Biraz kasik agrisi var birde hafif bas agrisi sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum yarin test yapacağim internette 3 damla kan 3 damla idrar karitirip yapmislardi bende yapacagimCanim belirtin varmi peki benim idrar sik cikma kasik agrisi bel agrisi ve akinti var ama cAtlama ignesindenmi hamilelikmi bilmem bide yuzum sivilce doldu
Bende cok istiyorum ama ignesen dolayi yalanci pozitif cikar diye korkudan yapamiyorum zaten testleri netten aldim daha gelmesiBiraz kasik agrisi var birde hafif bas agrisi sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum yarin test yapacağim internette 3 damla kan 3 damla idrar karitirip yapmislardi bende yapacagim
Hakkimizda hayirlsi ne kadarir deniyorsunuz benimki 6 aydir deniyoruz olmadiBende cok istiyorum ama ignesen dolayi yalanci pozitif cikar diye korkudan yapamiyorum zaten testleri netten aldim daha gelmesi
Aşiri uyuklama bide çok nadir sağ kasiğima batmalar var akintim biraz artti gibi beyaz kremsi gibi galiba adet belirtileri pöff yemesem keşke bu ay kırmizi karti
anladim canm kalp atisi falan biseler demis arkadaslar bende oyle sandim k bakma canm kesen iyi masslah bildigim kadriyla haftasina gore iyi icimdrn bir his iki kalp atisi duyacaksinz gibi geliyoBen gitmedim canım doktor gel dedi keseyi ölçmek için
Amin canım inşallahh Erken olanindan yap bari canım inşalalhh çiftiInsallah hic birimiz yemeyiz kuzum ama ben test yapicam galiba yarina
Amin canım inşallahh Erken olanindan yap bari canım inşalalhh çiftibekliyorm inşalalhh testini
saganak yagisliNasılsınız canlar havalar nasıl:)))
Çok bulutlu abla nolsun :) geçmiş olsun bu arada ablam Allah acil şifalar versinsaganak yagislisenin
Parçali bulutlu canım :))Nasılsınız canlar havalar nasıl:)))
Bayadir gözükmuyorsun sende canım varmi bir gelişmeParçali bulutlu canım :))
Valla ben adetim şuan canım bitmek üzere hatta ama nedense bu ay hiç hevesli değilim anlamadım bende :)Bayadir gözükmuyorsun sende canım varmi bir gelişme
Normal canım böyle hissetmen umutsuzluk yok pes etmek de yok tatlim bitsin hemencecik devamValla ben adetim şuan canım bitmek üzere hatta ama nedense bu ay hiç hevesli değilim anlamadım bende :)
amin bitanem sag olasin cok sukur kizi uyuttumÇok bulutlu abla nolsun :) geçmiş olsun bu arada ablam Allah acil şifalar versin
Ya olmasına olurda ah bu kocalar ben çok fevriyim birde adettenmidir nedir her dediği batıyor banaNormal canım böyle hissetmen umutsuzluk yok pes etmek de yok tatlim bitsin hemencecik devam
Valla seni böyle görünce kendi annem aklıma geliyorda hep diyorum keşke evlenmeseydimde anamın dizinin dibinde otursaydım . Eşim çok iyi biri allaha şükür durum iyi ama böyle gece olunca annem bensiz uyumazdı hep o aklııma geliyor :)amin bitanem sag olasin cok sukur kizi uyuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?