İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

bugun aklima geldi yengemin annedin tam 11 cocugu var kadinin tam 8 tane kizi pes pese dogmus yilmayip bir oglu olmus sonra ikiz ofullari olmus hic bir zamn umudunuzu kaybetmeyin gec olsun guc olmasin kizlar

Kızlar ben test yaptm ve negatif ama umudumu kaybetmedim bat 13 kasım daha var inşallah adet olmazsam yapcam . İnşallaaaaahhhh hayırlısıyla ve saglıkla hamileyimdir allahın izniyle
Erkn olanindanmi yaptin normal mi canım bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi olurdu ne güzel dedin umut kaybetmek yok bu ay olmazsa bi dahaki ay var tatlim

Erkn olanindanmi yaptin normal mi canım bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi olurdu ne güzel dedin umut kaybetmek yok bu ay olmazsa bi dahaki ay var tatlim
Aynen canm. Yok normal kaset test yaptm inşallah bi kaç gun snra pozitifi görürüm bu ay çok ımutluydum. Hayırlısı Allahtan takmıyorm eskisi gbi. Rabbim ne zaman yazmıssa o zmn olacak ben ne yaparsam yapayım vaktinden önce olmaz

kuzum kasetler. hormunun 20 uzeri olmasi gerekiyor sanirim

Kesinlikle katiliyorum canım rabbim gönlündekini nasip etsin inşalalhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…