Düzenli adet görüyorum 31 ekimde yumurtladım.Nasip diyelim artık umarım yerleşme kanamasıdırCanim herhalde o yuzdendir yada yerlesme kanamasi olabilir erken yumurtluyorsan
Yerlesme kanamasi genelde 14 16 gun aralarinda oluyor diyolar supheli iliskiden 12 gun uzeri gectiyse olabilir bence canim ama test silikde olsa biraz gostermeliydi sanki benm beta 5 ken bile silik cikmistiDüzenli adet görüyorum 31 ekimde yumurtladım.Nasip diyelim artık umarım yerleşme kanamasıdır
Bende senin gibi düşünüyorum azcık bile çıkardı testte olsaydı.10 gün geçmiş ilişki üzerinden.Gerçi o günlerde hep ilişki olmuştu.Valla istemiyoum erke adet olmak.Nezaman test yapsam hemen akşamına olursumda 5 gün önce yapıpta erken olmak sinir bozucu olur.Yerlesme kanamasi genelde 14 16 gun aralarinda oluyor diyolar supheli iliskiden 12 gun uzeri gectiyse olabilir bence canim ama test silikde olsa biraz gostermeliydi sanki benm beta 5 ken bile silik cikmisti
Aynen canım öyle gerçekten cok isteyince insan yanılıyor. Doğru karar veremiyorDediklerinin aynısını geçen ay yaşadım aniden sıcak basıp aniden üşüme gliyordu karnım şişti kasıklarımda ağrı oluyordu belim ağrıyordu :) şuan adetim bana daha çok psikolojimizin bir oyunu gibi geliyor o kadar inandırmıştımki kendimi hamileyim diye midem bile bulanıyorduinşallah sen hamilesindir kuzum benim anladığım insan okuyunca belirtileri yaşamaya kendini çok dinlemeye a başlıyor gerçekten
Aynen tekrarla ama gec tuttuysada lekelenmen yerlesme olamaZ acaba bugun mu catladi o yuzden mi lekelenme oldu canim valla aslinda en iyi beklemek sabretmek ben sabredemedim yin bi silik cizgi icin acabami diyorum igneyi bildigim haldeBende senin gibi düşünüyorum azcık bile çıkardı testte olsaydı.10 gün geçmiş ilişki üzerinden.Gerçi o günlerde hep ilişki olmuştu.Valla istemiyoum erke adet olmak.Nezaman test yapsam hemen akşamına olursumda 5 gün önce yapıpta erken olmak sinir bozucu olur.
İlerleyen günlerde tekrarlayım ben testi belki tutmuştr.
Ben gördüm canim insallah vardır. Yarın tekrar et bakalim koyulasacak miKizlar test bu
Bende gorsum goruluyo ciplak gozle canim ana bugun catlatna ignesinin 10. Gunu bitti belki ondandr diye umutlanamiyorum bileBen gördüm canim insallah vardır. Yarın tekrar et bakalim koyulasacak mi
Anladım canım işin zor kismi o zaman sabredip beklemek her ne kadar zor olsa daBende gorsum goruluyo ciplak gozle canim ana bugun catlatna ignesinin 10. Gunu bitti belki ondandr diye umutlanamiyorum bile
sabah ilk idrarinla yap yada iki gun bekle kuzum formlarda cok okudum igneden. sonra hamile kalanlariTekrarlicam canim ama yarin mi yapsam pazarmi bilemedim bir gunde farkedermi
Pazar sabah ilk idrar la yaparim abla iki gune koyulasmasi lazim zaten yada yok olmasi goruruz bakalm yarin zaten evde yokum kolay gecer zamansabah ilk idrarinla yap yada iki gun bekle kuzum formlarda cok okudum igneden. sonra hamile kalanlari
rabbim emeklerini bosa cikarmasin inss. valla sizlerin boyle cabasini gorunce kendi anneligimi sorguluyorm .cok iyo anne olcaginiza eminmPazar sabah ilk idrar la yaparim abla iki gune koyulasmasi lazim zaten yada yok olmasi goruruz bakalm yarin zaten evde yokum kolay gecer zaman
hanim hanimİyi geceler:)
gecmez. gunler simdi yagmurumm:)İyi gecelerrr kızlarr :) benim gibi 1 aralığı bekleyen var mı hem doğum günüm hem adet günüm bakalım :)
Benim de böyleydi canım. İnşallah seninki iğneden değildir ve koyulaşır.Kizlar test bu
Yok uyumadım kuzum daha :)hanim hanimerken uyuyorsun hayirdir
sana nini soyleyeyim miYok uyumadım kuzum daha :)
:) çok severim . inşaAllah en kısa zamanda en güzel haberler bizlere gelir .sana nini soyleyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?