- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
vala alt karindaki dolgulasmaya birde orda ki yumurtaya bakiyordu tam gobegin oldugu bir yerde biseye dokunup aaa sen hamilesin diyordu o zamn genc kiz oldugum icin hic kulak asmiyordum ama kadin ebelik bile yapmis kac kisiyi dogurtmusNasıl anlıyordu ki ? Nasıl atıyor gebeyken göbek ?
Bende hiç kullanmadim canimKızlar yorumlarsanız sevinirim Eki Görüntüle 2204283
Hımm değişikmiş keske bizde anlasak :)vala alt karindaki dolgulasmaya birde orda ki yumurtaya bakiyordu tam gobegin oldugu bir yerde biseye dokunup aaa sen hamilesin diyordu o zamn genc kiz oldugum icin hic kulak asmiyordum ama kadin ebelik bile yapmis kac kisiyi dogurtmus
Aaaa evt duymuştum öyle varmiş öyle anlayanlar bi tamede benim manevi ablam var hemşireymiş önceden bariz anliyo hamile kalmak isteyenlerede yardimcı oluyo masaj faln ama uzakta gidemiuorım ben yavala alt karindaki dolgulasmaya birde orda ki yumurtaya bakiyordu tam gobegin oldugu bir yerde biseye dokunup aaa sen hamilesin diyordu o zamn genc kiz oldugum icin hic kulak asmiyordum ama kadin ebelik bile yapmis kac kisiyi dogurtmus
benm kaynana cocuk icin tedavi olurken sogan kuru uygulamis. iki tane yumurtasi varmis bir. sansa ikisinede hamile kalmis benm esimle kucuk kardeslerinin arasin 9 yas varBende hiç kullanmadim canim
kuzum vala aynen anlayan anliyor vala birde sey duymustum .uzanip duzlerinin ustune getirip o. vajinaya yakin yerde kucuk beze gibi seyler oluyormus iste. onun takipini yapip rahme yerlesip yerlesmedigini anliyormussun ama cok bastrmak lazimmis benm sol kasigimda bir sislik vardi bariz belli ediyordu. dokununca bile aciyordu tam adete yakin kaybolmustyAaaa evt duymuştum öyle varmiş öyle anlayanlar bi tamede benim manevi ablam var hemşireymiş önceden bariz anliyo hamile kalmak isteyenlerede yardimcı oluyo masaj faln ama uzakta gidemiuorım ben ya
Onuda yaptım bacım geçen aybenm kaynana cocuk icin tedavi olurken sogan kuru uygulamis. iki tane yumurtasi varmis bir. sansa ikisinede hamile kalmis benm esimle kucuk kardeslerinin arasin 9 yas var
Ay yok yapamam onu kizkuzum vala aynen anlayan anliyor vala birde sey duymustum .uzanip duzlerinin ustune getirip o. vajinaya yakin yerde kucuk beze gibi seyler oluyormus iste. onun takipini yapip rahme yerlesip yerlesmedigini anliyormussun ama cok bastrmak lazimmis benm sol kasigimda bir sislik vardi bariz belli ediyordu. dokununca bile aciyordu tam adete yakin kaybolmusty
tovbe tobe altan degil kuzuAy yok yapamam onu kiz
ins olursun cok faydasi varmis hem ureme sistemini temizliyor hemde yumurtalari sidlatak catlatiyorOnuda yaptım bacım geçen ay
Geçen ay işe yarmadin inşalalh bu ay yarar canimins olursun cok faydasi varmis hem ureme sistemini temizliyor hemde yumurtalari sidlatak catlatiyor
tovbe tobe altan degil kuzuust kisminda
Tamam canım teşekkür ederimBende hiç kullanmadim canim
Canım sanırım bana yazdın inşallah bakalım Biz de bugün degerlendirmeye başladıksiliklesince yumurtalama luyor sanirim ovulasyon testi hic kullanmadim
Canım inşallahh bu ay hamile kalirsin paylaş bizimle eğer bu ayda olmazsaa bende ovulasyon testine başvurucamCanım sanırım bana yazdın inşallah bakalım Biz de bugün degerlendirmeye başladık
İnşallah bu ay hepimiz mutlu haberi paylaşırız yarın 13 te yapıcam yine ovu atarım burdanCanım inşallahh bu ay hamile kalirsin paylaş bizimle eğer bu ayda olmazsaa bende ovulasyon testine başvurucam
ewt balim hadi insss .tutar canmCanım sanırım bana yazdın inşallah bakalım Biz de bugün degerlendirmeye başladık
inss kuzum ya bu gobek deliginde yanilmiyorsam damar atiyorsa gebe degilsin atmiyorsa gebesin yanliz surasi dogru ilk basta gobegimden hic bise yoktu taki kalbi atinca o alt sag tarafta pit pit .damar atiyordu tuafGeçen ay işe yarmadin inşalalh bu ay yarar canim
İnşallah tatlım ya bu yıl bitmeden Allah hepimizin muradını versin biz de yeni yıla hamile girelim inşallahewt balim hadi insss .tutar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?