- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Acayip derece etkiliyor hemde inan bu ay daha yymurtlamama coook var hiç umursamıcam dedim noldu bi kaç ağrı belirti oldu baktım tabi ilişkiden sonraki gunlerde olumca içime umut oluyo normalde olsa umursamazdım ama işte takıyo insan illa kafayı hayırlısı olsun inşallah yaInsallah canim allahim osteyen herkeze nasip etsin bide söyle bisey var ben mesela kendini normalde hic dinlemezken simdi en ufacik seyde acaba hamilemiyim diyorum ve buda bence herseyi etkiliyor
pazar mı ? canım bekle en az 2 gün daha cuma yaparsın çıkmazsa acaba mı diyo insanInsallah canim test yapsam mi diye düsünüyorum kafamda deli sorular
Acayip derece etkiliyor hemde inan bu ay daha yymurtlamama coook var hiç umursamıcam dedim noldu bi kaç ağrı belirti oldu baktım tabi ilişkiden sonraki gunlerde olumca içime umut oluyo normalde olsa umursamazdım ama işte takıyo insan illa kafayı hayırlısı olsun inşallah ya
pazar mı ? canım bekle en az 2 gün daha cuma yaparsın çıkmazsa acaba mı diyo insan
çok iyi anlıyorum ama inan erken öğrenmekte kötüAynen canim pazar günü bat'im ben bekligim ya eger günüm gecerse yaparim ama iste dayana bilsem keske
çok iyi anlıyorum ama inan erken öğrenmekte kötühep bekliyosun yani
işte o zaman geçmiyo haftalar duruyo sankiCanim bizim burda zaten hani ne kadar erken ögrenirsem ögrenim bebek 7haftalik olmadan doktora gidemiyosun
işte o zaman geçmiyo haftalar duruyo sankisabırsızım net yani
ayy yerim onuKiz test almaya utaniyorum artik :) o sabirsizligi cok iyi biliyorum canim 9ay 13gün sabirsizlikla bekledim Rüya'yi :)
ayy yerim onuinşallah bende görürüm o günleri
ay kuzum bacaksız hanıma bak senInsallah canim insallah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder allahim .. rüya hanimda bana kiziyor herkezin kardesi varmis onun neden yokmus ah cocugum bilmiyorki annesi ne kadar ugrasiyor :)
ay kuzum bacaksız hanıma bak senoluncada kıskanır
Kiz varya beni babasiyla bile paylasmiyor kardesi olunca ne yapicak bakalim allah nasip ederde o günleri görürsem beni cok zorlicak
inşallah Allah nasip etsin canım en yakın zamanda
Oyyy maşallah kuzuyahem sever hem kıskanır kardeşini . :) Rüya ismini çok seviyorum nasip olursa kızım olursa ismini Rüya düşünüyoruz . Adıyla, sağlıkla büyüsün kuzu .Kiz varya beni babasiyla bile paylasmiyor kardesi olunca ne yapicak bakalim allah nasip ederde o günleri görürsem beni cok zorlicak
Bekliyoruz güzel haberleriniziçok iyi anlıyorum ama inan erken öğrenmekte kötühep bekliyosun yani
en çok bel ağrısı adet olcam hissi kasıkta batma oldu kuzumInsallah canim.
Canim sende belirti olarak karin sisligi falanda varmiydi
sağol canım benim inşallahBekliyoruz güzel haberlerinizikuzum
Oyyy maşallah kuzuyahem sever hem kıskanır kardeşini . :) Rüya ismini çok seviyorum nasip olursa kızım olursa ismini Rüya düşünüyoruz . Adıyla, sağlıkla büyüsün kuzu .
Aminnn İnşaAllah:) Ayy inadını yerim tek olsun da inadı da olsun ama fazla değil tabi :)Tsk ederiz teyzesi allahim insallah hepimize nasip eder. Ama benim Rüya cok inat insallah seninki benimki gibi olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?