- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
canim tumurta catlatinca. hafif kanama oliuyor bence sen bugunude degerlendir 32 de 13 16 yada 21. gunler arasinda .yumurtluyor. inss bugunleri degernlsirmissindrArkadaslar herkese gunaydin. sizlere bir sey sormak istiyorum.benim ovulasyon donemim 1 kasim ve 7 kasim arasiydi. 32 gunde bir adet goruyorum ben. 2 aydir bebek istedigimiz icin 2 aydir daha cok takip ediyorum. Akinti takibi yaptim ve gercekten uygulama dogru gosteriyor. 5 kasim yumurtlama gunumdu. ovulasyon doneminin bittigi gun yani bu gun peceteye hafif pembemsi ve kahverengi karisik az miktarda leke oluyor. camasirimda yok. sadece peceteye geliyor. gecen ay da ayni bitiminde bu lekelenme oldu.iki ay ust uste oldugu icin soruyorum. bu yumurtanin catladigini mi gosterir diye aklima geldi. yumurtam gec mi catliyor acaba? ben yanlis gunleri mi degerlendirdim? dun de degerlendirmedik. ben bu ay hamile kalamaz miyim? bilgisi olanlarin cevaplamasini bekliyorum.
olaun balim senin canin sag olsun erken olmasin mi senGünaydin kizlar.
Ben bu sabah kirmizi karti gördüm
canim tumurta catlatinca. hafif kanama oliuyor bence sen bugunude degerlendir 32 de 13 16 yada 21. gunler arasinda .yumurtluyor. inss bugunleri degernlsirmissindr
12 13 15 17 yi degerlendirdik.canim tumurta catlatinca. hafif kanama oliuyor bence sen bugunude degerlendir 32 de 13 16 yada 21. gunler arasinda .yumurtluyor. inss bugunleri degernlsirmissindr
yaaaa bu aya inşallah kısmet canım sıkma canını vardır bundada bi hayır
olaun balim senin canin sag olsun erken olmasin mi sen
bugun 21. gun oluyor. soylediginiz gibi sanirim. aynen bugunu de degerlendiricem.canim tumurta catlatinca. hafif kanama oliuyor bence sen bugunude degerlendir 32 de 13 16 yada 21. gunler arasinda .yumurtluyor. inss bugunleri degernlsirmissindr
benim kanamam sabah olduguna gore aksam geçmiş olmaz degil mi? yani geç kalmiş olmam.canim tumurta catlatinca. hafif kanama oliuyor bence sen bugunude degerlendir 32 de 13 16 yada 21. gunler arasinda .yumurtluyor. inss bugunleri degernlsirmissindr
valla kuzum umut fakirin ekmegi yumurtama gunu bile hamile kalma sansi yuzde 25 gene sen yap ne olir ollmazbenim kanamam sabah olduguna gore aksam geçmiş olmaz degil mi? yani geç kalmiş olmam.
degerlendir kuzum inss tutarbugun 21. gun oluyor. soylediginiz gibi sanirim. aynen bugunu de degerlendiricem.
olabilir canm adete yakin. ayni olcudeyse nedrn. olmasnKızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?
aynen kuzum hic uzulme adettin gecince herseyi sil bastan keyfini cikararak yap. kismet kuzum bu ay olmaz diger ay. hep boyle sadece kendimizi cok kosullandiriyoruz bir. iki zarin ayni anda atilmasi gibi .sans bu kuzum rabbinden dile guzelce dua et2 gün erken oldum canim stressden galiba
zaten adet belirtisiyle hamillik belirtisi ayni sadece vucut o hamilelige cok degisik bir tepki verir adete yakin bunu anlarsinAdet donemine yakın bir zaman olduğu için hamile kalsanizda kalmasanizda bir ağrı olur bu ilişki kaynaklı ve adet döngüsü ile alakalı bı de psikolojik merakla ağrı sizin hissedeceğiniz boyuta geliyor hepsi bu döllenme süreci uzun bı süreç Cat diye hamile kalınır mı
Ben bu ay adetimdetimin 4.gününden başladim ölçmeye cnm 36. 9 hiç görmedim adetime 6 gün kaldi 36.2 sabit kaldi bir kaç gündür inşallah canım kaç günün kaldi senin takip et düşmezse muhtemelen vardir bide sabah yataktan kalkmadan ölç bakalim yarin sabah inşalalhda vardirKızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?
vucut 1 derece atesi yukselirmis kuzuKızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?
İnşallah vardır canm. Dil altından ölçtüm. Ve saat 12:09 da ölçtm sabah yataktan kalkmadan ölçülüyorms bundan dolayı yanlış olabilir. Birde sabah ölçücem bakalım aynı mı çıkıcak :)Ben bu ay adetimdetimin 4.gününden başladim ölçmeye cnm 36. 9 hiç görmedim adetime 6 gün kaldi 36.2 sabit kaldi bir kaç gündür inşallah canım kaç günün kaldi senin takip et düşmezse muhtemelen vardir bide sabah yataktan kalkmadan ölç bakalim yarin sabah inşalalhda vardir
Ama arada en az 15 20 gün olması gerekir adetin ilk gununden üç gün önce ilişki yaşandi diyelim bazıları buna bile hamilelik belirtisi diyor ona sasiyorum olmaz yani dollenip yerleşme olmadan adet de kesilmiyor zaten.zaten adet belirtisiyle hamillik belirtisi ayni sadece vucut o hamilelige cok degisik bir tepki verir adete yakin bunu anlarsin
Hımm anladm abla adete kadar ölçücem bakalım hep böyle mi çıkıcak. Ama bu yanlş olabilir miş sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçmem lazımısvucut 1 derece atesi yukselirmis kuzu
Olabilir canım üzülme lütfen vakti gelmedi demek bi daha ki ay inşalalh seninle olur bebegin inan bende 7 aydir bekliyorum bu ayla 8 olcak artik psikolojim bozuldu ama bu ay nedendir bilinmez hiç mi hiç umudum yok görürüm kırmızı karti2 gün erken oldum canim stressden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?