İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızzlaaaaarr Güüünaayydınnn ❤
Bir Kaç gundur yoktm burda. Bomba gibi geldim. Öncelikle bu ay çok heycanlıyım
Pazartesi Dr gittim. Hormonlarım çok iyi çıkmıstı zaten. Şeker yukleme testi istemişti dr benden memlekete gittiğimdeen dolayı yaptıramamıstım.
Kağıdımı kaybetmştim. Aslında yeni kagıt almaya gitmiştim. Ama gitmişken dr inofolic combi kullandıgımı söyledim. Ve acaba yumurtam çatlamıs mıdır dedim. Dr de gel bakalım dedi. Baktı ve yumurtam gerçekten çatlamıştı
Döllenme aşamasındada olabilir, Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin dedi Gün aşırı ilişki tavsiye etti. Zaten bnm akıntım 30 ekimde gelmişti ama emin olamıyordm demekki o zmn gerçektn çatlamıs. Sat: 14 ekim. Bat: 13 kasım :)
Değerlendirdiğimiz gunler : 21-24-26-28-30-1-4-5 sizce tutar mı ?? Çok heycanlıyım 5 Gun kaldı adete
Dün gece çok feci bir kasık agrım vardı çok farklıydı. Bi ara belimde tutulur gibi bişy oldu snra geçti. Ama gece kasıkdaki agrı bni uykudan uyandırdı ve hemen düz uzandım bir süre sonra gecti. Adet agrısı vs benzemiyordu. Hayırlısı Bakalım rabbim inşallah duamı kabul eder bu ay :)

Son düzenleme:
Üstte yazdm zaten bu ay çok umutluyum inşallah umudum kırılmaz. Hiç bir belirtim yok. Heleki göğüslerim büyümedi hatta küçüldü diyebilirim bakalım ne olcak beklemek çok zor

simdi seni nasil ozluyordur canmmm

Günaydin kizlar :)

Kizlar bu gece cok farkli bi Rüya gördüm allahim hayirlara vesile etsin insallah.. teyzem bana test aliyo ve diyorki hülya hadi yap beklemeyelim diyor ve ben testi yapiorum ve teyzeme firlatiyorum al sana koskocaman bi negatif diyorum ve teyzem glamaya baslyior kizim ne negatifi bak sana cift cizgi var diyor bakiyorum ve cift cizgiyi bende görüyorum ve teyzeme sariliyorum ve o arada uyandim.. acaba cok düsünüyorum ondan dolayi mi görüyorum böyle rüyalar .. ilk kizimda da rüyamda görmüstüm ve bi kac gün sonra testde positifi görmüsdüm.. bi umut olabilir mi

hulyacim inan bende cok goruyorm bu test olaylarini ben biraz bakmistim netten pozitif gebelik goren genelde ruya sahibi bayansa cok yakinda hamile kaliyor. yada hayirli. haberler yada imtihan anlmin geliyor bacim

hulyacim inan bende cok goruyorm bu test olaylarini ben biraz bakmistim netten pozitif gebelik goren genelde ruya sahibi bayansa cok yakinda hamile kaliyor. yada hayirli. haberler yada imtihan anlmin geliyor bacim

Insallah bacim bende baktim okudum ama oof ne bilim ya hepsi bi umut iste ben galiba piskolojik yapiorum bunu kendime

Insallah güzel haberini aliriz canim hamis arkadaslarimiz cogalsin burda.. allahim insallah umudunu daha güzel umutlarla güclendirir

Günaydinn hoşgeldin nede güzel haberlerle geldin hadi inşalllh canım çok sevindim bekliyelim ve görelim inşallah az kalmaş ztn bat gününede rabbim gönlündekini versin inşallahhh

Üstte yazdm zaten bu ay çok umutluyum inşallah umudum kırılmaz. Hiç bir belirtim yok. Heleki göğüslerim büyümedi hatta küçüldü diyebilirim bakalım ne olcak beklemek çok zor
benm sadece ilk hamileligimde goguslerim diger haftlarda sismisti ama digerlerinde .patlamis sonmus tu .sadece o bolgem cok kasiniyordu. diyorum ya aslinda illa gebelik belirtilerindd su olur bu olur diyemeyiz sen vucudunu iyi taniyorsan zaten her zamnkinden farkli durumu anlarsin birde yerlesme kanamasinda adetime 3 gun kalA boyle koyu kahve gibi azicik leke gelirdi hep derdim adet oldum amA. cok ince bir leke olurdu vucudunu iyi dinlersen. teste bile gerek kalmiyor

Bu ay hiç dinlemedim kendimi. Sadece kasıklarda agrı vardı dün. O da çok farklıydı. Bakalım hayırlısı :)

Insallah güzel haberini aliriz canim hamis arkadaslarimiz cogalsin burda.. allahim insallah umudunu daha güzel umutlarla güclendirir
birde sen rahat olursun artk kizin buyumus bak ben iki yas arayla yaptim sutten kestim gebe kaldim hemde diger ayda hemen inss sende olursunn

Günaydinn hoşgeldin nede güzel haberlerle geldin hadi inşalllh canım çok sevindim bekliyelim ve görelim inşallah az kalmaş ztn bat gününede rabbim gönlündekini versin inşallahhh
Amin canım Allah razı inşallah. 5 gun daha gecmez bana :) çok sabırsızlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…