İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

canim tumurta catlatinca. hafif kanama oliuyor bence sen bugunude degerlendir 32 de 13 16 yada 21. gunler arasinda .yumurtluyor. inss bugunleri degernlsirmissindr

canim tumurta catlatinca. hafif kanama oliuyor bence sen bugunude degerlendir 32 de 13 16 yada 21. gunler arasinda .yumurtluyor. inss bugunleri degernlsirmissindr

12 13 15 17 yi degerlendirdik.

Kızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?

2 gün erken oldum canim stressden galiba
aynen kuzum hic uzulme adettin gecince herseyi sil bastan keyfini cikararak yap. kismet kuzum bu ay olmaz diger ay. hep boyle sadece kendimizi cok kosullandiriyoruz bir. iki zarin ayni anda atilmasi gibi .sans bu kuzum rabbinden dile guzelce dua et

Adet donemine yakın bir zaman olduğu için hamile kalsanizda kalmasanizda bir ağrı olur bu ilişki kaynaklı ve adet döngüsü ile alakalı bı de psikolojik merakla ağrı sizin hissedeceğiniz boyuta geliyor hepsi bu döllenme süreci uzun bı süreç Cat diye hamile kalınır mı

zaten adet belirtisiyle hamillik belirtisi ayni sadece vucut o hamilelige cok degisik bir tepki verir adete yakin bunu anlarsin

Kızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?
Ben bu ay adetimdetimin 4.gününden başladim ölçmeye cnm 36. 9 hiç görmedim adetime 6 gün kaldi 36.2 sabit kaldi bir kaç gündür inşallah canım kaç günün kaldi senin takip et düşmezse muhtemelen vardir bide sabah yataktan kalkmadan ölç bakalim yarin sabah inşalalhda vardir

İnşallah vardır canm. Dil altından ölçtüm. Ve saat 12:09 da ölçtm sabah yataktan kalkmadan ölçülüyorms bundan dolayı yanlış olabilir. Birde sabah ölçücem bakalım aynı mı çıkıcak :)

zaten adet belirtisiyle hamillik belirtisi ayni sadece vucut o hamilelige cok degisik bir tepki verir adete yakin bunu anlarsin
Ama arada en az 15 20 gün olması gerekir adetin ilk gununden üç gün önce ilişki yaşandi diyelim bazıları buna bile hamilelik belirtisi diyor ona sasiyorum olmaz yani dollenip yerleşme olmadan adet de kesilmiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…