- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Canım bende adet oldum bugun bitti hatta artık bakalım önümüzdeki maçlara :)b
browo kuzuumm sana en iyisini yapion ben adet oldum bu arda
Ne kadar var bataBiraz temizlik yapayim dedim mahvoldum Değişik bir kasık ağrısı yaşıyorum şuan hatta ağrısı bacağıma vuruyor. Böyle birşey yasayan var mı?
Daha 10 gun varNe kadar var bata
Yumurtluyo olabilir misin acabaaDaha 10 gun var
gecmis olsun kuzumm:) bende deplasmandayim artk demekki duzenli adet oluyorm her an bende gebe kalbilirimCanım bende adet oldum bugun bitti hatta artık bakalım önümüzdeki maçlara :)
gecmis olsun kuzumm:) bende deplasmandayim artk demekki duzenli adet oluyorm her an bende gebe kalbilirimbu. ay cok umutluyum herkesten
tatlim bugun bahsetmistim. benm gebeliklerimde hic gogsum. dolgunlasmamisti sade kasinti ve sonukluk vardi birde vucudum orumcek agi gibi damarlar vardiSelam kizlar bugun çok halsizim belim felaket ağrıyo kasiklarim adet ağrısı na çok benziyo tam 1 hafta var bata akşntimda yoğunlaşti gögüslerimde kaşinti başladi ne alakaysaa acı falan yok hayrolsun inşalalhh
canm benm de oyleysi sol kasigim bacaklara vuruyordu ama adet oldum zaten herzamnkinden farkli bir durumun varsa en buyuk belirti bu oluyoBiraz temizlik yapayim dedim mahvoldum Değişik bir kasık ağrısı yaşıyorum şuan hatta ağrısı bacağıma vuruyor. Böyle birşey yasayan var mı?
Sen yine değerlendir bu gununu canım nolur nolmazTakvime gore yumurtlama günüm gecti ama belki bu ay gec olmustur olabilir. Gecen ay da cok erken olmustum adet. 25 gune. Normalde duzenli 30 olmasina rağmen
Ay bilmiyorum canım yaa bı bakayim damarlara faln varmi yokmutatlim bugun bahsetmistim. benm gebeliklerimde hic gogsum. dolgunlasmamisti sade kasinti ve sonukluk vardi birde vucudum orumcek agi gibi damarlar vardi
artk ceyizden giyersin takimlariBugünden başlıcam zaten bakalım nasip ne zaman :))
kolda ve goguste oluyordu canm benm. ahh ahh rahmetli anam olsa anlardi. gobek atmasindan kadin anliyordu kac kisinin. gebe oldugunu anlamistiAy bilmiyorum canım yaa bı bakayim damarlara faln varmi yokmu
sen bence degerlendir duzenli dongusu olan bile 21 gunde yumurtluyorTakvime gore yumurtlama günüm gecti ama belki bu ay gec olmustur olabilir. Gecen ay da cok erken olmustum adet. 25 gune. Normalde duzenli 30 olmasina rağmen
kolda ve goguste oluyordu canm benm. ahh ahh rahmetli anam olsa anlardi. gobek atmasindan kadin anliyordu kac kisinin. gebe oldugunu anlamisti[/QUOTEAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Yaaaa nasil göbek atmasii
Evet oyle yapmam gereksen bence degerlendir duzenli dongusu olan bile 21 gunde yumurtluyor
Evet canım dogru diyorsunSen yine değerlendir bu gununu canım nolur nolmaz
Nasıl anlıyordu ki ? Nasıl atıyor gebeyken göbek ?kolda ve goguste oluyordu canm benm. ahh ahh rahmetli anam olsa anlardi. gobek atmasindan kadin anliyordu kac kisinin. gebe oldugunu anlamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?