en çok bel ağrısı adet olcam hissi kasıkta batma oldu kuzum
Aminnn İnşaAllah:) Ayy inadını yerim tek olsun da inadı da olsun ama fazla değil tabi :)
Sizin ikinci cocuk onceden korundunuz mu spiral yada hapKiz test almaya utaniyorum artik :) o sabirsizligi cok iyi biliyorum canim 9ay 13gün sabirsizlikla bekledim Rüya'yi :)
Sizin ikinci cocuk onceden korundunuz mu spiral yada hap
kalbine mi dogdu kuzum bugun cok sukur hastaladm ama hic agrim yok cok hastayim grip den dolayi ilac ve bitki cayi ictim ondan oldu herhaldeAbla senin yasadiklarini gordum Allah bi daha yasatmasin insallah bu ar
ada adet oldun mu
ewett canm cok sag ol suanda cok kotuyum yemek bile yapamiyorum mecburen ilac kullandim atesim cok vardi ilaclardan sonra hastalandim kuzumA Annelerin en yorgunu kiz nerelerdesin sen merak ettim seni gecmis olsun hasta olmussun galiba
ewett canm cok sag ol suanda cok kotuyum yemek bile yapamiyorum mecburen ilac kullandim atesim cok vardi ilaclardan sonra hastalandim kuzum
Kocalık bey gelirse gidicem inşallah@Meylen canim güzel haberini bekliorum
vala ara ara bembw kanama oluyor. peceteyi kirleteck kadar hafif bir kanama agrisiz geciyo galiba regl olsa gwrwkDikkat et canim kendine, regl oldun mu
Vericem kuzu bakalım eşim daha gelmedi
Kocalık bey gelirse gidicem inşallah
vala ara ara bembw kanama oluyor. peceteyi kirleteck kadar hafif bir kanama agrisiz geciyo galiba regl olsa gwrwk
1 1.30 saati bulacak galiba ay valla bende merak ediyorum fazlasıyla yazıcam mutlaka kuzuInsallah bi an önce gelirde gidersiniz valla cok merak ediyorum
1 1.30 saati bulacak galiba ay valla bende merak ediyorum fazlasıyla yazıcam mutlaka kuzu
5+4teyim canımSmdi lac haftalik oldu allahin iznyle
5+4teyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?