İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bi hafta raporlu olurum. Okuldayım biliyorsun. Tam sınav haftası. Şu an değilde ara tatilde olsun istiyorum. Ama o zamana kadar da gebeliği ertlemem gerekir. Haftaya kontrolüm var Bakalım ne diyecek burun için
Oda doğru gerçi anca belki ilk sınavları atlattıktan sonra olabilir o zaman çok etkilemez herhalde canım aynen doktordan fikir Almak en iyisi

Bi hafta raporlu olurum. Okuldayım biliyorsun. Tam sınav haftası. Şu an değilde ara tatilde olsun istiyorum. Ama o zamana kadar da gebeliği ertlemem gerekir. Haftaya kontrolüm var Bakalım ne diyecek burun için
Gecmis olsun canim saglik daha onemli sonucta sinavlar bitince dusunebilirsin

Dediklerinin aynısını geçen ay yaşadım aniden sıcak basıp aniden üşüme gliyordu karnım şişti kasıklarımda ağrı oluyordu belim ağrıyordu :) şuan adetim bana daha çok psikolojimizin bir oyunu gibi geliyor o kadar inandırmıştımki kendimi hamileyim diye midem bile bulanıyordu inşallah sen hamilesindir kuzum benim anladığım insan okuyunca belirtileri yaşamaya kendini çok dinlemeye a başlıyor gerçekten

Oda doğru gerçi anca belki ilk sınavları atlattıktan sonra olabilir o zaman çok etkilemez herhalde canım aynen doktordan fikir Almak en iyisi
Başka doktora da gideceğim. Farklı mı olacak görüşler bakalım. Hayırlısı diyip bekliyorum artık. Alerji gebelikte daha da artıyormuş O yüzden tedaviye öncelik verebilirim belki.

İyi akşamlar herkese.

Benim batım bu ayın 14 ünde 5 günüm kaldı ve sabah test yaptım.Biliyorum erken ve doğal olarak negatif çıktı.
Az önce wc de kahve pembe bi akıntı gördüm.Adetten 5 gün öncesi bunu yaşayan varmı hanımlar? Birde bugün jinekologta muayenem vardı acaba o sebeple olmuş olabilirmi?

Aynrn canim bende oyle dusundum zaten yarinda evde degilim hem vakit gecer gercekten yoruldum artik negatifleri gormekten zaten bu ay icimde hic bi his yok ya biraz belirtim vardi oda ignedendi sanirim
Öyle deme hayırlı zamanda sağlıklısını versin Rabbim

Canim herhalde o yuzdendir yada yerlesme kanamasi olabilir erken yumurtluyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…