- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
İnşallah.kısmetse senden de güzel haberler alırız inşallahinsallah canim.cevabin icin tesekkur ederim.dedigin gibi hayirli ise insallah olmustur.
Oda doğru gerçi anca belki ilk sınavları atlattıktan sonra olabilir o zaman çok etkilemez herhalde canım aynen doktordan fikir Almak en iyisiBi hafta raporlu olurum. Okuldayım biliyorsun. Tam sınav haftası. Şu an değilde ara tatilde olsun istiyorum. Ama o zamana kadar da gebeliği ertlemem gerekir. Haftaya kontrolüm var Bakalım ne diyecek burun için
Valla bilmiyorum ki bu ay yumurtalar erken catladi tahmini 15 i herhalde 6 gun kaldiKaç gün var bat'a?
Gecmis olsun canim saglik daha onemli sonucta sinavlar bitince dusunebilirsinBi hafta raporlu olurum. Okuldayım biliyorsun. Tam sınav haftası. Şu an değilde ara tatilde olsun istiyorum. Ama o zamana kadar da gebeliği ertlemem gerekir. Haftaya kontrolüm var Bakalım ne diyecek burun için
Dediklerinin aynısını geçen ay yaşadım aniden sıcak basıp aniden üşüme gliyordu karnım şişti kasıklarımda ağrı oluyordu belim ağrıyordu :) şuan adetim bana daha çok psikolojimizin bir oyunu gibi geliyor o kadar inandırmıştımki kendimi hamileyim diye midem bile bulanıyorduBata 9 gün kala belirtilerim. Kasık ve bel ağrısı, aşırı uyku hali ve yorgunluk, göğüslerde sızı, bir de hem üşüyüp hem de sıcak basması -nasil oluyor anlamiyorum-. Üşüyüp corap giyiyorum, bu seferde asiri yaniyor ayaklarım. Atesimde normalden 4-5 derece fazla. En önemlisi de içimde büyük bir his var hamile olduguma dair. Insallah bütün bunlar psikolojik degildir
Başka doktora da gideceğim. Farklı mı olacak görüşler bakalım. Hayırlısı diyip bekliyorum artık. Alerji gebelikte daha da artıyormuş O yüzden tedaviye öncelik verebilirim belki.Oda doğru gerçi anca belki ilk sınavları atlattıktan sonra olabilir o zaman çok etkilemez herhalde canım aynen doktordan fikir Almak en iyisi
Bir iki doktora da danışayım canım. Ol derlerse olurum artık. Gebeliği de ertelerim bi süre. Yapacak bi şey yok.Gecmis olsun canim saglik daha onemli sonucta sinavlar bitince dusunebilirsin
Erken daha olmadı demek için. Biraz daha bekle ama unutlanmadan.. Kısmetse olmuştur zaten.Valla bilmiyorum ki bu ay yumurtalar erken catladi tahmini 15 i herhalde 6 gun kaldi
Meylen sen süpersin ya :)Eki Görüntüle 2204464 sat 29 eylül Kızlar not almıştım inşallah yardımcı olur size
Aynen kuzu geçmiş olsunBaşka doktora da gideceğim. Farklı mı olacak görüşler bakalım. Hayırlısı diyip bekliyorum artık. Alerji gebelikte daha da artıyormuş O yüzden tedaviye öncelik verebilirim belki.
İstersen yarın tekrarla iğneden mi koyulaşcak mı diye canımKizlar test bu
Meylen sen süpersin ya :)
Tekrarlicam canim ama yarin mi yapsam pazarmi bilemedim bir gunde farkedermiİstersen yarın tekrarla iğneden mi koyulaşcak mı diye canım
Tabiki pazar ilk idrarla yapsan daha iyi canımTekrarlicam canim ama yarin mi yapsam pazarmi bilemedim bir gunde farkedermi
Aynrn canim bende oyle dusundum zaten yarinda evde degilim hem vakit gecer gercekten yoruldum artik negatifleri gormekten zaten bu ay icimde hic bi his yok ya biraz belirtim vardi oda ignedendi sanirimTabiki pazar ilk idrarla yapsan daha iyi canım
Öyle deme hayırlı zamanda sağlıklısını versin RabbimAynrn canim bende oyle dusundum zaten yarinda evde degilim hem vakit gecer gercekten yoruldum artik negatifleri gormekten zaten bu ay icimde hic bi his yok ya biraz belirtim vardi oda ignedendi sanirim
Amin canim isteyen herkeseÖyle deme hayırlı zamanda sağlıklısını versin Rabbim
Canim herhalde o yuzdendir yada yerlesme kanamasi olabilir erken yumurtluyorsanİyi akşamlar herkese.
Benim batım bu ayın 14 ünde 5 günüm kaldı ve sabah test yaptım.Biliyorum erken ve doğal olarak negatif çıktı.
Az önce wc de kahve pembe bi akıntı gördüm.Adetten 5 gün öncesi bunu yaşayan varmı hanımlar? Birde bugün jinekologta muayenem vardı acaba o sebeple olmuş olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?