- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
Evt canım uyanir uyanmaz hemn ölçmen gerekiyo inşallhh yükselir tatlim hberlerini bekliyorum kaç günün var bataHımm anladm abla adete kadar ölçücem bakalım hep böyle mi çıkıcak. Ama bu yanlş olabilir miş sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçmem lazımıs
Evt canım uyanir uyanmaz hemn ölçmen gerekiyo inşallhh yükselir tatlim hberlerini bekliyorum kaç günün var bata
Bata 4 gun var canm :) inşallah hamileymdir. Bugun kasıgım agırıyor sol hatta içten biraz sol bacagıma vuruyorEvt canım uyanir uyanmaz hemn ölçmen gerekiyo inşallhh yükselir tatlim hberlerini bekliyorum kaç günün var bata
Hangi uygulama canm bu ?
Flo canımHangi uygulama canm bu ?
Ben adet takvimi olarak kullaniyordum baktim ateş ölçme çizelgesidr. VarmişFlo canım
Tamam indireym ben hemenFlo canım
kuzum anladigim kadariyla adet tarihlerin hep 35 falan mis ovasyonda bir derece yukselmis bata 5 gunun var adete bir iki gun kala ayni dereceyse muhtelemen hamilesin. hamilelik atesi 36 nin ustu oluyorKizlar bide aranizda bu ateş çizelgesinden anlayan yorumlayabilirmi
Ay ağzından bal damliyor resmen inşalalhh canımkuzum anladigim kadariyla adet tarihlerin hep 35 falan mis ovasyonda bir derece yukselmis bata 5 gunun var adete bir iki gun kala ayni dereceyse muhtelemen hamilesin. hamilelik atesi 36 nin ustu oluyor
ins canim cok isterim tam doguma kadar ayni kaliyoAy ağzından bal damliyor resmen inşalalhh canım
Bu hangi program canım
Flo canımBu hangi program canım
Erkn olanindanmi yaptin normal mi canım bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi olurdu ne güzel dedin umut kaybetmek yok bu ay olmazsa bi dahaki ay var tatlimKızlar ben test yaptm ve negatifama umudumu kaybetmedim bat 13 kasım daha var inşallah adet olmazsam yapcam . İnşallaaaaahhhh hayırlısıyla ve saglıkla hamileyimdir allahın izniyle
Aynen canm. Yok normal kaset test yaptmErkn olanindanmi yaptin normal mi canım bide sabah ilk idrarinla yapman daha iyi olurdu ne güzel dedin umut kaybetmek yok bu ay olmazsa bi dahaki ay var tatlim
kuzum kasetler. hormunun 20 uzeri olmasi gerekiyor sanirimAynen canm. Yok normal kaset test yaptminşallah bi kaç gun snra pozitifi görürüm bu ay çok ımutluydum. Hayırlısı Allahtan takmıyorm eskisi gbi. Rabbim ne zaman yazmıssa o zmn olacak ben ne yaparsam yapayım vaktinden önce olmaz
Kesinlikle katiliyorum canım rabbim gönlündekini nasip etsin inşalalhhAynen canm. Yok normal kaset test yaptminşallah bi kaç gun snra pozitifi görürüm bu ay çok ımutluydum. Hayırlısı Allahtan takmıyorm eskisi gbi. Rabbim ne zaman yazmıssa o zmn olacak ben ne yaparsam yapayım vaktinden önce olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?