İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canim sende durumlar nasil
Ben ilaçla adet oldum canım. 3. Gün bugün. Bitince ovu testleriyle takip ederim artık. Bu ay eşimi dinleyip doktora gitmeyeceğiz iğne için.
Ama Alerjim hortladı yine. Gittim doktora ilaç aldım yine. Bu halde nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Hiç iyi değilim

Üzülme canim allahim ol dedigi zaman olur ben kizimda hamileymisim haberim yok belim cok agridi icin sabah aksam bi fil ilac ictim ve lakin zaten korunma hapida iciyordum bi baktim adettim gecti dedim ki aa bu ilaclardan sonra kuzenim dedi hülya test al yap belki bebek vardir diye anaaa bi bakarim cift cizgi.. allahim ne zaman derse o zaman olur biz istersek sabah aksam ugrasalim ol derse olur. Sakin üzülme

Valla canim takma bu isler piskolijyle cok alakali takmayinca oluyo inan bende gun sayiyorum artik bunaldim

Selam kizlarr allahim günler geçmiyo yahuuu benimle yakin tarihte olan arkadaşim vardi adini hatirlayamiyorum şimdi bat batlarimiz çok yakindi ne durumdasin. Canim belirti falan varmi bişeyler @Meylen bekliyorum güzel haberlerini Allahin izniyle

Üzülmüyorum da canım bu alerji birden peyda oldu. Nefes alamıyorum hiç. Gebelikte daha çok artıyormuş. Napıcağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…