- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hımm off inşallah vardır yakuzum kasetler. hormunun 20 uzeri olmasi gerekiyor sanirim
Sanada canm :)Kesinlikle katiliyorum canım rabbim gönlündekini nasip etsin inşalalhh
Bekle tatlim adet gününü Bende kaç aydir erkn geblik testi aliyorum bu ay tak etti almicam artik yapmicamda günüme kadarHımm off inşallah vardır ya
Aynen bnde erken alıyordm ama fark etmiyor bence boşa para. Olunca ikisinde de çıkıyor. :) kimyasal gebelik geçirdiğim zaman önce kaset test yaptm hayali bir çizgi vardı ama belliydi. Erken gebelik testinde silik çizgi dahi çıkmamstı hatta o zmn yok sanmstm ertesi gun kaset testle tekrarlamstm ve biraz daha nettiBekle tatlim adet gününü Bende kaç aydir erkn geblik testi aliyorum bu ay tak etti almicam artik yapmicamda günüme kadar
of kuzu of takmiyorum diyorsun ama takiyorsun azicik rahat ol. kendiluginden ben senin gibi bata 2 gun kala kan testi yapip husrana ugramistim tam adet gunu adet olmadigim icin test yapmistim hemde is yerideydim bir yandan kasaya bakiyorm bir yandan da kosup teste bakmistim. biraz ortam karanlik diye cizgiyi fark etmemisim molaya. ciktim soyle bir teste gunduz gozuyle baktim ikinci cizgi net bir sekilde cikmisti hic unutmuyorm o anda bir midem bulanmisti hemen hamilelik psikolojisine girmistim hic umudunu kaybetme takma kuzum inan zor bir surec oldugunu tahmin ediyorm ama olmayinca olmuyor dunyanin sonumu hayir cunku zamni gelince. bir bakmissin etrafin cocukla dolmusHımm off inşallah vardır ya
Canım bence çok takma kafana dikakitini başka şeylere ver sürekli düşünme gezmeye git arkadaşlarinda takil kendini tüketme bu enerjşn yarin birgün bebeşin oldıgunda ona harcarsinAynen bnde erken alıyordm ama fark etmiyor bence boşa para. Olunca ikisinde de çıkıyor. :) kimyasal gebelik geçirdiğim zaman önce kaset test yaptm hayali bir çizgi vardı ama belliydi. Erken gebelik testinde silik çizgi dahi çıkmamstı hatta o zmn yok sanmstm ertesi gun kaset testle tekrarlamstm ve biraz daha netti
hatta gunun iki gun gecsin prensesBekle tatlim adet gününü Bende kaç aydir erkn geblik testi aliyorum bu ay tak etti almicam artik yapmicamda günüme kadar
sonra benim gibi durun cocuklar yapmayin cocuklar yiyin cocuklar yatin cocuklar en son ne zamn gezmeye gittigimi. hatirlamiyormmmCanım bence çok takma kafana dikakitini başka şeylere ver sürekli düşünme gezmeye git arkadaşlarinda takil kendini tüketme bu enerjşn yarin birgün bebeşin oldıgunda ona harcarsin
Saol ablaaaaamm inşallah bnmde adet gunu pozitif olur hayırlısıyla :)of kuzu of takmiyorum diyorsun ama takiyorsun azicik rahat ol. kendiluginden ben senin gibi bata 2 gun kala kan testi yapip husrana ugramistim tam adet gunu adet olmadigim icin test yapmistim hemde is yerideydim bir yandan kasaya bakiyorm bir yandan da kosup teste bakmistim. biraz ortam karanlik diye cizgiyi fark etmemisim molaya. ciktim soyle bir teste gunduz gozuyle baktim ikinci cizgi net bir sekilde cikmisti hic unutmuyorm o anda bir midem bulanmisti hemen hamilelik psikolojisine girmistim hic umudunu kaybetme takma kuzum inan zor bir surec oldugunu tahmin ediyorm ama olmayinca olmuyor dunyanin sonumu hayir cunku zamni gelince. bir bakmissin etrafin cocukla dolmus
Aynen haklısın amaaan hayırlısı bakalım ne olcak :)Canım bence çok takma kafana dikakitini başka şeylere ver sürekli düşünme gezmeye git arkadaşlarinda takil kendini tüketme bu enerjşn yarin birgün bebeşin oldıgunda ona harcarsin
olur olur balim adet olsanda gene devam et cocuk icin olmazsa bile esinle. mutlu ol o kendiliginden gelirSaol ablaaaaamm inşallah bnmde adet gunu pozitif olur hayırlısıyla :)
Aynen haklısn :) hayırlısı ❤olur olur balim adet olsanda gene devam et cocuk icin olmazsa bile esinle. mutlu ol o kendiliginden gelir
Aynen bnde erken alıyordm ama fark etmiyor bence boşa para. Olunca ikisinde de çıkıyor. :) kimyasal gebelik geçirdiğim zaman önce kaset test yaptm hayali bir çizgi vardı ama belliydi. Erken gebelik testinde silik çizgi dahi çıkmamstı hatta o zmn yok sanmstm ertesi gun kaset testle tekrarlamstm ve biraz daha netti
Aynen bende öyle :)Ben de ayni fikirdeyim erken gebelik testleri boşa para varsa normalde de silik bir cizgi cikiyor. Benim önceki gebeligimde erken cikmamisti ayni gun yaptığım normal teste golge çıkmıştı. Erkene para vermektense normal testlerden cok alip hergun yapmayi tercih ediyorum simdi
Kaç gün var bat'a?Kizlar bende test yaptim negatif catlama ignesinjn 10. Gunu golge gibi isiga tutulunca gorulen bisi var ama oda ignenin etkisinin son damlari sanirim bu ayda olmadi
Bi hafta raporlu olurum. Okuldayım biliyorsun. Tam sınav haftası. Şu an değilde ara tatilde olsun istiyorum. Ama o zamana kadar da gebeliği ertlemem gerekir. Haftaya kontrolüm var Bakalım ne diyecek burun içinzor bişey mi canım olsan kurtulsan çekmektense
Öyle canım. Illaki vardır.Herseyin hayirlisi olsun canim vardir bundada bi hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?