birde sen rahat olursun artk kizin buyumus bak ben iki yas arayla yaptim sutten kestim gebe kaldim hemde diger ayda hemen inss sende olursunn
Valla öyle yapıyorum zaten yumurtamın çatladıgından falanda emin değildim. Bu ay ovu. Testi yapmamstım. Dr gidince öyle bian aklıma gelince baktık yani planlı değildi. Snra ilişki gunlerini programa kaydetmişim ordan baktm tam çatladıgı gunlere gelmiş allahtan. Kendimde belirti falanda aramadm adet olmayı bekliyordm :)hadi hayirlisi olsun canm ama bence sen hep kendini hep adet olacam nasl olsa .paikolonisine hazirla. ters kose yap kuzum
yok balim onla alakasi yok benm kizda senin kizla yasit cokkk kiskanc bence bu yasla alaksi bizim evde hergun dovus var oyuncak giysi gezme abur cubur inan. ben cok yoruldum sabah dovusle uyandilar kiz yanima geldi uyumaya oglanda geldi. kiz bunu yataktan bir firlatti surekli ardayim yani:)sadece bisey yedikleri zamn anne minayada yada musaefeyede ver demeri hos:)Canim benim dogmum cok zordu o yüzden korktum hemen ikinciyi yapmayi ama keske pes pese yapsaydim berbaer büyürlerdi ve rüyada bu kadar kiskanc olmazdi o yüzden cok pismanim yapmadigima rüya cok zorlicak beni cünkü
yok balim onla alakasi yok benm kizda senin kizla yasit cokkk kiskanc bence bu yasla alaksi bizim evde hergun dovus var oyuncak giysi gezme abur cubur inan. ben cok yoruldum sabah dovusle uyandilar kiz yanima geldi uyumaya oglanda geldi. kiz bunu yataktan bir firlatti surekli ardayim yani:)sadece bisey yedikleri zamn anne minayada yada musaefeyede ver demeri hos:)
Olabilir. Çünkü kahverengi kan eski kan oluyo yani içerde beklemiş kan oluyo. O yuzden rengi kahverengi gibi oluyokizlar malum bise soracam. malum adetlerim. gebelik ve loosada nasil oldugunu unutmusum sanki adettim cok parlak kirmizi kan vic kahverengi yok genelde hep kahve kirli bir kan olurdu bu iyi bise degil mi
Bata 4gun kala erken gebelik testi aldim yaptim yine husran oda yumurtlama gunlerini takip etmstim birde siz bakin
Bata 4gun kala erken gebelik testi aldim yaptim yine husran oda yumurtlama gunlerini takip etmstim birde siz bakin
Bazen geç döllenme olabiliyor adet görmedikçe umudunu kaybetme. Benim oğlumda 4 gun kala bisey yoktu 3 kala golge gibi serit gordum 2 gun kala cok silik 1 gün kaldiginda cok hafif pembe ve sonunda adet günümde silik pembis cigiyi net gordum. Bu arada ben de 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim. Açıkcası erken gebelik testinin normalden bir farki yok ucuz testlerde de varsa silik çıkıyor. Rabbim gönlüne göre versin
yapmaaaa ama kuzu erken daha neden yaptın hani yapmicaktın :)Veeee koskocaman bi negatif gördümm
yapmaaaa ama kuzu erken daha neden yaptın hani yapmicaktın :)
Dayanamadin canim ama ne bilim ne kadar kendi kendime ne olursa olsun üzülmicem diyorum ne kadar kendimi negatife hazirlasamda olmuyo ya yine yikildim smdi artik tamamen birakiorum calismalarida beklemeleride artik allahim ne zaman ol derse o zamam olur
bi evladın var canım Allah ona uzun ömürler versin hiiiiç öyle düşünme nasip bu ay olmasa bile öbür aya bismillah diyip başlicaksın hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin
Hadi ins.bekleyelimBazen geç döllenme olabiliyor adet görmedikçe umudunu kaybetme. Benim oğlumda 4 gun kala bisey yoktu 3 kala golge gibi serit gordum 2 gun kala cok silik 1 gün kaldiginda cok hafif pembe ve sonunda adet günümde silik pembis cigiyi net gordum. Bu arada ben de 4 gun kala erken gebelik testi yapmistim. Açıkcası erken gebelik testinin normalden bir farki yok ucuz testlerde de varsa silik çıkıyor. Rabbim gönlüne göre versin
Bende bende gordumVeeee koskocaman bi negatif gördümm
olur belkide var haberin yok belki öbür ay olcak bilemeyiz nasip kuzumTabiki canim cok sükür allahim bi tane evlat nasip etti allahim ona saglik sihhat versin bende öyle diyorum her zaman, allahim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin, demekki hayirlisi degilmis dahaca kendimi öyle avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?