İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canim akintim cok bel agrim var ama onu saymiyorum o hep var ara ara kasiklarimda igne batar gibi oluyor. Peki ya sende varmi beöirtiler
Aşiri uyuklama bide çok nadir sağ kasiğima batmalar var akintim biraz artti gibi beyaz kremsi gibi galiba adet belirtileri pöff yemesem keşke bu ay kırmizi karti

Gecmis olsun abla neyse en azindan aklindan cikti hastalanmissin valla ben insallah hastlanmam ama bi tuafim bu ay zaten hersey bi garip
ins hamile olursun canm allah emekleeinizi bosa cikartmasin gercekten bu isler kismet isi az once bir yerde okudum kadin hem korunuyor hem emziriyor bi bakmis hamile. inss sende bu mucizeleri duyarsin ben hastalandigima ccok sewindim rahatladim

Benim adetime 5gün var ve şiddetli sol kasık ve bel ağrılarım var. Kabızlıktan bahsetmiyorum bile. Ha bide göğüslerde dolgunluk. Umarım adet belirtileri değildir
Merhaba benjmde ara ara kasik agrim oluyo belim surekli agriyo hergun adet oldun diye lavobaya gidiyorum ama akintim geliyo bata da 7 gun var 2 gundurde kabizlik basladi insallah hamileyimdir :)

Batıma 7 gün kaldı kızlar.Yürürken otururken alışverişte poşet taşırken hep yumurtalıklarımda özellikle soldakinde batma var.
Umarım hamilelik belirtisidir.1 sene oldu inşallah herkes güzel haberler alır bu ay.

ins hamile olursun canm allah emekleeinizi bosa cikartmasin gercekten bu isler kismet isi az once bir yerde okudum kadin hem korunuyor hem emziriyor bi bakmis hamile. inss sende bu mucizeleri duyarsin ben hastalandigima ccok sewindim rahatladim
İnsallah yaa abla istiyorum ama beklemekten cok yoruldum bi umut ediyosun aonra hastalaniyosyn igne vuruldugum icin anlayamiyorum aslinda idrara sik cikmam ve akintim fazla bi belirti olabilir ama emin olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…