- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Ben ilaçla adet oldum canım. 3. Gün bugün. Bitince ovu testleriyle takip ederim artık. Bu ay eşimi dinleyip doktora gitmeyeceğiz iğne için.Canim sende durumlar nasil
Hadi bakalım. Bekliyoruz güzel haberlerini :)Vericem kuzu bakalım eşim daha gelmedi
Gecmis olsun abla neyse en azindan aklindan cikti hastalanmissin valla ben insallah hastlanmam ama bi tuafim bu ay zaten hersey bi garipkalbine mi dogdu kuzum bugun cok sukur hastaladm ama hic agrim yok cok hastayim grip den dolayi ilac ve bitki cayi ictim ondan oldu herhalde
Ben ilaçla adet oldum canım. 3. Gün bugün. Bitince ovu testleriyle takip ederim artık. Bu ay eşimi dinleyip doktora gitmeyeceğiz iğne için.
Ama Alerjim hortladı yine. Gittim doktora ilaç aldım yine. Bu halde nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Hiç iyi değilim
Valla canim takma bu isler piskolijyle cok alakali takmayinca oluyo inan bende gun sayiyorum artik bunaldimBen ilaçla adet oldum canım. 3. Gün bugün. Bitince ovu testleriyle takip ederim artık. Bu ay eşimi dinleyip doktora gitmeyeceğiz iğne için.
Ama Alerjim hortladı yine. Gittim doktora ilaç aldım yine. Bu halde nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Hiç iyi değilim
Ben test yapmadim canim netten aldim gelmedi gelmediginede seviniyorum ne kadar gec o kadar iyi igneden sonraki 8. Gunum du bugun yalanci pozitif cikabilirmisVericem kuzu bakalım eşim daha gelmedi
Çok geçmiş olsun canım. Sorunları halletmenize çok sevindim. Allah bi daha yaşatmasın inşallah. :*ewett canm cok sag ol suanda cok kotuyum yemek bile yapamiyorum mecburen ilac kullandim atesim cok vardi ilaclardan sonra hastalandim kuzum
Selam kizlarr allahim günler geçmiyo yahuuu benimle yakin tarihte olan arkadaşim vardi adini hatirlayamiyorum şimdi bat batlarimiz çok yakindi ne durumdasin. Canim belirti falan varmi bişeyler @Meylen bekliyorum güzel haberlerini Allahin izniyle
Üzülmüyorum da canım bu alerji birden peyda oldu. Nefes alamıyorum hiç. Gebelikte daha çok artıyormuş. Napıcağımı bilemiyorum.Üzülme canim allahim ol dedigi zaman olur ben kizimda hamileymisim haberim yok belim cok agridi icin sabah aksam bi fil ilac ictim ve lakin zaten korunma hapida iciyordum bi baktim adettim gecti dedim ki aa bu ilaclardan sonra kuzenim dedi hülya test al yap belki bebek vardir diye anaaa bi bakarim cift cizgi.. allahim ne zaman derse o zaman olur biz istersek sabah aksam ugrasalim ol derse olur. Sakin üzülme
Ben takmıyorum kız. Geçen aylardan dersimi aldım. Hastalık canımı sıkıyor.Valla canim takma bu isler piskolijyle cok alakali takmayinca oluyo inan bende gun sayiyorum artik bunaldim
Üzülmüyorum da canım bu alerji birden peyda oldu. Nefes alamıyorum hiç. Gebelikte daha çok artıyormuş. Napıcağımı bilemiyorum.
15 kasimBat ne zaman canim ?
Çok geçmiş olsun canım yaaBen takmıyorum kız. Geçen aylardan dersimi aldım. Hastalık canımı sıkıyor.
15 kasim
Hımm sendin demekki canim varmi belirtğ faln bişeyler bende pek bişey yokBenimde 11kasim
İnşallah yaaa.Belkide olmaz canim belki o zamana gecer alerjin hiic belli olmaaaz
Sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım yaa
Hımm sendin demekki canim varmi belirtğ faln bişeyler bende pek bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?