İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Insallah canim allahim osteyen herkeze nasip etsin bide söyle bisey var ben mesela kendini normalde hic dinlemezken simdi en ufacik seyde acaba hamilemiyim diyorum ve buda bence herseyi etkiliyor
Acayip derece etkiliyor hemde inan bu ay daha yymurtlamama coook var hiç umursamıcam dedim noldu bi kaç ağrı belirti oldu baktım tabi ilişkiden sonraki gunlerde olumca içime umut oluyo normalde olsa umursamazdım ama işte takıyo insan illa kafayı hayırlısı olsun inşallah ya

ayy yerim onu inşallah bende görürüm o günleri

Insallah canim insallah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder allahim .. rüya hanimda bana kiziyor herkezin kardesi varmis onun neden yokmus ah cocugum bilmiyorki annesi ne kadar ugrasiyor :)

Insallah canim insallah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder allahim .. rüya hanimda bana kiziyor herkezin kardesi varmis onun neden yokmus ah cocugum bilmiyorki annesi ne kadar ugrasiyor :)
ay kuzum bacaksız hanıma bak sen oluncada kıskanır

Kiz varya beni babasiyla bile paylasmiyor kardesi olunca ne yapicak bakalim allah nasip ederde o günleri görürsem beni cok zorlicak
Oyyy maşallah kuzuyahem sever hem kıskanır kardeşini . :) Rüya ismini çok seviyorum nasip olursa kızım olursa ismini Rüya düşünüyoruz . Adıyla, sağlıkla büyüsün kuzu .

Oyyy maşallah kuzuyahem sever hem kıskanır kardeşini . :) Rüya ismini çok seviyorum nasip olursa kızım olursa ismini Rüya düşünüyoruz . Adıyla, sağlıkla büyüsün kuzu .

Tsk ederiz teyzesi allahim insallah hepimize nasip eder. Ama benim Rüya cok inat insallah seninki benimki gibi olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…