabbim senin ve kizlarin yuzunu guldurİnşallaah canim evet tam olarak ordaydi ağri bide acayşp yatasim var 3 gün ellemeseler yatarimdiyorum kendimee
Abla senin yasadiklarini gordum Allah bi daha yasatmasin insallah bu arada adet oldunmukasik agrisi tam yumurtalikta oluyorsa gebelik belirtisi . olabilir canm inss gebeain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?