- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
niye husran. olsun ki benim gebeligimde bata 2 gun vardi kan testi yaptim negatif adet gunu yaptim test silik cikti. umudunu kaybetme canmBata 4gun kala erken gebelik testi aldim yaptim yine husran oda yumurtlama gunlerini takip etmstim birde siz bakin
vala kime cektiler bilmiyorm bir minnak kizm bana cekti oda cok uslu gece uyumuyor ama neyse idare wdiyorz;(Oy yerim ben onlari yaaa kavga etmeyide biliyolar :)
canm belki sen wrkwn yumurtluyorsundur elifcim bir gebelik testi varsa yapsana kuzum ne olur olmaz belkibustune gormussunsudr doktorlar adet bittikten sonra test yapin doyorlarEki Görüntüle 2204226
Kızlar bugun adetimin son günü adeti bitti 6. Günündeyim aslında 3 gün sonra başlıcaktım ovuslasyon yapmaya. Tam iki saattir su almadıgım için deneyeyim dedim boyle çıktı ne olıyor şimdi anlamadım yardımcı olabilirmisiniz yarın tekrar yapsammı
Yaptım abla şmdi negatif olabilir mi sence erken olması yumurtlamanın ama şöyle düşünürsek ben hamile kaldığım zamanda adetten sonra ilişkiye girmiştim o ay eşim şehir dışındaydı hamile kalmıştım belki erkendir yarın yine deneyeyim dimicanm belki sen wrkwn yumurtluyorsundur elifcim bir gebelik testi varsa yapsana kuzum ne olur olmaz belkibustune gormussunsudr doktorlar adet bittikten sonra test yapin doyorlar
ewet kuzum olabilir cunku bende adettrn sonra yumurtluyorm ama benm 9 gun falan suruyo seninde ole olabilir bence sen beni dinle bugun calismalara baslaYaptım abla şmdi negatif olabilir mi sence erken olması yumurtlamanın ama şöyle düşünürsek ben hamile kaldığım zamanda adetten sonra ilişkiye girmiştim o ay eşim şehir dışındaydı hamile kalmıştım belki erkendir yarın yine deneyeyim dimi
gebelik testi gibi değil bu canım silik çıkmicak t çizgisi control çizgisi koyuluğunda yada daha koyu olması gerekiyoEki Görüntüle 2204226
Kızlar bugun adetimin son günü adeti bitti 6. Günündeyim aslında 3 gün sonra başlıcaktım ovuslasyon yapmaya. Tam iki saattir su almadıgım için deneyeyim dedim boyle çıktı ne olıyor şimdi anlamadım yardımcı olabilirmisiniz yarın tekrar yapsammı
yumurtlama yok :)Yaptım abla şmdi negatif olabilir mi sence erken olması yumurtlamanın ama şöyle düşünürsek ben hamile kaldığım zamanda adetten sonra ilişkiye girmiştim o ay eşim şehir dışındaydı hamile kalmıştım belki erkendir yarın yine deneyeyim dimi
Ama yaklaşıyor demek dimi buyumurtlama yok :)
Tamamdır başlıcamewet kuzum olabilir cunku bende adettrn sonra yumurtluyorm ama benm 9 gun falan suruyo seninde ole olabilir bence sen beni dinle bugun calismalara basla
bugun ilişkiden sonraki 10. Gün göğüslerimde felaket bi ağrı ve acı var yumurtlamada bile böyle ağrıdığını acıdığını görmedim erkenden damarlar belirginleşmiş sabah kokulara karşı bi mide bulantısı oldu kapağını acamadım yağın bile belki psikolojiktir diyorum kendi kendime şimdilik ama daha önce yaşadığım şeyler değil bunlar psikolojikman midem bulandı başım falan döndü ama ağrı sızı böyle heleki göğüslerim hiç olmamıştı takip edicem eğerki yumurtlama falansa illaki akıntı gelir değerlendiririz artık ama iÇimden hep hamilelikten gibi geçiyo ya kızlar
hayır canım onu anlayamazsın yarın silikleşebilir öbür gün yine koyulaşabilir sen aynı saatte yapmaya devam et bu koyuluk yumurtlama koyuluğu değil koyuyu yakaladıktan sonra 24-48 saat içinde yumurtlicaksın demektirAma yaklaşıyor demek dimi bu
browo kuzuumm sana en iyisini yapion ben adet oldum bu ardaBizde gördük o negatifleri kızlar üzülmeye gerek yok adetinizi bekleyin ayrıca bu bebek işini kafanızdan atın zor olacak ama bu böyle stres herşeye engel olur eninde sonunda gelecek o bebek ama bugun ama yarın Allah büyük. Ben en azından öyle yapıyorum ovu test falanda kullanmıyorum kafama göre denicem bakalım neler olacak :)
Sagol canım :)hayır canım onu anlayamazsın yarın silikleşebilir öbür gün yine koyulaşabilir sen aynı saatte yapmaya devam et bu koyuluk yumurtlama koyuluğu değil koyuyu yakaladıktan sonra 24-48 saat içinde yumurtlicaksın demektir
Hayırlısı olsn inş.Veeee koskocaman bi negatif gördümm
kuzum bak spermler 3 gun 4 gun icerde kaliyor ona sen sansini dene belki bir aksilik olack. aksam isi piseremeyeceksinzSagol canım :)
Bugünden başlıcam zaten bakalım nasip ne zaman :))kuzum bak spermler 3 gun 4 gun icerde kaliyor ona sen sansini dene belki bir aksilik olack. aksam isi piseremeyeceksinzsen beni .dinle canmm gene ovuslasyon testinide yap bagzi kadinlar ya adete yakin yumurtluyor yada. yada adetten sonra. ic camasirinda beyaz bir leke geldigi anda basla kuzum calismaya ne uzun yazdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?