- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Bat ne zaman canım ? Acaba yumurtlama akıntısı olabilir miGünaydin kizlar ..
Benim akintilatim cogaldi ara ara böyle su gibi geliyoranlamadim ben bu durumdan hic birsey böyle olipte hamile kalan var mi acaba ?
Bat ne zaman canım ? Acaba yumurtlama akıntısı olabilir mi
Ha öyle koku olmuyo bende yumurtlama döneminde bilmediğim için öyle düşünmüştüm bence bat bekle hormonlar yanıltabiliyır bazen çünkü üzülüyoruz sonraCanim bat pazar günü yumurtlama olsa kokmasi lazim degil mi cünkü normalde yumurtladigim zaman felaket bi koku oluyo bende
Ha öyle koku olmuyo bende yumurtlama döneminde bilmediğim için öyle düşünmüştüm bence bat bekle hormonlar yanıltabiliyır bazen çünkü üzülüyoruz sonra
Umut fakirin ekmeği demişler haklısın. O beklemek de yoruyor gerçi. Hayırlısı olsun hakkımızdaYok canim bat i bekliorum ama iste yinede insan ümitlene biliyor
Umut fakirin ekmeği demişler haklısın. O beklemek de yoruyor gerçi. Hayırlısı olsun hakkımızda
Bizimde ilişkinin üzerinden 9 gun geçti ilişkiden 2 3 gun sonra gece şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım baya bi sürdü 7. Güne kadar adet sancısı gibi kasık ağrılarım oldu kıpırdasam batma oluyodu kasığımda akıntım olmazdı hep kuru olurdum akıntım da başladı kremsi az az halbuki yumurtlamaya yakın başlardı akıntım kremsi şekilde sonra şeffafa dönerdi kesintisiz 3gün başım ağrıdı kasık ağrımda 7.günden sonra hafifledi şuan arada batma gibi hissediyorum o kadar göğüslerimde dünden beri hassaslaşmaya başladı psikolojik mi yoksa gerçek mi artık ayırt edemiyorum sadece çok umutlu değilim çünkü adetim 6gun sürdü 8.gunu ilişkimiz oldu ve ben 45 günde bir adet oluyorum 28 29. Günlerde geliyo şeffaf akıntım akıntıdan 14gün sonra adet oluyorum adetin 17. Günündeyim şuan nolucak bakalım önümde cok uzın bi zaman var adetten hemen sonra hamile kalınabiliyomuş inşallah öyle bişeydir değildir diye düşünüyorum yinede takipteyim yumurtlamayı
İnşallah cnm gerçekten zor bekledikçe dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin oldu mu olmadı mı bu ağrı neyin nesi o ne bu neden oldu ikilemde kalmak o kadar zorki emin olamamak bide adet döngümde cok uzun ama düzenli en azından yumurtlama falan oluyo tarihler tutuyo ikinci hamileliğimde daha cok düzensizdi daha uzundu o zaman yumurtlamam bile belli olmuyodu ben adetimi beklerken daha yeni 34. Gunde hamile kalmışım üstelik hiçbi yumurtlama belirtisi akıntısı hiçbişey yoktu olmazları olduran rabbim yüzümüze güler insallah yineBeklemek cok zor oluyor insallah hayirlara vesiledir bu agrilarin ve bebisin seninledir
kasik agrisi tam yumurtalikta oluyorsa gebelik belirtisi . olabilir canm inss gebeain
canim umudunu kırmak istemem ama daha çok erken test için ve bu kaset testler bekledikce kalan idrarla böyle oluyo dilerimki vardir inşalalhh bi kaç gün daha bekle tekrarla testiniadetime 6 gün kala akşam test yaptım bir şey yoktu , 1 gün sonra bir daha bir bakayım dedim, test bu şekil olmuş? yani 1 gün önce yaptığım aynı testte sonradan çizgi çıkmış ?
evet canım akşam gidicem nasip olursa :)
Bizleride haberdar et o minik kalp atişarini bizim içinde dinle güzel haberlerle bekliyoruz seni:)evet canım akşam gidicem nasip olursa :)
Testlerde 5 dakikadan sonra çıkan sonuç yanlış sonuç oluyor bence 2 gün sonra sabah ilk idrarınla tekrar dene. Zaten varsa ufak bir çizgi oluşuradetime 6 gün kala akşam test yaptım bir şey yoktu , 1 gün sonra bir daha bir bakayım dedim, test bu şekil olmuş? yani 1 gün önce yaptığım aynı testte sonradan çizgi çıkmış ?
İnşallah cnm gerçekten zor bekledikçe dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin oldu mu olmadı mı bu ağrı neyin nesi o ne bu neden oldu ikilemde kalmak o kadar zorki emin olamamak bide adet döngümde cok uzun ama düzenli en azından yumurtlama falan oluyo tarihler tutuyo ikinci hamileliğimde daha cok düzensizdi daha uzundu o zaman yumurtlamam bile belli olmuyodu ben adetimi beklerken daha yeni 34. Gunde hamile kalmışım üstelik hiçbi yumurtlama belirtisi akıntısı hiçbişey yoktu olmazları olduran rabbim yüzümüze güler insallah yine
Insallah canim güzel haberini bekliorum
Bizleride haberdar et o minik kalp atişarini bizim içinde dinle güzel haberlerle bekliyoruz seni:)
aminnn bakalım kuzu inşallah sende bu ay güzel bi haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?