İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canim belirtin varmi peki benim idrar sik cikma kasik agrisi bel agrisi ve akinti var ama cAtlama ignesindenmi hamilelikmi bilmem bide yuzum sivilce doldu
Biraz kasik agrisi var birde hafif bas agrisi sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum yarin test yapacağim internette 3 damla kan 3 damla idrar karitirip yapmislardi bende yapacagim

Biraz kasik agrisi var birde hafif bas agrisi sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum yarin test yapacağim internette 3 damla kan 3 damla idrar karitirip yapmislardi bende yapacagim
Bende cok istiyorum ama ignesen dolayi yalanci pozitif cikar diye korkudan yapamiyorum zaten testleri netten aldim daha gelmesi

amin bitanem sag olasin cok sukur kizi uyuttum
Valla seni böyle görünce kendi annem aklıma geliyorda hep diyorum keşke evlenmeseydimde anamın dizinin dibinde otursaydım . Eşim çok iyi biri allaha şükür durum iyi ama böyle gece olunca annem bensiz uyumazdı hep o aklııma geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…