İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yas kemale eriyor 33 seneye 34 ne ara olacak

Arkadaslar herkese gunaydin. sizlere bir sey sormak istiyorum.benim ovulasyon donemim 1 kasim ve 7 kasim arasiydi. 32 gunde bir adet goruyorum ben. 2 aydir bebek istedigimiz icin 2 aydir daha cok takip ediyorum. Akinti takibi yaptim ve gercekten uygulama dogru gosteriyor. 5 kasim yumurtlama gunumdu. ovulasyon doneminin bittigi gun yani bu gun peceteye hafif pembemsi ve kahverengi karisik az miktarda leke oluyor. camasirimda yok. sadece peceteye geliyor. gecen ay da ayni bitiminde bu lekelenme oldu.iki ay ust uste oldugu icin soruyorum. bu yumurtanin catladigini mi gosterir diye aklima geldi. yumurtam gec mi catliyor acaba? ben yanlis gunleri mi degerlendirdim? dun de degerlendirmedik. ben bu ay hamile kalamaz miyim? bilgisi olanlarin cevaplamasini bekliyorum.

Günaydın canım. En son ilişkiniz hangi gündü? Yakınsa yumurta çatlamışsa bile olur bence.. Tabii spremler in kaç gün canlı kaldığına da bağlı. İnşallah olmuştur canım.
Benim geçen ay aynı şekilde oldu ve değerlendirmeme rağmen olmamıştı. Nasip de varsa olur canım. Endişe etme. İnşallah olmuştur ama

Canim en son iliskimiz çarşamba günüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…