İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Düzenli adet görüyorum 31 ekimde yumurtladım.Nasip diyelim artık umarım yerleşme kanamasıdır
Yerlesme kanamasi genelde 14 16 gun aralarinda oluyor diyolar supheli iliskiden 12 gun uzeri gectiyse olabilir bence canim ama test silikde olsa biraz gostermeliydi sanki benm beta 5 ken bile silik cikmisti

Yerlesme kanamasi genelde 14 16 gun aralarinda oluyor diyolar supheli iliskiden 12 gun uzeri gectiyse olabilir bence canim ama test silikde olsa biraz gostermeliydi sanki benm beta 5 ken bile silik cikmisti
Bende senin gibi düşünüyorum azcık bile çıkardı testte olsaydı.10 gün geçmiş ilişki üzerinden.Gerçi o günlerde hep ilişki olmuştu.Valla istemiyoum erke adet olmak.Nezaman test yapsam hemen akşamına olursumda 5 gün önce yapıpta erken olmak sinir bozucu olur.
İlerleyen günlerde tekrarlayım ben testi belki tutmuştr.

Aynen canım öyle gerçekten cok isteyince insan yanılıyor. Doğru karar veremiyor

Aynen tekrarla ama gec tuttuysada lekelenmen yerlesme olamaZ acaba bugun mu catladi o yuzden mi lekelenme oldu canim valla aslinda en iyi beklemek sabretmek ben sabredemedim yin bi silik cizgi icin acabami diyorum igneyi bildigim halde

Pazar sabah ilk idrar la yaparim abla iki gune koyulasmasi lazim zaten yada yok olmasi goruruz bakalm yarin zaten evde yokum kolay gecer zaman
rabbim emeklerini bosa cikarmasin inss. valla sizlerin boyle cabasini gorunce kendi anneligimi sorguluyorm .cok iyo anne olcaginiza eminm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…