İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Nasıl anlıyordu ki ? Nasıl atıyor gebeyken göbek ?
vala alt karindaki dolgulasmaya birde orda ki yumurtaya bakiyordu tam gobegin oldugu bir yerde biseye dokunup aaa sen hamilesin diyordu o zamn genc kiz oldugum icin hic kulak asmiyordum ama kadin ebelik bile yapmis kac kisiyi dogurtmus

vala alt karindaki dolgulasmaya birde orda ki yumurtaya bakiyordu tam gobegin oldugu bir yerde biseye dokunup aaa sen hamilesin diyordu o zamn genc kiz oldugum icin hic kulak asmiyordum ama kadin ebelik bile yapmis kac kisiyi dogurtmus
Hımm değişikmiş keske bizde anlasak :)

Aaaa evt duymuştum öyle varmiş öyle anlayanlar bi tamede benim manevi ablam var hemşireymiş önceden bariz anliyo hamile kalmak isteyenlerede yardimcı oluyo masaj faln ama uzakta gidemiuorım ben ya

Aaaa evt duymuştum öyle varmiş öyle anlayanlar bi tamede benim manevi ablam var hemşireymiş önceden bariz anliyo hamile kalmak isteyenlerede yardimcı oluyo masaj faln ama uzakta gidemiuorım ben ya
kuzum vala aynen anlayan anliyor vala birde sey duymustum .uzanip duzlerinin ustune getirip o. vajinaya yakin yerde kucuk beze gibi seyler oluyormus iste. onun takipini yapip rahme yerlesip yerlesmedigini anliyormussun ama cok bastrmak lazimmis benm sol kasigimda bir sislik vardi bariz belli ediyordu. dokununca bile aciyordu tam adete yakin kaybolmusty

Ay yok yapamam onu kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…