- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Ben normalde de sık idrara çıkarım. Iğneden dolayı farklı bi durum oluşmadı bende.Benimde bat 15 kasim normalde ama catlama ignesine gore 13 kasim ben cok sik idrara cikiyorum igneden mi acaba
Aşiri uyuklama bide çok nadir sağ kasiğima batmalar var akintim biraz artti gibi beyaz kremsi gibi galiba adet belirtileri pöff yemesem keşke bu ay kırmizi kartiCanim akintim cok bel agrim var ama onu saymiyorum o hep var ara ara kasiklarimda igne batar gibi oluyor. Peki ya sende varmi beöirtiler
amin canim inss bir daha yasamayiz yoksa kahrolurumÇok geçmiş olsun canım. Sorunları halletmenize çok sevindim. Allah bi daha yaşatmasın inşallah. :*
ins hamile olursun canm allah emekleeinizi bosa cikartmasin gercekten bu isler kismet isi az once bir yerde okudum kadin hem korunuyor hem emziriyor bi bakmis hamile. inss sende bu mucizeleri duyarsin ben hastalandigima ccok sewindim rahatladimGecmis olsun abla neyse en azindan aklindan cikti hastalanmissin valla ben insallah hastlanmam ama bi tuafim bu ay zaten hersey bi garip
Merhaba benjmde ara ara kasik agrim oluyo belim surekli agriyo hergun adet oldun diye lavobaya gidiyorum ama akintim geliyo bata da 7 gun var 2 gundurde kabizlik basladi insallah hamileyimdir :)Benim adetime 5gün var ve şiddetli sol kasık ve bel ağrılarım var. Kabızlıktan bahsetmiyorum bile. Ha bide göğüslerde dolgunluk. Umarım adet belirtileri değildir
Geçmi döllendi acabaa yada normal miymiş bişey demedimiKızlar kese 13 mm olmuş bebeğe erken daha dedi10 gün sonra çağırdı
Yok canım sata uyumlu sıkıntı yok :)Geçmi döllendi acabaa yada normal miymiş bişey demedimi
Maşşlalhh caniim 10 gün sonra duyarsınız kalp atişini inşallahh sende bizimle gün saycan bizlerede dua et lütfenYok canım sata uyumlu sıkıntı yok :)
İnşallah canım en kısa zamanda size de nasip etsin RabbimMaşşlalhh caniim 10 gün sonra duyarsınız kalp atişini inşallahh sende bizimle gün saycan bizlerede dua et lütfen
Bekle ki 10 gün geçsin şimdiKızlar kese 13 mm olmuş bebeğe erken daha dedi10 gün sonra çağırdı
canm zaten cok erken gittin kalp atisi icin .8 haftalikken yada 7 haftalikken duyuluyor sabir zaten ben eminm cok saglikli bir gebelik gecireceksin bol bol ye sut yumurta falanKızlar kese 13 mm olmuş bebeğe erken daha dedi10 gün sonra çağırdı
İnsallah yaa abla istiyorum ama beklemekten cok yoruldum bi umut ediyosun aonra hastalaniyosyn igne vuruldugum icin anlayamiyorum aslinda idrara sik cikmam ve akintim fazla bi belirti olabilir ama emin olamiyorumins hamile olursun canm allah emekleeinizi bosa cikartmasin gercekten bu isler kismet isi az once bir yerde okudum kadin hem korunuyor hem emziriyor bi bakmis hamile. inss sende bu mucizeleri duyarsin ben hastalandigima ccok sewindim rahatladim
Canim insallah 10 gune kalp atislarinida duyarsin ya hayirlisiylaKızlar kese 13 mm olmuş bebeğe erken daha dedi10 gün sonra çağırdı
Çok tşk ederim canım Allah sanada nasip etsin inşallahCanim insallah 10 gune kalp atislarinida duyarsin ya hayirlisiyla
Ben gitmedim canım doktor gel dedi keseyi ölçmek içincanm zaten cok erken gittin kalp atisi icin .8 haftalikken yada 7 haftalikken duyuluyor sabir zaten ben eminm cok saglikli bir gebelik gecireceksin bol bol ye sut yumurta falan
Amin canim hamilelerin duasi kabul olurmus bizede dua etÇok tşk ederim canım Allah sanada nasip etsin inşallah
12 de bendeBenimde 11kasim
Canim belirtin varmi peki benim idrar sik cikma kasik agrisi bel agrisi ve akinti var ama cAtlama ignesindenmi hamilelikmi bilmem bide yuzum sivilce doldu12 de bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?